Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Füzesgyarmaton lakom !Az ára felbecsülhetetlen:) !
Szia Robi!
Merre laksz? Mennyi volt az RGV, ha lehet ilyet kérdezni?
Sziasztok!
Kb. egy éve olvastam itt a fórumban egy Suzuki, kétütemű, kéthengeres, kisköbcentis versenymotorról, ami 18 fokozatú vagy valami ilyesmi váltóval rendelkezett. Kép is volt a félbeszedett blokkról. Sajnos nem mentettem el és most nagyon kellene, de a fórum keresőjével nem sokra megyek.
Ha valaki emlékszik rá vagy tudja hol keressem kérem segítsen!
Köszönöm!
Ez most mit takar? Tárcsa? Nyereg? Betét? Vagy a fékkartól a tárcsáig minden? Mert utóbbi az, amit írtál, vagyis az első fék...
Üdv
Suzuki Rg 125-höz kellene első fék sürgősen!
1995-ös évjáratú, de nemtudom hogy ez az adat fontos-e
Üdv mindenkinek!

Valaki meg tudná mondani nekem mennyi olaj kell 50-es Rg első teleszkópokba?
hello nekem is 80 asom van , a feszabájzoja az ami az oldalidomja alatt van és a fémes cucc , akkor holnap lefotozom neked meg leirom hogy melyik kábel hova megy,
hello érdekelne 125-ös rghez 89es évj.dugattyú győrőkkel.
használt is jó csak egybe legyen
cser vagy kp.
cserébe adnék óracsoportot kék ledvilágítással(hibátlan)
ha érdekel írj:rycsy1994@gmail.com
hagy hívj:06206109358
Email címem beretigergo@citromail.hu tel:06-70-6635748
Üdv! Eladó Suzuki Rg 125/50 1987. Alkatrésznek.A karburátorral baj van és nem akarok rákölteni.Nincs széthajtva a motorja is jó.Uj festés uj csapágyak.Ára 80 ezer forint nagyon megéri ezt az árat.
hali! van egy suzuki rg 80-asom! elromlott a fesz.-szabályzója! nem tudom bekötni az újat mert egy barom levágta a csatlakozóját! aki tud és akar az segítsen! adok egy számot csörgessetek és hívlak!
06-20-483-14-05 Tomi
Szóra sem érdemes.
köszi rgvzoli a segitséget
Sok minden mellett egész más elektronikája van, és ahhoz meg úgysem tudsz hozzányúlni. De legalábbis nem érdemes...
400-as Gixxernek kb 98%-ban ugyanolyan, úgy láttam, a tanknál kicsit meredekebb, de maga az idom többi része ugyanaz. Alkatrészes fórumon hirdet egyet Vasi Biker.
A sima rgv-ben is van fojtottság ?
Mint ahogy igaz is. Tényleg az.
Bocs fojtottsági :)
100 körül megy 1-be a durvaság a folytottsági állapottól függ
1-es mijen hosszú volt benne meg durván ment?
Volt ,nem bízom az RGV -Aprilia powerszelepbe és nem rendszámos volt.
Adatlapon az van hogy van rgv 250-sp-d !
Nincs csak NSR-m
Kioktathatnál ! Van msn-ed?