Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó vagy cserélhetö mocira RG 125 gamma 89' felujitot motoral külsejére költeni kel picit érdeklödni :renato6@freemail.hu
Sziasztok!
Van egy Suzuki Rg gamma 125ccm 1991-es évjáratú motorom amibe eltört a dugó és a hengert hüvelyzni kéne szerintem nekem nincs időm rá hogy megjavítsam szóval így eladóvá vált ha valakit érdekel írjon bátran megegyezünk.. Irányár 48000Ft
Tisztelettel Bartha Gábor :bartha870402@citromail.hu
szia érdekelne a 80ccm s blokk ha meg van még csak karbival szívócsonkkal membránnal együtt,főként ez érdekelne írj egy árat köszönettel
balu
Sziasztok!
Vettem én is egy Suzuki RG 80-ast, pont így néz ki mint RDjunior-é,az enyém sem indul.A szívó csonkja repedt volt megszilóztam, de így sem jó,ha valakinek van ilyen szívócsonkja és membránja eladó kérem árral együtt jelezze.Megköszönném ha valaki leírná esetleg képet is küldene a membránról, hogy milyen és hol helyezkedik el, mert szerintem az enyémről hiányzik. Előre is köszönöm Balu. E-mail:cseko1@citromail.hu
eladó RG 125 Budán nem minden áron ful felujitot bolk 5000km van benne csak külsejére már nem nagyon van pénzem
Na ezt jó tudni,nekem végre összeált a gépem,tökéletes nagyon vártam hogy készlegyen már!
hello a szuzuki márkakereeskedésbe mindent lehet kapini az utolso csavarik és gyári vagy is bisztos hogy jó és nem is olyan vészesek az árak
kompreszio 7.4:1 rg 125 85-89
a suzuki kereskedébe 2 hétalat meg jön és gyári párban 5000 valameni én is mot rendeltem
hello érdekel valakit egy rg 125 gamma napi használatból?
szombaton mit csinálsz?Gödöllőn egy találkozó?
Tescó parkolóban vagy felőlem bent is találkozhatunk a központban.mi a véleményed?km ben ugyananyit kéne utaznunk kb,
szombaton mit csinálsz?Gödöllőn egy találkozó?
Tescó parkolóban vagy felőlem bent is találkozhatunk a központban.mi a véleményed?km ben ugyananyit kéne utaznunk kb,
Szia, végül találtam egy srácot itt Veresen, aki átnézi a motort. De persze, összefuthatunk valamikor. pmalik@freemail.hu
Sziasztok találtam még pár dolgot RG-hez ha valamire szükséged lenne egy kérdést meg ér

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hello.Isaszegn lakom nekem is rg 80 asom van egyszer összefuthatnánk valamerre, kiváncsi vagyok a tiédre!
Folyamatosan készülnek az igényeknek megfelelően, kb 1-2 hét átfutási idővel, ugyan a két lépcsős fajta, de a háromlépcsős helyébe is beépíthető.
Power
Üdv!
Szükségem lenne 2 db Suzuki RG 125 Gamma (1995-ös) Power szelep. Javasolták hogy CNC esztergályossal csináltassak de nem nagyon vállalja el senki. Jó állapotúra volna szükségem. Aki tud segíteni az vagy írjon mailt vagy vegyen fel msn-re vagy írjon ide.
címem: icemanslipknot@citromail.hu
Üdv
Engem Suzuki Rg Gamma 125 (86-91 közti évjárat) karburátor érdekelne... ha valaki tud bontót ahol lehet kapni vagy csak karbihoz alkatrészeket vagy akinek van írjon :)
Köszönöm előre is!
Pori ha nem lesz jó a gép és meguntad az idegeskedést nyugodtan hozd el,látom heves megyében laksz.Elhozod,szerintem nincs nagy táv köztünk, itt hagyod és találok rá megoldást!Nehogy már a csík húzza repülőt!
helló
bocsi hogy most szólok de csak sikerült találnom gyárit jó áron,
Helo, segítségeteket kérem, kellene bontottan valahonnan, nem brutális összegért power szelep 1996-os rg125-höz, ugyanis a jobb oldali szelep nyakánál az anyag elengedett, és eltörött.
rendben az olyatartály elkelt!címet e-mailben várom:rycsy1994@gmail.com
hali kipufogó könyököd lenne-e és menyiért képet tudsz-e mutatni
heló 2000-ret adok az olaj tartályért de csak postán tudom átvenni előre is kösz
Van itthon 93-as rg-hez egy sérült henger,ha valaki úgy érzi tud még vele mit kezdeni az szóljon.Mond rá egy árat és megegyezünk!