Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem
Képet tudnál küldeni?
Köszönöm. Holnap felhívom. Amúgy még gyűrű stb sem jó más típusból?
Szám meg lemaradt... 30/3607865
, Érdeklődj itt. Hátha...
Üdv!
Bocs hogy ide írok de segítség kellene! Nem tud valaki magyarországon helyet ahol lehet venni Suzuki GT 125 höz dugattyút?
Egyszer láttam valami ilyet belinkelve valahová, fel is írtam, de nekünk most épp szét van túrva a lakás, úgy hogy lövésem sincs miféle cég csinálja, mert az írás természetesen elkutyulódott. Mindenesetre ha komolyan érdekel, valahol rá lehet találni. Arra emlékszem, hogy rendes zéger volt az újabb szegecsen...
Hali!
Hol és ki csinál ilyen szegecs cserét
Ha már te magad is nagynak érzed, valószínűleg az is. Ez viszont sokkal kezelhetőbb probléma, mint az ütés. Egyrészt, mert a szegecseket ki is tudod cseréltetni, másrészt a fékhatás ettől még egyenletes marad. (mármint, ha nem üt amúgy is...)
helló
látom kotyogott neked is féktárcsád forgásirányba itt mekkora kottyanás az elfogadható mert szerintem nekem is nagyon kottyan
Ez a tárcsa egyáltalán nem üt, csak éppen forgás irányban ki vannak kopva a szegecsek. Én spec, ezért cseréltem le. Fölraktam helyette egyet, ami nem lóg, ellenben ütött. Nem volt jó csere. Ez még a régi motorommal volt, a mostanin tökéletesek vannak, erre a tárcsára már nem igen lesz szükségem, de nem rád tukmálni akarom, csak ennyi volt a története...
Hali!
Az a baj hogy az enyémnek is a szegecseknél üt....:S
Mennyire üt nagyon?
Egy db első féktárcsám van, ütni nem üt, de a szegecseknél már lóg kissé...
Sziasztok!

Rg 125-re keresnék első féktárcsát.Ha valakinek van bontásra eladó rg-je kérem szóljon!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv mindenkinek van egy suzuki rg 125/50 gammám amit el szeretnék cserélni esztergára! nem 200 ezer forintos esztergára gondolok akár 50 ezret érő gépért is oda adnám csak lehessen vele dolgozni. kérem ha valaki tud segítsen! köszönöm. Jocó.
Még mindig nincs... Tudod... W.
cső.megvan még a brembó féknyerged?
Szia!
Milyen műszer kellene? Vízhőfok és fordulazszám mérőm van.Meg egy kipuffom gyári. A számom 0760-373-3049.
rg-v 125 hez keresek alkatrészeket 2t tartály és kipufogót komplett meg műszert
Azért köszi.
Sajna, jól mértem én tegnap este is. 39, és 35 cm...
Azt megköszönném!
Holnap világosban még egyszer utánanézek, hátha szerencséd lesz.
Ja, nekem motorépítéshez kellene... :)

30-as becsúszószár, konkrétan ilyen kéne, mint a képen.
Kerék van, bár a tárcsa nem túl jó...
Nekem van itt két pár lecserélt teló, az egyik 39-es, a másik 35-ös. Mindkét RGV-m más telókkal volt szerelve, mikor megvettem őket. Nem tudom, mié volt bennük, írd meg a tiédnek az összes méreteit, én meg megnézem, hogy valamelyik jó e neked.