Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Példa értékü amit csinálsz!Csak igy tovább!Nem sok ember foglalkozik ilyen komolyan a 2t 250-esekel.Sokan csak hagyák meghalni.Az új gyertyákról majd léci írd meg,hogy mit tapasztaltál.A gyári csapágyak neked is KOYO-gyártmányuak?Ill. a power szelepet milyen anyagból gyártatod(azt tudom,hogy alu de milyen?)
Üdv!Milyen hüvelyt használtál?
Tavaly hüvelyezve,dugózva, hajtókarcsere, valamint főtengelycsapágyak. Ezekből a dugók nem váltak be,a csapágyak meg nem gyáriak voltak. Idén aztán újra belekezdtem. Gyári csapágyak, új dugók, új platinaelektródás gyertyák, ja, meg négy új powerszelep. Külsőre ilyen is volt, csak egy ideje már szétszedve állt.
Blokk... Két éve váltócsere, meg új kuplunglamellák. Szóval... Ami számít, mind új, vagy 1-2 e km van benne.
Gratula!Csak dugó csere volt v. a blokkot is újitotad?Gondolom most jön egy laza 1000km és utána a mutató ki sem jön a pirosból.
Te vagy az én emberem cimbora.igazából email címet tudok csak adniés ha oda küldessz képet a dobozkákról megmondom melyík az.Ha neked is megfelel.beretigergo@citromail.hu
Szia

Nekem van pár dobozkám hozzá, de, hogy melyik az jó kérdés. Vegyük fel egymással a kapcsolatot, és nézzük meg melyik ami neked kell.
Szép lett Zoli a géped gratula!
Egy hete elment a Wolf, ma pedig kész lett ez.
Ezen az email címen érdeklődj:suzuki.gamma250@gmail.com-on sok sikert
Halli mindenki.
Ha tudtok kérlek segítsetek abban hogy én voltam olyan szerencsétlen hogy elvesztetem a mocim(RGV 250) kulcsát és most ehez kéne nekem komplett zárszett ha esetleg valakinek van azt kérem jelezze.
E-mailcimem. robin36@freemail.hu
Helló Keresek egy 1987 Suzuki rg 125ccm-hez Power szelepvezérlőt és CDI vezérlőt. Köszönöm.Apropó a 87-es RG karbijának a pontos tipusa kellene ha tudja valaki közölje már velem is.
Ez sem elhanyagolható dolog!Ennek kicsit örülök !De csak nem én hozhattam haza,ez meg szar .Nem hinném,hogy van az országban még1 a tiédhez hasonló állapotu és felszereltségü wolf!
Vigasztaljon, hogy legalább hozzáértő jó gazdája lett, aki (legalábbis ezekben az első időkben) nemigen fogja kiütni,leamortizálni. Eddig veteránmotorokkal foglalkozott, de elérkezettnek látta az időt kicsit növelni a tempón.
ÓÓÓÓÓÓÓÓ de BASZA MEG,hogy nem én hozhattam el!
van eladó rg 80 vagy régebbi 125 höz km óra meghajtóm és láncvédőm. ezek maradtak csak ha valakit érdekel irjon. üdv.
Ma elvitték...
értem. azért köszi!
Üdv!Az elsők között volt amit vittek...1000pénzért adtam.
szia! olvastam hogy vannak 125-ös alkatrészeid! nekem vízhőfok gomba kellene! van-e és mennyibe adnád?
sziasztok , valaki Isaszeg vagy vonzáskörzetében esetleg rg 80 asként nincs?
A múltkorában láttam egy Rgv 250-est 88-89-es évjáratot,Vásárosnaményban,Szabolcs-Szatmár megye valaki nem tudja kié lehet,szivesen dumálnék a sráccal,szép állapotú volt nagyon!
Te hüje nigger nekem van lánpám is meg idomom is, ménem kérdezel?
:)
Szia, egy első lámpát tudok neked szerezni, haveromnak van hozzá való, 2 ezerért kompletten oda adja.
RG125(1987)Bontás!Alkatrészigénylés nálam.
Üdv

Kellene nekem pár RG 80 alkatrész.

Oldalsó idomok(ülés alatti)
első lámpa, indexek, gyári plexi, hátsó lámpa.
Ha valaki tud eladót, esetleg van neki, kérem jelezze.