Daróczimotor Göd...(igen, ez egy gépműhely) Nem akarok hülyeséget írni, azt sem tudom, főtengelycsapágyat is kell e cserélned,vagy "csak" hajtókart. Szerintem nagyjából 25-28-tól akár 50 fölé is mehet, attól függ, miket akarsz belerakni. TKR, Namura, Prox,Wiseco,Wössner... Csak rajtad áll...
Üdv!Köszönöm az infót,esetleg még annyit kérdezhetnék ez a cím kiket takar,mármint ez egy műhely ahol ilyesmivel foglalkoznak?Véleményed szerint mibe fog ez nekem kerülni(főtengely felújítás,hengerfúrás+dugó gyűrű) stb....
Üdv mindenkinek!Vannak gondjai a mocimnak (rg125 ,1987)bekoppant a főtengely...mert hát ugye... Esetleg tudna valaki segíteni ,h hol javítanák és még hengerfúrásra is szükség lenne.J.N.Szolnok megye.Előre is köszönöm.
Csáóó:)
Suzuki Rg 125 Gamma motorhoz szeretnék karbit... az se baj ha a karbi nem üzemképes csak a (szívatórészei) fontosak róla nekem... msn-en megegyezünk : vannic@windowslive.com
kábelköteg,gyujtáskapcsoló,korm
ánykiflik,sérült első teleszkopok(krómszárcserés),olajtartály,kormánykapcsoló,fejidomko
nzol,fejidom(javitott)lengővilla,
szacsomotor@freemail.hu
Suzuki Rg 125 Gamma motorhoz szeretnék karbit... az se baj ha a karbi nem üzemképes csak a (szívatórészei) fontosak róla nekem... msn-en megegyezünk : vannic@windowslive.com
Suzuki RG 80,125
-motorok
-alkatrészek: új és bontott(csak 80hoz)
-leírások
https://sites.google.com/site/...
-motorok
-alkatrészek
-leírások
-motorok
-alkatrészek
-leírások
link
valaki nem tudna valami infot a 125-ös powerszelep alapbeállításáról? valahol esetleg jelölés? Köszi
első féktárcsája?
Suzuki rg 80 balaszt tengelyre lenne szükségem!
Van vkinek ha igen akkor mennyi?
Illetve ha nincs honnan lehet ezt rendelni?
Üdv