Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja telo szám 06 70 262 60 46
eladó suzuki rg 125 höz való rezó kiseeb horpádások vannak rajta de nincs hegesztve javitva tökéletesen használható ha érdekel irj vagy hivj bátran 06 70 262 60 46 posta megoldhatóü 4 ezer forint az ára rg bontásbol maradt még néhány blok alkatrészem váltó sor power motor bármi érdekel hivj bátran
nem vagyok nagy szaki,de az én apriliám is ezt csinálta 2 alkalommal is.
1. nézd meg mert valószínű nagy az előgyújtás.
2. amik jönnek vezetékek a gyújtásodból , nézd meg nem-e esetleg letestel valamelyik. van h kidörzsöli a lendkerék ha hozzáér a tekercseknél. vagy a vázra valahol, de abban majdnem biztos vagyok,hogy a gyújtás körül van a gond. mert vissza is rúg és csak belefúj a kipuba. szerintem előgyújtás. mert más nem igen lehet. karbi miatt nem rughat vissza, gyertya miatt sem, trafó miatt úgyszint nem . a visszarúgás oka általában a rossz gyújtási időpont. remélem tudtam segíteni.
Helló

Köszi
Van itt SM-on egy Speedfan nevű csávókám,őneki Rg 200-asa volt,tavaly bontotta szét,érdeklődj nála.
Olvass vissza pár oldalt. Cosmo,,, Mazsolamany,előbbi RG250-eket bont,utóbbi meg tulaja egynek.
heló. szeretnék érdeklődni.
most szeretnék egy RG 250t venni. de nem ismerem a motort.
valaki feltudna világosítani h mennyire megbízható? alkatrészháttér?fogyasztás, ilyenek..?
nagyvas.hu ról tutsz rendelni blokkba meg valamilyen 10W40-es olajat nézzél
rendben....az ŰRnek már menni kell,legkésőbb a nyár elején!mert már nagyon unom.........
hali srácok nem tudjah valaki hogy 125cc rg hez milyen olaj kell a blokk ba ? meg lamellákat hol tudok venni?
Sajnos Már rajzoltam 2 hengerfej formát majd a dugó rádiuszt kell csak kivágni !
nekiállok már tényleg a tütéket is legyártani,és felrakni........remélem az idén sokkal jobb lesz mint a tavaly volt
én meg rendeltem cuccokat,meg találtam occsó alkatrészeket tuning mözöhöz.....de a dugót még nem mértem meg......megint telefútta a szél a műhelyt hóval....
Természetesen majd megfejlesztjük
Akkor csövet is kell csinálni......... .
Csütörtökön má meg is indítottam,a fejlesztést Aprilia RS400 vagy 350 attól függ milyen a klotyesz adottsága (löketileg )
FEL TE KIS UNDORMÁNY........látom bekötötték a netet....mikor?
Felébredtél majma!
nem hát! hi hi
BUÉK mindenkinek!
Volna egy kérdésem ,lehetőleg olyan válaszoljon aki már próbálta!
RG125 RGV125 re illeszkedik az RG -TSr200 henger (mármint tőcsavar szempontjából felömlő nem gond ha nem lóg le a blokkról)
hali srácok nekem olyan kérdésem lenne hogy tudja e valaki hogy milyen olaj való a blokkba hány w-s? meg hogy hol tudok lamellákat venni és árba kb menyi lenne? előre is köszönöm
BUÉK RG-sek!
Sziasztok! Még mindig keresek relét! Akinek van az írjon! Előre is köszönöm! B.U.É.K
Szia! Indexreléd nincs véletlenül? Rg 80-ba kellene! Ha van akkor mi az ára? Freemailban várom a válaszodat! kadar96@freemail.hu
Köszönöm!
Halihó fiuk-lányok!
Még mindig vannak rg gamma alkatrészeim akit érdekel valami, zaklasson nyugodtan!
Árban megegyezünk, bontónál jóval olcsóbban adok mindent!