eladó suzuki rg 125 höz való rezó kiseeb horpádások vannak rajta de nincs hegesztve javitva tökéletesen használható ha érdekel irj vagy hivj bátran 06 70 262 60 46 posta megoldhatóü 4 ezer forint az ára rg bontásbol maradt még néhány blok alkatrészem váltó sor power motor bármi érdekel hivj bátran
nem vagyok nagy szaki,de az én apriliám is ezt csinálta 2 alkalommal is.
1. nézd meg mert valószínű nagy az előgyújtás.
2. amik jönnek vezetékek a gyújtásodból , nézd meg nem-e esetleg letestel valamelyik. van h kidörzsöli a lendkerék ha hozzáér a tekercseknél. vagy a vázra valahol, de abban majdnem biztos vagyok,hogy a gyújtás körül van a gond. mert vissza is rúg és csak belefúj a kipuba. szerintem előgyújtás. mert más nem igen lehet. karbi miatt nem rughat vissza, gyertya miatt sem, trafó miatt úgyszint nem . a visszarúgás oka általában a rossz gyújtási időpont. remélem tudtam segíteni.
heló. szeretnék érdeklődni.
most szeretnék egy RG 250t venni. de nem ismerem a motort.
valaki feltudna világosítani h mennyire megbízható? alkatrészháttér?fogyasztás, ilyenek..?
én meg rendeltem cuccokat,meg találtam occsó alkatrészeket tuning mözöhöz.....de a dugót még nem mértem meg......megint telefútta a szél a műhelyt hóval....
BUÉK mindenkinek!
Volna egy kérdésem ,lehetőleg olyan válaszoljon aki már próbálta!
RG125 RGV125 re illeszkedik az RG -TSr200 henger (mármint tőcsavar szempontjából felömlő nem gond ha nem lóg le a blokkról)
hali srácok nekem olyan kérdésem lenne hogy tudja e valaki hogy milyen olaj való a blokkba hány w-s? meg hogy hol tudok lamellákat venni és árba kb menyi lenne? előre is köszönöm
Halihó fiuk-lányok!
Még mindig vannak rg gamma alkatrészeim akit érdekel valami, zaklasson nyugodtan!
Árban megegyezünk, bontónál jóval olcsóbban adok mindent!
1. nézd meg mert valószínű nagy az előgyújtás.
2. amik jönnek vezetékek a gyújtásodból , nézd meg nem-e esetleg letestel valamelyik. van h kidörzsöli a lendkerék ha hozzáér a tekercseknél. vagy a vázra valahol, de abban majdnem biztos vagyok,hogy a gyújtás körül van a gond. mert vissza is rúg és csak belefúj a kipuba. szerintem előgyújtás. mert más nem igen lehet. karbi miatt nem rughat vissza, gyertya miatt sem, trafó miatt úgyszint nem . a visszarúgás oka általában a rossz gyújtási időpont. remélem tudtam segíteni.
Köszi
most szeretnék egy RG 250t venni. de nem ismerem a motort.
valaki feltudna világosítani h mennyire megbízható? alkatrészháttér?fogyasztás, ilyenek..?
Volna egy kérdésem ,lehetőleg olyan válaszoljon aki már próbálta!
RG125 RGV125 re illeszkedik az RG -TSr200 henger (mármint tőcsavar szempontjából felömlő nem gond ha nem lóg le a blokkról)
Köszönöm!
Még mindig vannak rg gamma alkatrészeim akit érdekel valami, zaklasson nyugodtan!
Árban megegyezünk, bontónál jóval olcsóbban adok mindent!