Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Èn eladom az enyémet!
Használt autón megtalálod.Piros-fehér.
Helló
Főtengelyed van eladó ill mi az ára? jakabracing@gmail.com
Üdv
Keresek RG250 főtengelyt jakabracing@gmail.com
Hát bár igaz én SKF-et vettem 1 hónapja a kisebbik az 4000 a nagyobbik csapágya az meg 8500 Ft volt.
van egy rakat alkatrészem 92 utáni RG-hez ha valakit érdekel
06-30/ 553-26-98 lehetőleg délután 3 után
jó időt mindenkinek
srácok nem tudjátpk mennyi egy pár főtengelycsapágy 2. generációs 125ösbe? És hogy hol kapok nem ilyen SKF-re gondolok hanem vmi faxa cuccra olcsón. Előre is kösz
csáó én tudok egyet 100.000 ért Siófokon
Az RV-blokknál biztosan, az AM-nél nem!
Valakinek 80ccm-es RG-je eladó?
Van még RGV250 berúgókar, honda mtx berúgókar.. :) Jobbos blokk dekni rg-hez :)
Eladó 80ashoz, főtengely, hengerfej, légszűrő ház, lendkerék, blokkfelek, felső fékmunkahenger.. :) Stb..
Az F-re gondoltam a full idomos változat.
porinak is olyan van megnéztem adatlapját
Kétféle rg létezik. Nem mind1 melyiket akarod.
Köszi szépen az infókat.
helló
én 185cm magas vagyok nekem nagyon kényelmes, alkatrészt pedig nagyvas.hu-n találsz hozzá egy párat
Sziasztok RG-sek.
A segítségetek szeretném kérni. Én is ilyen motor vásárlását fontolom és szeretnék pár dolgot megkérdezni.
1: Egy jómagam 190cm magas embernek elég kényelmes e még a motor.
2:Hol lehet hozzá viszonylag jó áron alkatrészeket szerezni.

A válaszokat előre is köszönöm.

Üdv.: bukosisak
Cosmo!
Többször hívtalak az elmúlt 2 napban.Visszahívnál?Vagy felvennéd?
Thnx
Na jóvan örülök hogy legalább vmi sikerült, amugy milyen cuccokra lett volna szükséged, csak hogyha tudok vmit, akkor tudjak szólni
Nem baj. Tegnap vettem két új gumit ötezerért. Ez nekem az évszázad üzlete volt,és kárpótol kicsit az elszenvedett veszteségért...
bocsi
Picsába-Picsába-picsába!
Sziasztok!

Az alábbi motorról kellene egy kis info, hogy ha megyek megnézni, mi az amit ki lehet szúrni egy próbaút alkalmával, illetve milyen javításokkal lehet számolni egy vásárlást követően.
Előre is köszi a segítségeteket!
Szia, pályára vitték, 120ba ment el, a hirdetésbe beleirtam aki ennyiért viszi,viheti egyben, de papirja nem volt, meg a bal henger meghalt.. szóval meló lesz vele..
Pályamotornak,vagy alkatrésznek egy egészet? Mennyibe ment el?
szia, elvitték ma a mocit, igy nincsen hengerem, bocsi