Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenkinek.
Eladó sorba került egy Suzuki RG 125 R 94"-es évjáratú. Makulátlan a motor semmi hibája nincsen. szezonra teljesen felkészítve DID láncszett (500km-t futott) Bi Xenon, Ledes indexek csak full szintetikus olajjal használt!A motor 50es ként fut. Bridgestone gumikkal. Adok hozzá egy 160 as Continental Sport attack gumit is. A motor nemrég esett át egy nagy szervízen.
Autó vásárlása miatt eladó.
Autó csere érdekel. F Astra Golf 3 BMW 316,318 bármit meghallgatok. Ha bármi kérdésed lenne hívj vagy írj bátran.
06306227657
pityuz_92@citromail.hu
Nm
Hali!

Köszi szépen a segítséget!
Csáóó :)
Suzuki rg gamma 125 karburátor(szívatórészei) érdekellne :)
Altereggo! Láttad a linkeket a Miskolciban?
Helló!

Nem tud valaki küldeni Suzuki Rg 125 gammához service manualt?
Vagy valami olyan bontott ábrát ahol látjuk a kupluingot.
Előre is köszi!
Szia! köszi az érdeklődést,de már el kelt a motor!
hello.az lenne a kérdésem h a motoron pontosan mi sérült vagyis mit lehet javitani és mit kell cserélni.és még egy pár adatot hogy hagyas évjáratu,müszaki meddig van rajta.elöre is köszönöm.
Most már egyben eladó,az egész moci.
eladó még a fejidom? üdv.
Helló

Nincs valakinek egy eladó RG 80-as vízhűtője vagy kb azzal megegyező méretű idegen hűtője?
Netalán tán van akkor ne tartsa magában.

e-mail címem: svanda92@freemail.hu
Köszönöm!
Üdv!
Ez nagy valószínűséggel elektromos probléma lesz, vagy csatlakozás,vagy valami zárlatos kábel, vagy alkatrész,stb-stb...
meglett a hiba oka szétcsúszott egy csatlakozó az ülés alatt hol érintkezett hol nem
alakul a dolog már csak max kb 4ezerig pörög és durrog a kipufogó a fordulatszámmérő meg ugrál karbi légszűrő benzinszűrő a tankba takaritva
hol lehet a baj? a cdibe szemmel láthatólag nem ment szét semmi esetleg valameik kondi száradna ki?
Alaposan takarítsd ki a karburátort és a légszűrőt! Segíteni fog, saját tapasztalat.
valaki nem tudja hogy mitől lehet az hogy megyek a motorral 1-2km-ert és elkezd szaggatni a motor? A fordulatszám mérőóra pedig leföl ugrál, de ha megállok egy két percre és megy alapjáraton akkor utánna megint jó 1-2kmerig, jah és a gyujtásoldali dekni sokkal melegebb mint a kuplung oldali és gyertyát is cseréltem
na mind1 azért köszi
Akkor én voltam hülye, azt hittem, főfékhengert keresel. Fékkart meg én is úgy intéztem egy csávókámtól, annyi van, ami a két motoron van...
sajna nemtalálom na de mind 1 engem a fék kar meg a mellete lévő kis olaj tartáj kéne mert nekem az van ell törve de ha adod akort menyiért?
4792-es hsz-ben ott a kép, ha kinagyítod, meglátod... Gyári egytárcsás Suzuki fajta... Ha netán érdekel, akkor intézek másik (nagyobb kapacitású) munkahengert az enyémre, ezt meg viheted...
miért neked mienvan?
Ma bekerültek az új dugók.
Ami az enyémen van, érdekel?
azért köszi