Ezelőtt vagy 10-12 hsz-al említettem a nevet és ott van a száma is. Daróczi motor... Egyébiránt ezek nem RGV dugók,hanem TZR 125-ösé. az alakja ugyanaz,annyi külömbséggel, hogy ennek a csapszege vagy két mm-el lejjebb van,ezért már eleve úgy küldték, hogy valami távtartó lemezt készítettek a henger alá,így már ok a távolság. A héten beszéltem az Attilával,a tényleges RGV dugók így mennek most. Prox-25500, Wössner- kb 28, Wiseco-32... Ezek a TKR-ek tavaly 11500-ban voltak...
Am az a legegyszerűbb ha mérsz kompressziót!11-es kompressziónál 95-ös benyát tegyél bele,és 13 kompresszió fölött tegyél 98-at,14 fölött 100-asat.De sztem 11 körül lesz a tiéd szal 95.
Ha váltó felé szimeringes,akkor füstöl,de nagyon. Ha gyújtás felé,akkor a falstól magas az alapjárata,akárhogy állítgatod a karburátort. Neked nem ilyen problémád lesz a leírtak alapján...
Van egy tömítésgyártó cég Mogyoródon. Az átlagostól a gyárival megegyező minőségűig bármit legyártanak minta alapján, de lehet,hogy az sem kell,mert van nekik már. Elérhetőséget nem tudok,nézz utána neten...
sziasztok.a gyújtást sikerült leelenőrizzem,az jó.ha a főtengelyszimeringek a hibásak akkor az olajnak benzin szagú kellett volna legyen.vagy mi okozhatja hogy csak meg se pöffen?
helló
nemtudja valaki hogy rg125 (93) hol találhatnék hengerfejtömitést?
komplett tömités szettet találtam de nekem csak hengerfej tömitéssre lenne szükségem.
Hát az enyém 96-os évjáratú! Nem találtam hozzá csak első és hátsó fogaskerekeket...! Ha pl.: motorikusan valami baja lenne akkor elkel vigyem 200-250 Km-re hogy megjavítsák? De te honnan szerzel be alkatrészeket bármit bármikor?
Holnap után hozzák a mocit,de lehet hogy lefújom! Nincs alkatrész hozzá!
(SUZUKI RG 50)
km óra körül lévő műanyag tartó, index, féklámpa búra, esetleg fejidom illetve plexi!
Aki tud valamiben segíteni hol lelhetnék ilyen alkatrészekre kérem jelezze!
zsolt.biel@freemail.hu vagy itt
Te kitől vetted annak idején a TKRJ dugókat és mennyiért? RGV250-esbe.
HA 96 van beleütve, akkor át van ütve, mondjuk mert lopott...
nemtudja valaki hogy rg125 (93) hol találhatnék hengerfejtömitést?
komplett tömités szettet találtam de nekem csak hengerfej tömitéssre lenne szükségem.
Erről van szó:Suzuki RG 80
80-as előfordul néhány, 50-esből kevesebb van.
(a kettőnek más a vázszám-kezdőbetűje)
MIntha úgy rémlene, hogy 92vagy 3 ig gyártották a 80ast, tehát abból 96-os nincsen.
Ha egyáltalán nem értesz a mtorokhoz, akkor egy iylen öreg biciklire rá fog menni a gatyád is.
Holnap után hozzák a mocit,de lehet hogy lefújom! Nincs alkatrész hozzá!
(SUZUKI RG 50)