Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, rossz hírem van, ma elvitték a komplett mocit tőlem, igy nincs most alkatrészem neked:S
de ha befut még ilyen akkor mindenképp szólok, bocsi!
A dugó ok, de a henger nem. A power része egész másként néz ki. Legalább is kívülről...
Egyáltalán nem fontos. Majd ha tavasz lesz.
Remélem én is hogy valaki meg tudja mondani. Annyit tudok hogy a 125 -be is ugyan az a dugó való mint a 250 be
Köszi
Szia, uhh ez jó kérdés ez az első ilyen motorom, nem tudom hogy jó e de sztem van itt pár szaki aki meg tudja mondani.
Egyébként árat akkor tudok mondani hogyha szétborítottam a vasat, nem tudom hogy a másik henger-dugó milyen állapotban van, árat annak függvényében tudok majd mondani.
Mennyire sürgős neked a dolog?
Üdv:Márk
Szia, rendben, gondoltam hogy téged fognak érdekelni dolgok:D
Teló az adatlapon, de emailen illetve itt is el fogsz érni.
Üdv:Márk
Helló
Olyan kérdésem lenne hogy ennek a motornak az egyik hengere felszerelhető-e az újabb fajta rg 125-re?(valaki megtudná mondani?)
Ha igen akkor mennyi lenne az ára?
Köszönöm
Meg foglak keresni pár dolog ügyében,közelebb laksz,mint a Zirci szállítóm.
Hello mindenkinek!
Akit érdekel Suzuki RGV 250 alkatrész az bombázzon:D
Van egy komplett 250es RGV-m az idmok is megvannak, a képen csak a szállítás miatt nincsenek fent.
Esztétikailag és szerkezetileg is jó állapotban van!
Hibája:bal henger falsot szivott és a dugó elpukkant.
Szia!

Emailben megbeszélhetjük a dolgot...

braun76@freemail.hu
Hali!
érdekelne engem a plexi!
Eladod külön? Ha igen akkor mennyiért adod el?
köszi heló.
Szívesen. :-)
Köszi szépen! Már meg is rendeltem a cuccot:)
Suzuki RG 80 alkatrészek eladók!
-Fejidom
-Oldalidom (jobb-bal,motor melletti)
-Hasidom
-Első lámpa,tartó konzollal(egyik indextartó letört,de megvan)
-Első-hátsó indexek(elsőkön a búra törött,hátsó zsír)
-Tükrök(balosból hiányzik a tükör)
-Hátsó lábtartók,konzollal
-Oldalsó távtartók(oldalidom,és a váz közé)
-Hátsó lámpa

Az idomokat sajnos javítani kell,mert néhány repedés van rajtuk!
A motor többi része nem eladó!

Érdeklődni:
braun76@freemail.hu
70/289 8983
a suzu blokkja fényévekkel jobb, mint a minarelli rv.
Aprilia AF1*
Sziasztok!
A Suzuki RG 80-hez mennyire lehet alkatrészeket venni?
Valamint megbízható motor?
Motort szeretnék venni kettő közöt kondolkodom!
Aprilia sf1/rs50
Suzuki RG 80

Szerintetek?
Valamit Suzuki RG 80 az 80ccm2 tehát amikor csinálom a biztosítást akkor mondjak 50ccm2-it?
A segítséget köszönöm!
Sziasztok!

Vennék 250ccm és fölötte lévő RG(V) motort, a lényeg h okmányok nélkül legyen és viszonylag egyben!

Tel.: 06-30/977-14-69
Szia!

itt találtam hozzá... http://www.google.hu/url?sa=t&...
Valaki nem tudja hogy hol tudnék szerezni 92-es évjáratú 125 ccm-es rg-hez tömítésszettet? ( lehetőleg valami elfogadható áron) Előre is köszi:) (már csak ez hiányzik és lehet összerakni és go )
Amúgy vkit nem érdekel új, még bontatlan tömítésszett 84-91 évjárat közti rg-hez? (teljes garnitúra) legjobb ajánlatért elvihető
Üdv. vannak suzuki rg 50-80 1988 ashoz: komplett eleje, kormány- km.óra meghajtó nélkül,repedt főfékhengerrel.Hátsó kerék+fékdobbal+ tengellyel. Benzintank+ csap,1992-eshez: volf 1 személyes ülés+ hátsó ü.idom. 2 kormány kapcsoló, gy.alaplap. Egyben 10000 ft ehez más nincs! Simsón zacsis új verseny kormány! 5000 ft Tunyogip@gmail.com
Üdv. vannak suzuki rg 50-80 1988 ashoz: komplett eleje, kormány- km.óra meghajtó nélkül,repedt főfékhengerrel.Hátsó kerék+fékdobbal+ tengellyel. Benzintank+ csap,1992-eshez: volf 1 személyes ülés+ hátsó ü.idom. 2 kormány kapcsoló, gy.alaplap. Egyben 10000 ft ehez más nincs! Simsón zacsis új verseny kormány! 5000 ft Tunyogip@gmail.com
helló
lenne egy kis problémám és a segitségetekre lenne szükségem, elhagytam valahol a motorról az adatáblát és szeretnék csináltatni eggyet de minta kellene hozzá ha valaki lefényképezné az övét és megmondaná a méreteit (természetesen az alvázszám motoroszám stb nyugottan kihúzhatja oda ugyis más szám kerül ) azt megköszönném.
Ha valakit érdekel van egy rg 125-öm eladó,soha kulcsot még nem látott nagyon egyben van,svájci papírjai megvannak /kivonva forgalomból/itthon forgalomba helyezhető.Tel:06303856708
Üdv Mindenkinek!

Nemrég motor vásárlásra szántam magam.Sokáig keresgéltem épkézláb Puch Cobra-t,de nem találtam.Végül ráakadtam egy RG 80-ra.Amit meg is vettem.Vszínű nemsokára szükségem lesz pár bontott apróságra.Tudtok rá vonalat?
Üdv!Nekem szerelő szervizelte,az alkatrészeket is ő szerezte be,nem volt gond!Lehet hogy ettől,de nekem megbizható volt. Évekig jártam vele munkába,50km oda 50km vissza.Soha nem hagyott az út szélén.Ez lett a veszte is:lefutottam a két gumit,a láncszettet és az első teló is szimmeringes lett.Ez összeadva egy gazdasági totálkár. A fogyasztása nekem 7literre jött ki.Ennyivel autó is simán eljár,de az élmény!