Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs a tesóm sutibi én meg nem is néztem milyen néven irtam megjegyzésem.Tudom,hogy gammád van én zoli rgv250 wolf-járól irtam!
lehet de nekem egy gamma-m van
Bár lenne lóvém én megvenném a wolfot.Föleg,hogy a henger+dugó tök jó álapotu, ha jól láttam elöl már a dupla tárcsás futómü van.Fel lehetne öltöztetni idomokkal?
Próbáld mindezt egy RGV-vel, és, (hacsak nem bagóért árulod) lehet, hogy egyszerűbbnek tűnik majd a mostani helyzeted...
Adj msn címet nekem van fejidomom 1995-ös évjárat.
hát gyerekek egy suzuki rg 125-t eladni vagy el cserélni nem egyszerü sajnos:(
Sziasztok:)
Suzuki Rg Gamma 125 karbi és fejidom érdekell!
Eladó egy szép állapotú Suzuki RG 125 Gamma (1992) típusú motorkerékpár. Amit a motorról érdemes tudni: februárban kapott egy teljes motorfelújítást, azóta 250 km-t ment, kapott új akksit, elől hátul Michelin gumi van rajta, első 90%-os, hátsó 85%-os, elől fémfékcsöves, elől-hátul tárcsafékes, most kapott friss műszakit( nincs egy hónapja). A motor autó vásárlás miatt eladó. 30.000 km van benne.
Nem téma!Szívesen
fej idomod nincs véletlenü?
okké utána nézek holnapi nap szerintem.köszi a segitséget!
Üdv.Valóban a kisebb fogszámú lánckerék lesz az amit te keresel,csak figyelj oda,hogy ne nagyon sokkal csökkentsd a fogszámot,mert akkor egy évszázad is kevés lesz ahhoz,hogy elérd a kívánt sebességet ugyanazon a fordulatszámon .Szerintem jobban jársz ha neten keresed az alkatrészt.Van sok jó online motorosbolt.Én személy szerint a Nagyvasról rendeltem komplett láncszettet(RG125) de 80as hoz nem láttam.Próbáld a Pinkmotor nevű online boltot.Lehet olcsóbban jössz ki mintha járkálnál utána. Hali
okké átszámolgattam a dolgot és rájöttem arra hogy kisebb kell, ha valaki tud ajánlani egy jó motoros boltot ISaszeg környékén szivessen meghallgatom!
sorry lánckereket
akkor milyen fogaskereket tegyek rá ahoz hogy adott fordulaton többet menyen ?
Sziasztok! Rengeteg SUZUKI RG 125 alkatrészem van bontásból. Látogass az oldalamra és válogass az eladó motor alkatrészek menüből. www.bp-motor.hu
Persze az előbbi válasz az változatlan első lánckerék fogszám esetén értendő..Tehát ha az első lánckerékhez nem nyúlsz és a hátsót,több fogszámúra cseréled.
Hali.Nem,nem fog többet menni,hanem "erősebb",erősebbnek érzed majd de végre kevesebbet fog menni.A nagyvason találsz hozzá első,hátsó lánckereket ócsó pézé Üdv.
hello tudnátok segiteni , van egy rg80 gamma suzukim , és hátsó fogaskereket keresek hozzá de nagyobbat mint a gyári.ha azt felteszem akkor elvileg többet fog menni azonos fordulatszámon mint a régi fogaskerékkel ugye?
Suzuki rg80-125-höz fej, és blokk alatti idomot keresek. 80-125-ös blokk is érdekel!
Sziasztok!

Rg/Rgv power alkatrészek egyben eladók,ami a képen van + az össze csavar.
Sziasztok! Nem tud nekem valaki segíteni! RG125 hátsó féktárcsára lenne szükségem!1996-os évjáratú a gép!
köszönöm
Véletlen rá kattintottam az adatlapodra.
HUUUUUU!Nagyon szép a 400-asod.Gratula
A videóid közöt a tz 250 szintén 5*-os.
(szerintem 2ma-s váz 3ma-s blokk)
nagyszerű, kösz h nekem is írtál h nem kell