Sziasztok!
Kb. egy éve olvastam itt a fórumban egy Suzuki, kétütemű, kéthengeres, kisköbcentis versenymotorról, ami 18 fokozatú vagy valami ilyesmi váltóval rendelkezett. Kép is volt a félbeszedett blokkról. Sajnos nem mentettem el és most nagyon kellene, de a fórum keresőjével nem sokra megyek.
Ha valaki emlékszik rá vagy tudja hol keressem kérem segítsen!
Köszönöm!
hello nekem is 80 asom van , a feszabájzoja az ami az oldalidomja alatt van és a fémes cucc , akkor holnap lefotozom neked meg leirom hogy melyik kábel hova megy,
hello érdekelne 125-ös rghez 89es évj.dugattyú győrőkkel.
használt is jó csak egybe legyen
cser vagy kp.
cserébe adnék óracsoportot kék ledvilágítással(hibátlan)
ha érdekel írj:rycsy1994@gmail.com
hagy hívj:06206109358
Üdv! Eladó Suzuki Rg 125/50 1987. Alkatrésznek.A karburátorral baj van és nem akarok rákölteni.Nincs széthajtva a motorja is jó.Uj festés uj csapágyak.Ára 80 ezer forint nagyon megéri ezt az árat.
hali! van egy suzuki rg 80-asom! elromlott a fesz.-szabályzója! nem tudom bekötni az újat mert egy barom levágta a csatlakozóját! aki tud és akar az segítsen! adok egy számot csörgessetek és hívlak!
06-20-483-14-05 Tomi
400-as Gixxernek kb 98%-ban ugyanolyan, úgy láttam, a tanknál kicsit meredekebb, de maga az idom többi része ugyanaz. Alkatrészes fórumon hirdet egyet Vasi Biker.
Merre laksz? Mennyi volt az RGV, ha lehet ilyet kérdezni?
Kb. egy éve olvastam itt a fórumban egy Suzuki, kétütemű, kéthengeres, kisköbcentis versenymotorról, ami 18 fokozatú vagy valami ilyesmi váltóval rendelkezett. Kép is volt a félbeszedett blokkról. Sajnos nem mentettem el és most nagyon kellene, de a fórum keresőjével nem sokra megyek.
Ha valaki emlékszik rá vagy tudja hol keressem kérem segítsen!
Köszönöm!
Suzuki Rg 125-höz kellene első fék sürgősen!
1995-ös évjáratú, de nemtudom hogy ez az adat fontos-e
Valaki meg tudná mondani nekem mennyi olaj kell 50-es Rg első teleszkópokba?
használt is jó csak egybe legyen
cser vagy kp.
cserébe adnék óracsoportot kék ledvilágítással(hibátlan)
ha érdekel írj:rycsy1994@gmail.com
hagy hívj:06206109358
06-20-483-14-05 Tomi
Itt nézd melyik :)