Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben szólok ha kell, de ezt már holnap megfogom tudni mondani hogy kell-e vagy sem
Ez érthető. Nekem is volt már ilyen kalandom, nem örültem neki... Ha kell, szólsz.
bocsi hogy nemhivtalak de az e-bay-en is találtam egy gyárit használtan, a tiédtől félek mert nincs benne az a biztositópöcök ami megakadályozza hogyha leszakad akkor beleessen a hengerbe és szétverjen mindent ezért a tiédet csak vészmegoldásnak tartogatom de lehet hogy muszáj lesz azt megvennem ha az e-bay-ról nemsikerül megvenni. jah meg nemakarom hogyha leszakad szétverjen mindent mert januárban költöttem a motorra több mint 150-ezret és ha megint leszakad és szétver mindent akkor én is szétverem már 5kilos kalapáccsal az egész motort mert ezt én már nembirom finanszirozni a havi 10-15ezer forintos ösztöndijamból
Ledumáltam a mesterrel, hogy jövő hétre csinálja meg neked, erre vissza sem hívsz...
keresek sűrgősen 93-as rg-hez powernyelveket akinek van eladó kérem jelezze
06-70-367-27-10
Sziasztok, most vettem egy 1995-ös RG 80-at. Egészen jól megy, de nem vagyok egy nagy szakértő, ezért jó lenne, ha valamilyen hozzáértő és korrekt szerelő átnézné, hogy kell-e rajta állítani vagy szerelni valamit. Tudtok javasolni valakit Veresegyház környékén? Köszönettel, Péter
Ilyen évjáratú RG-hez kéne...
Sziasztok.
Segítségeteket kérném.
Kb. negyed éve jutottam hozzá Suzuki Rg 125 Gamma motoromhoz, és mindíg is erőtlennek éreztem, meg zabálta az olajat, ezért tegnap szétkaptam a különolajzást, felmérni a kárt, és sajnos eltört az a rugó, ami visszatolja a tengelyt az alapállásba.
Na ilyet szeretnék valahonnan szerezni, de az interneten sehol se találtam, úgyhogy ha valakinek van, vagy bont RG-t, az legyen szíves írjon a szabcsi95@citromail.hu címre.
Nagyon megköszönném!
RG 125-höz van valakinek Eladó karburátorja?
(Mikuni TM 30)
Hát mint az adatlapomon látszik megint van egy motorom, egy Suzuki RG 250. Tavaly nyár óta vesződök vele, az is lehet, hogy előbb utóbb elkészül. Ha valakit érdekel valami a motorról, ill. van valami használható információja, megtisztel, ha megosztja velem.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki nem tud Rg 80-hoz berugó tengelyt és fejidomot? Ha igen, akkor legyetek szívesek erre a címre írni: quadok@freemail.hu
suzuki rg 125 (93)alkatrészek eladók:hűtő,,olajtartály,gyujt.kapcsoló,kábelköteg,kormánykapcs
oló,sérült első villa,faridom,h.ülés,h.lámpa,h.sárvédőbetét
szacsomotor@freemai
l.hu
már a fényezés megvan egy idejig így fog kinézni.de majd nyáron kap egy módosított honda cbr 600-as pályaidom szettet
Nos csak dióhéjban..Ahogy a komám mondta"sűrűn nyit a power" ...De zajlik a gyógyítás,jelenleg is most fejeztem be mára...Már összehúztam a blokkot.Rákerült a henger is,holnap hengerfej,dekni fel.... és utána kinyitjuk a powert megint..
hello óracsoport:10000Ft,olajtartá
ly:3000Ft,kipuff:5000Ft,indexek:2000Ft.
válaszodat e-mailben várom!
heló érdekelne menyiért adnád
hello mindenki!ajánlatom bővült:eladó vagy elcserélhető:(minden suzuki rg 125-öshöz van!)egy szép állapotú gyári folytás nélküli kipuff.dob,2db ködölt index (hibátlan!),és egy olajtartály a tank alá 2t-hez kifogyási szenzorral együtt(hibátlan állapotú!)eggyütt áruk:20000ft.csere osztott műszerfalra és sport kipuff.dobra érdekel!akit érdekel az írjon a következő e-mail címre e-mailben:rycsy1994@gmail.com
Nos az a csapágy jól megadta magát! Hogy történt?
ha valakit érdekel :az olajt.vagy azóracsoport egyben.nekem kellene egy osztott műszerfal.vagy chasben:10000 a kettő!ha valakit érdekel akkor írjon e-mailben!:rycsy1994@gmail.com ami az első képen van engem olyan érdekelne!a másikk két kép az amit adnék érte.
ha valakit érdekel az óracsport vagy az olalytartály az e-mailben írjon kérem:rycsy1994@gmail.com
hello ha vkit érdekel írjion mailben :rycsy1994@gmail.com.egy suzuki rg-hez való olajtartály(tnak alá)hibátlan.meg egy óra csoport.ezekért kellene nekem egy osztott műszerfal.
hello nekem van olajtartályom tankhoz 2t hez.hibátlan állapotú érzékelővel egyben van az egész!
hello! engem egy sport kipufogó érdekelne ha valakinek van az szóljon!
Hali! érdekelne engem 87-es rg-hez gyujtáskapcsolo kulcsal eggyütt ha valakinek van szoljon vevö lennék rá!
Hali!
hello hát ha tunál érte adni 8-at az jó lenne mert pótolnék hozzá és vennék másikat