Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!No ennek igazán örülök,h tudtam segíteni Szívesen
Helló!
Nagyon szépen köszönöm hogy elküldted. Rengeteget segített végre működik :) ezer hála
Ment a mail!
ha valakit éedekel eladok email: renato6@freemail.hu
Hali!No itt vok.Igaz tegnapra ígértem csak naon későn végeztem a melóval.Szóval megsasoltam azt a bekötést.Az a helyzet,h sztem nemsokat fogok tudni segíteni.Annak a kis motornak a vezetékei be van húzva a fő kábelkötegbe.De színjelzés alapján lekövettem mert csak annak van a kék-sárga jelölése.A fő kábelkötegből kilépve becsatlakozik egy kis dobozba(sztem valamiféle vezérlő)ami a fejidom alá van fogatva.Hogy ott bent hova van kötve azt nem vágom mert azt a kis dobozt nem szedtem szét.Le fényképeztem nézd meg.Sorrendben:1es kép-Innen indul.2es-a fő kábelkötegből itt lép ki(kék-sárga és a narancs)3as:Látszik az a kis doboz a lámpatartó keret aljához fogatva4es:Itt látszik h oda van bekötve.Sajna ennyit tudtam segíteni.Mert a kábelköteget nem szívesen barmolnám szét.Remélem valamelyest azért hasznosak is lehetnek ezek az infók számodra.Üdv.
légyszives irj már nekem egy emailt, ami az adatlapon van arra, mert nincs meg a tiéd:S (restellem)
Oké! Benzinben több lenne!Irj mailt a szokásos adatokkal,de csak hétfőn tudom feladni a lét,hétvégén nincs otp!
Szia, végülis jó, volt rá egy jelentkező, de ő csak egy hónap mulva tudna fizetni, nekem meg most kell a zsé.
Amugy nem érnl meg neked jobban postán? 1690ér, mert egy dobozban elmegy, de nyugodtan jöhetsz;)
Hali!
Suzuki rg 80 ra fejidomot vennék. Ha valakinek van kérem jelezze.
üdv
Oké,akkor ne áruld tovább!Szombat jó neked?Leruccannék...Ha valami gebasz adódna,mélezek.
Halihó!
Akit érdekel egyben az összes megmaradt suzuki rg 250 gamma alkatrészem eladó 10ezer forintért!
Amik vannak:
-komplett kábelezés (2db)
-hátsó farokidom
-hátsó lámpa
-ülések
-első lámpa
-fejidomtartó konzol
-gyujtótrafó
-fesszabályzó
-1db ülés és oldal idom közötti idom
-kiegyenlitő tartály
-tükrök
-kormánykapcsolü konzol(világitásé)
-hátsó fékmunkahenger olajtartállyal
-kuplung bovden
-duda
-lánckerekek, fékpedál+1-2 apróság
Az idomok épek.elektronikus cuccok működnek, az ár csak egyben ennyi, darabokban is adom de ugy drágább!
Helló!
Hú azt nagyon megköszönném, legyélszives megírni honnan és milyen vezeték jön ki és mit hova kell kötni mert már kifáradtam. :D
Üdv!Ha még mindig nem boldogulsz akkor én holnap estére megnézem neked az enyémen,hogy hova van kötve.Nekem müxik rendesen és gyári.Mindennap használom.Ha megfelelő akkor így lehet tok neked segíjjeni
Szia

Fogalmam sincs, mi hogyan volt ezen a motoron. Én bontásra vettem, egyben volt ugyan, de a kötözgetések szétszedésénél nem igazán volt fontos, hogy mi hogyan áll.
Helló!
Ugyan ilyen power van a blokkomon mint neked.
Segítség kellene, hogy hogyan kell bekötni ezt a fajta powert, hogy működjön. Kérlek ha tudsz segíteni írd meg mert sehol nem találok bekötési rajzot.
Helló!
Segítségre lenne szükségem hozzá jutottam egy suzuki rg 125 ös blokkhoz.
Be is építettem már a vázba, elindult de a powerral nem boldogulok.
Olyan power van rajta ami nem bovdenes, hanem egy nútolt hengert fordít el 1 motor, és felvezeti a kipufogó gázt a hengerfejbe lévő üregbe. Nem találok bekötési rajzot a neten sehol erről a típusról és nem tudom a motorból kijövő két vezetéket hova kell kötni. Ha valaki tudja a megoldást kérem írjon.
Szia

Idomok, első hátsó lámpa, indexek nem eladók a motorról?
Ha valakinek 18-as gumi kellene, nézzen át az ad-vesz topikba.
Kinek mi jön be.Hála a jó istennek nem vagyunk egyformák.Ez egyáltalán nem baj.Persze az elözö kép csak egy ötlet volt tölem semmi sincs kőbe vésve,lehet az a kék minta v. éppen ez is:
A pirosnál ez a színösszeállítás volt a minta, de én a fehéret nem szeretem, ezért lett ilyen, amilyen...
üdv! Volna -e Hőfokmérőgombád 125 gammához? és ezen kívül kellene még kilométer és fordulat spirál. előre is köszönöm válaszod.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Igy még jobban sajnálom a pénztelen helyzetem!A mult hónapban hozta el a testvérem a drz 400-asát (bérböl,fizetésböl él) és neki adtam a spórolt pénzem mert ez a gép volt minden álma!De ha nállam lenne az az összeg akkor sem biztos,hogy bele vágnék mert ott van a tzr is ami még nem 100-as.Ami biztatott a te rgv-ben az az,hogy olvasgatam itt a gépeidröl.Szerintem nagyon rendben van mindkét mocid és simán megéri megvenni annak aki szereti és karban tudja tartani a 2t-ét.Én nem sajnálom a jobbik olajat meg akár a 8-10liter benyát akkor sem ha csak debrecen-hortobágy között gurulgatok.De egyenlöre sajna várnom kell az RGV 250 projektel!Ja ez lenne belöle ha összejön egyszer:
Az idomtartó csavarok menetei benne vannak a vázban, én is gondolkoztam már rajta, hogy fel kéne öltöztetni. Egy menet hibádzik benne a másikhoz képest, ami a váz jobboldalán van, és a kormánytelót lehet hozzá felfogatni. Elől nem csak dupla tárcsa van, hanem az idomos RGV teleszkópjai, amik igen stabilak az eredeti Bandit féle szarhoz képest. Ha idomot akarnál rá, akkor ezekre volna szükséged: -fejidom+ fejidomtartó konzol - két oldalidom+a 4db tartója -elsőlámpa+ pár db idomfelfogató csavar, és ennyi... Ha ügyes vagy, olyan 35 pénzből kijön...
egy kérdés szeritetek ez menyit ér? vagy menyiért lehetne eladni. Felujutot a motorja mindent a suzukitol rendelt a szerelöm de a külsöre még kéne költeni 6000km van a motorjában
jah értem