Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellemes ünnepeket minden RiGásnak
Tudnál nekem mondani egy helyet ahol lehet hozzá kapni? Vagy van olyan típus ami kompatibilis ezzel?
Veszel egyet, és kicseréled.
Erre mi lenne a megoldás! Mármint lehet ez hülye kérdés! De hogyan lehet ezt megcsinálni?Mennyire macerás és költséges munka?
Hát,a bal oldalát muszáj volt,legalábbis plató szintig. Ezután az alant lát6ó két járgányommal már ki tudtuk cibálni bő fél óra alatt. Csávókám beleállt a nyomba. (többieknek ígérem,ez volt az utolsó ilyen jellegű)
Az kemény. Lepakoltátok?
A feliraton látszik a lényeg. Csak aki szereti...
Zubogy, Ragály, Trizs, Szin... hmmm, ott is aludtunk már, vadászházban.
Szinpetri, beugrott.
Imádom a Bükköt. Az erdőt, a fákat. Meg kinn aludni, a szabad ég alatt.
Néha Szanda várában alszom.
A Czetkás időszakomban még mi is jártunk át Szilvásváradra Jávorkúton,meg Nagymezőn keresztül. Négy elágazás volt mindig gondolkodós volt,de sose vesztünk el. A Bükk mind melóhelynek,mind motorozni,mind kirándulni, szuper hely. Én is rengeteget járok ki motorral. A másik kedvenc környékem meg Aggtelek,meg a környékén lévő utak.
Debizony!
Köszi, de ezzel aggályaim vannak.
Elnyírta a lendkerék alatt a reteszt.
Nem mondod, hogy favágó vagy a Bükkben!?!?
A nagy kedvencem a Bükk. Sokat motoroztam benne. Régebben még a fennsíkon is átslisszoltunk. Meg aludtunk Bánkúttól nem messze vadetetőben, szénában.

A négydugós embert köszi, de elérhetetlen.
Ezer és egy oka lehet. Pl: dugulás,karburátor elállítód6ott,(ha már régebben is csinálta,akkor az kizárva,hogy a sűrűbb,hideg levegő megöli) akár gyertya gond is lehet,esetleg ha lelazult a lendkereked,és elmozdult a főtengelyen,vagy elnyírta az éket is. Meg azért még jó pár oka lehet,amiért így szívat,de nekem hirtelen ennyi jutott eszembe. Viszont,ha nekiállnál tekergélni a karburátort,azt ne ezekben a minuszokban tedd,hanem vmi fűtött helyen. Aztán,ha beindul,szellőztess ki,ne pusztuljál meg.
Tudna nekem valaki tippet adni?
mondjuk az ausztrálok ilyet használnak az 500ccm-mes rd blokkos
motorhoz, ott hirdetnek bontott rg 500 cuccot mondjuk idomot is.
nem lehet olyan kva drága a posta.
Nem! Már korábban is ezt csinálta!
Ha ezt most csinálja a hidegben, akkor egyszerűen kevesel.
Haly mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem! Suzuki rg 80
A motor beindításkor visszarúg illetve nagyot pukkan! Azért kérdezem mert nem tudom honnan induljak el! Be sem indul tulajdonképpen, korábban ment normálisan.
Köszönöm előre is a válaszokat tanácsokat!
No háj! Húzok vízszintbe,mert reggel megyek melózni,és hát ilyenkor a Bükk nem épp a legbarátságosabb hely egy magamfajta favágónak, rá kell pihenni. Te meg aztán leheljed az életet abba a vasba! Hirdettek itt 4 db dugót nem olyan nagyon rég, ha nem tetted meg hát nézzél utána? Jó éjt!
Egyetértek.
Nekem mondod? Viszont a verseny múltjának köszönhetően megeshet. Nem volt véletlen ez a felfogatási mód. Az áttételek gyors cseréje miatt találták így ki.
Őszinte leszek, nem vágom fejből. Benn van a motor a melóhelyen, holnap megnézem.

Mindenesetre a zégeres megoldás aggasztana. 250-esen már cseréltem tengelyt, a kopás miatt.
Nem is centikre gondoltam,csak 8-10mm-re,addig használható alternatíva. Ha több kell... Neked is seager gyűrű fogja fel a tengelyre?