Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thx
Hali!Ok nézem minnyá
Szia!

Ment egy email
Szia.Én csak most néztem be ide. Mi a helyzet?
Sziasztok!

Van valaki most online?:)
32x62x6-7 -es duplarugós és a 25x36x6 -os vállas főtengelyszimeringet honnan vesztek RGV.-hez ?
Szia

Sor 2-es Rg250 az 54-es löketű! Kpl főtengely vagy sonkák darabokban csak jó legyen a középső csap
Szeva kolléga! Akinek eladtam a Wolfomat, annak a srácnak kéne 1 db 290-es első tárcsa. Tudod, az az RGV- Bandit-250-es Gixxer fajta körmintás alumínium agyas fajta. Itt van egy kép róla. Ha tudnál valamit, jelezd már, légyszi. Kösz előre is.
Üdv Én most nem tudom próbálgatni mert lett egy kis hó,nem sok de nem akarom összetördelni a gépet.A kis simoval nyomom de azzal keményen Élem ahogy még 3.-ban rúgná magát szanaszét az a hihetetlen mennyiségű horsepower miatt
Hali! Milyen tipusu főtengely darab kellene?
Hali

Ma én is mentem egy pár karikát
Ha már úgy mondtad.
Eszembe jutott, hogy mehetnék én is XD
Sajnos külön nincs.Amit hirdetek,pedig nem akarom alkatrészenként kiárulni,jobb lenne ,ha egybe elmenne.Bocs.
Helló
Főtengelyed van eladó ,vagy Ft sonkák?
Egyébként lehet,hogy kamuzik kicsit az óra de régebben ez nem volt jellemző rá.De szerintem pöpi lesz ha bejáródik.
Na meg persze járatós is még
ÁÁÁ az nagyon rendben van.Ki is használtam az alkalmat a "jó idő"-ben és tettem vele egy pár kört.Nagyon dinamikus lett.Csak visszafogottan kell járkálni vele,1:mert öregszem és már nem annyira bírom a hideget fázok mint a kutya 2:csak az üza tartály van rajta és úgy elég érdekes látványt nyújt,nem akarok balhét(Scotland Yard) .Kíváncsi leszek majd az igazi menetteljesítményére mert érdekes dolgok vannak.6.-ban 5ezres fordulaton könnyedén,erőlködés nélkül gurul 95-100-al .A power az meg ki sem nyit ilyenkor.
Semmi túlzás.Ezek a tények jelenleg
Semmi különös:)
Autózgatok a motorozgatás helyett
Mindkettőt nagyon szeretem
Na és milyen a moci?
Most volt 1-2 nagyon nyárias idő
Hali!Nagyon jól tetted.Mizújs veled?Én erőltettem a járatást de úgy fáztam,hogy le a kalappal előtte Pedig felöltöztem rendesen,nem pólóban nyomtam A januárral én sem vagyok másképp,utálom mint a sz@rt
Gondoltam írok már é is egy kicsit:)
Utálom a januárt.
Már motorozni kéne
RG125 94' -hez tud valaki plexit? Új vagy használt is érdekel!
Ez az ülés igy gyári?
Háát...Nem igazán volt még,de végül is még annyira nem is hirdettem csak itt.Meg még a külsejét rendbe kell hoznom.Már a műanyag javításon(repedések,törések)túl vagyok,szórózni kell már csak+csiszolni és végre majd festeni.De a motor az már teljesen kész van.Csak a üza tartály van rárakva jelenleg és úgy járatgatom. Hál istennek tényleg rendkívüli jó lett a blokkja neki,meg új gumik,fékek,új akksi,elektronika stb és az a fránya teleszkóp is nagyon jó lett.Ez nem propaganda duma de ha sikerül eladni(ami nem lesz egyszerű)tényleg jól fog vele járni aki megveszi.Végül is az lenne a legjobb ha most vinnék el,akinek van műszaki affinitása és a festést a saját elképzelése szerint csinálná meg,de ha nem hát majd kicsit több lesz az ára.Ami még nehezebbé teszi az értékesítést.
Vezérműlánc, szelepszárszimering, futómű, és karbi beállítás. Ment, nem volt különösebb bajom vele, de ha valami lehet jobb is, akkor teszek érte, hogy jobb is legyen... Hosszabb, főleg Szlovákiai túrákra inkább ezt használnám majd a jövőben, és a tudat, hogy láttam a belsejét, és tudom, milyen állapotban volt,,,az azért sokat jelent.
Neked,,, valami jelentkező,,, volt már a motorra?
Sok gondja van egyébként?A gixernek?
De szerintem most ezt is be kell fejeznem,mert az eddigi "jó idő"nek vége lett.Kb egy órája elkezdett esni a hó. Csak az én hűséges csatalovam marad egyenlőre közlekedésre SN51 De hát őt mindennap nyúzom.Őmár csak elvből is maradni fog örökre