Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Daróczimotor Göd...(igen, ez egy gépműhely) Nem akarok hülyeséget írni, azt sem tudom, főtengelycsapágyat is kell e cserélned,vagy "csak" hajtókart. Szerintem nagyjából 25-28-tól akár 50 fölé is mehet, attól függ, miket akarsz belerakni. TKR, Namura, Prox,Wiseco,Wössner... Csak rajtad áll...
Üdv!Köszönöm az infót,esetleg még annyit kérdezhetnék ez a cím kiket takar,mármint ez egy műhely ahol ilyesmivel foglalkoznak?Véleményed szerint mibe fog ez nekem kerülni(főtengely felújítás,hengerfúrás+dugó gyűrű) stb....
Ez meg lemaradt. Namura@citromail.hu
Írj egy mailt ide, hogy mi a problémád, és megoldják...
Üdv mindenkinek!Vannak gondjai a mocimnak (rg125 ,1987)bekoppant a főtengely...mert hát ugye... Esetleg tudna valaki segíteni ,h hol javítanák és még hengerfúrásra is szükség lenne.J.N.Szolnok megye.Előre is köszönöm.
helo nekem van egy elado suzuki rg 80 blokkom nem tudom hogy beindul e ha érdekel akkor vegyél fel msn re banderaz24@freemail.hu
suzuki rg 125f (93)bontott alkatrészek eladók:faridom,h.lámpa,h.ülés,
kábelköteg,gyujtáskapcsoló,korm
ánykiflik,sérült első teleszkopok(krómszárcserés),olajtartály,kormánykapcsoló,fejidomko
nzol,fejidom(javitott)lengővilla,
szacsomotor@freemail.hu
Csáóó:)
Suzuki Rg 125 Gamma motorhoz szeretnék karbit... az se baj ha a karbi nem üzemképes csak a (szívatórészei) fontosak róla nekem... msn-en megegyezünk : vannic@windowslive.com
Bocsi,nem akartam 3szor elküldeni:

Suzuki RG 80,125
-motorok
-alkatrészek: új és bontott(csak 80hoz)
-leírások

https://sites.google.com/site/...
Suzuki RG 80,125
-motorok
-alkatrészek
-leírások
Suzuki RG 80,125
-motorok
-alkatrészek
-leírások
Van neki Rg 125f 93-as hoz alkatrészei netán lámpa?
Fontos lenne mert nagyon drága az első lámpa bele!
hello. hivd ezt a számot 06307400643. sámuei béla.
De szerintem a 250-es Rgv első lámpálya nem jó az én 125-ösömbe,keskenyebbnek tűnik nekem!Köszi azért!
Bocs, elírtam, RGV 250 hengerek.
Próbálj rá itt. ha esetleg 125-be nem jó, átveszem...

link
Sziasztok!Suzuki RG125F 93-as hoz kellenének alkatrészek nekem(1-ső lámpa,plexi,index,visszapillantó)aki tud segíteni kérem írjon!Előre is köszönöm!Honnan tudnám ezeket beszerezni,lámpát főleg?
üdv,
valaki nem tudna valami infot a 125-ös powerszelep alapbeállításáról? valahol esetleg jelölés? Köszi
Helló!Valakinek nincs véletlenül elfekvőben Suzuki Rg Gamma 125(1985)
első féktárcsája?
Ha érdekel akkor én tudok egy hejet ahol legyártják 3000Ft-ért. boltban 9000 Ft
Nem tud valaki egy eladó suzuki rg 125-ös blokkot?
Eladó egy pár használt, de jó állapotú RG 250 henger. Ár 50e Ft.
Sziasztok!Suzuki RG125F 93-as hoz kellenének alkatrészek nekem(1-ső lámpa,plexi,index,visszapillantó)aki tud segíteni kérem írjon!Előre is köszönöm!
Haly Mindenkinek!
Suzuki rg 80 balaszt tengelyre lenne szükségem!
Van vkinek ha igen akkor mennyi?
Illetve ha nincs honnan lehet ezt rendelni?

Üdv