Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Rg 80-om van. Van egy furcsa surrogó hangja a blokknak. Ami fordulatszámtól függetlenül mindig ugyan olyan. A motor különben rendesen működik hidegen melegen elsőre indul, nem füstöl, a vízhőfok jelző is mindig középen van (nem melegszik). Cseréltem benne gyertyát, hajtóműolajat, légszűrőt , láncot-lánckerekeket.
De ez a hang megmaradt. Ha valaki találkozott ilyen hibával szívesen venném a segítségét mielőtt széthúznám a blokkot.
Már elég idegesítő, hogy megyek a mocival szépen szól a motor de mellette egyfolytában krrr-krrr-krrr kereg.
Hello!

Tudja valaki mekkora az rg 80 gyári előgyújtása dugattyúelmozdulás mm-ben vagy főtengely elfordulási fokban?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki Rg 80 Gamma-hoz nem tud berugó tengelyt?
Előre is köszönöm a választ!
Eladó 93-as gamma sérült henger!Mondj egy árat és vidd!
Daróczimotor, Göd... 30/3607865... Ennyiből vígan kihozza neked az Attila...
Tábori tuning nekem csinált cross motorba dugót
Igen hüvelyezni kellene, ugyanis eltört a dugóm és elég szépen elintézte a ahengerem. szóval kitört a hüvelyből egy kis darab.
Esetleg tudnál vmi megoldást javasolni hogy mit érdemes vele csinálni.Vagy hol érdemes érdeklődni. kb 35-40 ezret szánnék rá.
Ennyiből szerinted meg lehetne hüvelyeztetni meg új dúgót bele?
Válaszod előre is köszönöm. Tisztelettel Gábor
halli Segitséget szeretnék kérni. Szükségem lenne egy VJ21-es Rgv 250-hez a képen láthato váz darabra. ha valakinek van elado kérem jeleze.
halli szerintem ez nem lehetetlen érték mert az enyémben is peddig az 1989-es. Elöször én is azt hittem hogy valami tévedés de amikor névre vettem és voltam eredet vizsgán stb én minden hol meg kérdeztem és azt mondták hogy ez nem tévedés. ja és az új forgalmiban is az van.
Honnan tudom meg hogy a te motorod hány lóerős mert az én forgalmiban lehetetlen érték szerepel ! 56 meg 62 lovas verzió van 93-as gyártási év szerepel a forgalmiban !
hello megmaradt pár alkatrészem rg-hez. RG 50 hátsó felni porfestve fehérra dobbal jo betétekkel jó lánckerékkel, rg 80 első lámpa, km óra meghajtó, láncvédő. ha valami érdekel irj e mailt: mate.93@vipmail.hu
Helló:Érdekelne a gyújtás elektronika kábelezéssel együtt, ha tudnál adni egy telefonszámot, akkor megbeszélhetnénk.
Vagy hívj ezen a számon (30)650-0918
Előre is köszönöm!
Ha valakit érdekel eladó a motorom! Legjobb ajánlatért elvihető! 3-as Golf cuccokat beszámítok! Egy rövid leírás: Eladó egy szép állapotú Suzuki RG 125 Gamma típusú motorkerékpár. Amit a motorról érdemes tudni: februárban kapott egy teljes motorfelújítást, azóta 250 km-t ment, kapott új akksit, elől hátul Michelin gumi van rajta, első 90%-os, hátsó 85%-os, elől fémfékcsöves, elől-hátul tárcsafékes, most kapott friss műszakit. A motor autó vásárlás miatt eladó. Átlagfogyasztása kb 5-6 liter.
kicsit jobban megnéztem:rpm/17500 ,180-km/h 50ccm
hihetetlen!de ez a 2t!
Bizony komoly...

Akkor csinálták ezt, amikor Ernst Degner dezertált az MZ től a komplett versenyszakosztály fejlesztési dokumentációjával a táskájában.
A következő évben a suzuki világbajnok lett Degnerrel.
A japán 2t versenyistállókat az NDK szakik húzták fel.
Ez nagyon komoly!
Teljesen ugy néz ki mint az én yamaha tzr 250 3ma5-ösöm blokkja,csak nekem nincs ennyi sebeség benne!Föleg a fötengö kialakitása hasonlit!
Ez az! Ezt a fekete-fehér képet kerestem, az RK67 blokkot ami ketté van bontva! Gyönyörűség!
Nagyon köszönöm!
Azt tudom, hogy felbecsülhetetlen, mert nekem 8 éve rgv-m van, és mára már a harmadik darab is megvan. Sosem adnám el egyiket sem, és amíg tehetem biztos fogok még venni párat! Csak arra voltam kíváncsi, mennyiért sikerült. 1 hónapja vettem az utóbbit.
Dehogy én árulom ! szerinted meglehet uni ijen hamar ?
,
Na remélem ez használhatóbb
link
Najó, az oldal linkkészítője monnyon le.
itt egy kis rész, de nemtudom az eredeti oldal hol van

www.google.hu" title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hE4N3JWR39QJ:2strokebiker.blogspot.com/2010/01/1968-suzuki-50cc-grand-prix-roadracer.html+Suzuki+RP+68+50cc+Grand+Prix+Triple&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a&source=www.google.hu" target="_blank">http://webcache.googleusercont...
Volt egy német oldal, tele ilyen régi és perverz motorokkal, de sajna nem találom...

A motor tipusa suzuki RP 50 1968 ban mentek vele.

ez volt három hengeres, de ha jól emlékszem a 125-ös is
0as évek beli 3 hengeres suzuki.
Mindjárt megkeresem
Miért van fenn a motorod a használtautón? Beleuntál? Vagy az előző tulaj nem szedte le?