Bár lenne lóvém én megvenném a wolfot.Föleg,hogy a henger+dugó tök jó álapotu, ha jól láttam elöl már a dupla tárcsás futómü van.Fel lehetne öltöztetni idomokkal?
Eladó egy szép állapotú Suzuki RG 125 Gamma (1992) típusú motorkerékpár. Amit a motorról érdemes tudni: februárban kapott egy teljes motorfelújítást, azóta 250 km-t ment, kapott új akksit, elől hátul Michelin gumi van rajta, első 90%-os, hátsó 85%-os, elől fémfékcsöves, elől-hátul tárcsafékes, most kapott friss műszakit( nincs egy hónapja). A motor autó vásárlás miatt eladó. 30.000 km van benne.
Üdv.Valóban a kisebb fogszámú lánckerék lesz az amit te keresel,csak figyelj oda,hogy ne nagyon sokkal csökkentsd a fogszámot,mert akkor egy évszázad is kevés lesz ahhoz,hogy elérd a kívánt sebességet ugyanazon a fordulatszámon .Szerintem jobban jársz ha neten keresed az alkatrészt.Van sok jó online motorosbolt.Én személy szerint a Nagyvasról rendeltem komplett láncszettet(RG125) de 80as hoz nem láttam.Próbáld a Pinkmotor nevű online boltot.Lehet olcsóbban jössz ki mintha járkálnál utána. Hali
Persze az előbbi válasz az változatlan első lánckerék fogszám esetén értendő..Tehát ha az első lánckerékhez nem nyúlsz és a hátsót,több fogszámúra cseréled.
Hali.Nem,nem fog többet menni,hanem "erősebb",erősebbnek érzed majd de végre kevesebbet fog menni.A nagyvason találsz hozzá első,hátsó lánckereket ócsó pézé Üdv.
hello tudnátok segiteni , van egy rg80 gamma suzukim , és hátsó fogaskereket keresek hozzá de nagyobbat mint a gyári.ha azt felteszem akkor elvileg többet fog menni azonos fordulatszámon mint a régi fogaskerékkel ugye?
Véletlen rá kattintottam az adatlapodra.
HUUUUUU!Nagyon szép a 400-asod.Gratula
A videóid közöt a tz 250 szintén 5*-os.
(szerintem 2ma-s váz 3ma-s blokk)
Suzuki Rg Gamma 125 karbi és fejidom érdekell!
Rg/Rgv power alkatrészek egyben eladók,ami a képen van + az össze csavar.
HUUUUUU!Nagyon szép a 400-asod.Gratula
A videóid közöt a tz 250 szintén 5*-os.
(szerintem 2ma-s váz 3ma-s blokk)