Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyvas.hu-n van kuplunglamella.. Ha arra gondolsz :)
Amúgy meg bármit tudnék hozzá szerezni :D Ha még meglenne az enyém :) Bármikor bármit :D
Daróczi motor... Göd. 30/3607865. Ha neki nincsen,érdeklődj az Omega motornál Gyöngyösön. Nekik nem tudom a számukat,de weboldaluk van,azt megtalálod.
Jah, értem.
Az iyles régi motorokban azért rendszerint még japó blokk volt.

Amikor nekem ilyesmi kellett, elballagtam egy alkatrészkereskedésbe és megrendeltem, pár hét alatt megjött.

Viszont a gyári eredeti alkatrész eléggé horror hozzá (is) bizots vqgyok benne, hogy dugót. gyűrűt gyárt(ott) valamelyik nevesebb utángyéártó mondjuk a meteror például.
Mert az aprilliába /af1/rs50/ ---- minarelli rv. blokk van!
Se a suzuki rg 80-ba nem tudom milyen van!
Azért kérdem ,mert sehol nem lehet találni "suzuki rg 80" néven semmi alkatrészt! Dugó+gyűrű+kuplung....stb.stb.stb...
Mert egy suzuki rg 80 -at vennék de nem merek ,mert nincs alkatrész hozzá!
Szerinted?

Helló
A rossz főtengelyed engem érdekelne!
jakabracing@gmail.com
A suzuki rg 80 -ban milyen blokk van?
valakinek van esetleg 250es gammára km órája?
értem. azért köszi
nem nem a tavalyi már kétszer is teletettem idén
Szia, volt de már eladtam,bocsi.
Helló!
Suzuki RG 80-hoz nem lehet kapni alkatrészeket?
Dugó,gyűrű,fékpofa,lánc, fogaskerék,stb stb . tehát ezek a nélkülözhetetlen alkatrészek.. A moci amit vettem azon minden ok,de semmi sem tart örökké!
Nézegettem netten, de nincs sehol!
Bezzeg simsonhoz annyi alkatrész van, hogy a Tiszát ellehetne velük rekeszteni.... :/
Mit tegyek ha egyszer elkopik a dugó?
250es gammára KM órád van? ha igen mennyi lenne? 125ét nem számolod be?
sziasztok nincsen valakinek rg 250-hez főtengelye, vagy lendkereke.Vagy egyáltalán hol tudok kapni.
hasidomod is van esetleg?
Tavalyról benne maradt benzinnel mentél? Mert,ha igen,ne csodálkozz, hogy így jártál. Ez a mai benzinnek csúfolt szar nem bír ki egy telet,hogy "meg ne romlana"...
helló
egy kis segitséget szeretnék tőletek kérni voltam ma motorozni és eltünt a motoromon az alapjárat majd be sem idnult utánna sikerült beinditani egy másik gyertyával de 6ezernél ledadogott és alig akart kipörögni 12ezerig, majd utánna ezzel a gyertyával is leállt és be sem indult utána a gyertyák csak nagyon pici szikrát adnak tolásra sem indul csak durran a kipufogó. ez mitől lehet szerintetek?
azt még hozzá kell tennem hogy az akksim télen kibukott és csak tolásokra indult be az lehet hogy szétment a tekercsem és az miatt ad picike szikrát?
Hülyültem csak,bocs. Őróla beszéltem
Szeva
Mármint blokk vagy mkp,mert nekem olyan főtengely is jó aminek csak a sonkái ill egybecsapja jó !
Fejlesztéshez kell
Helló Zsolti! Van főtengelyem,csak körülötte ott van a motor is. Wolfod még nincs a gyűjteményben...
Alkatrész problem lesz,fix gyújtás van rajtuk, nem kell álligatni...
akarom mondani ,hogy a gújtás oldalán nem tudom
üdv nektek.az egyik haverom rg 125-ösé nem akar begyúlni.ti a gyújtast (strobival) hol szoktatok ellenőrizni,mert itt a mágnes o.a.mjg21654l+0dalán nem lehet
szia, nincsen, egyben mentek el a blokkok,bocsi