Hát,a bal oldalát muszáj volt,legalábbis plató szintig. Ezután az alant lát6ó két járgányommal már ki tudtuk cibálni bő fél óra alatt. Csávókám beleállt a nyomba. (többieknek ígérem,ez volt az utolsó ilyen jellegű)
Zubogy, Ragály, Trizs, Szin... hmmm, ott is aludtunk már, vadászházban.
Szinpetri, beugrott.
Imádom a Bükköt. Az erdőt, a fákat. Meg kinn aludni, a szabad ég alatt.
Néha Szanda várában alszom.
A Czetkás időszakomban még mi is jártunk át Szilvásváradra Jávorkúton,meg Nagymezőn keresztül. Négy elágazás volt mindig gondolkodós volt,de sose vesztünk el. A Bükk mind melóhelynek,mind motorozni,mind kirándulni, szuper hely. Én is rengeteget járok ki motorral. A másik kedvenc környékem meg Aggtelek,meg a környékén lévő utak.
Nem mondod, hogy favágó vagy a Bükkben!?!?
A nagy kedvencem a Bükk. Sokat motoroztam benne. Régebben még a fennsíkon is átslisszoltunk. Meg aludtunk Bánkúttól nem messze vadetetőben, szénában.
Ezer és egy oka lehet. Pl: dugulás,karburátor elállítód6ott,(ha már régebben is csinálta,akkor az kizárva,hogy a sűrűbb,hideg levegő megöli) akár gyertya gond is lehet,esetleg ha lelazult a lendkereked,és elmozdult a főtengelyen,vagy elnyírta az éket is. Meg azért még jó pár oka lehet,amiért így szívat,de nekem hirtelen ennyi jutott eszembe. Viszont,ha nekiállnál tekergélni a karburátort,azt ne ezekben a minuszokban tedd,hanem vmi fűtött helyen. Aztán,ha beindul,szellőztess ki,ne pusztuljál meg.
mondjuk az ausztrálok ilyet használnak az 500ccm-mes rd blokkos
motorhoz, ott hirdetnek bontott rg 500 cuccot mondjuk idomot is.
nem lehet olyan kva drága a posta.
Haly mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem! Suzuki rg 80
A motor beindításkor visszarúg illetve nagyot pukkan! Azért kérdezem mert nem tudom honnan induljak el! Be sem indul tulajdonképpen, korábban ment normálisan.
Köszönöm előre is a válaszokat tanácsokat!
No háj! Húzok vízszintbe,mert reggel megyek melózni,és hát ilyenkor a Bükk nem épp a legbarátságosabb hely egy magamfajta favágónak, rá kell pihenni. Te meg aztán leheljed az életet abba a vasba! Hirdettek itt 4 db dugót nem olyan nagyon rég, ha nem tetted meg hát nézzél utána? Jó éjt!
Nekem mondod? Viszont a verseny múltjának köszönhetően megeshet. Nem volt véletlen ez a felfogatási mód. Az áttételek gyors cseréje miatt találták így ki.
Szinpetri, beugrott.
Imádom a Bükköt. Az erdőt, a fákat. Meg kinn aludni, a szabad ég alatt.
Néha Szanda várában alszom.
A nagy kedvencem a Bükk. Sokat motoroztam benne. Régebben még a fennsíkon is átslisszoltunk. Meg aludtunk Bánkúttól nem messze vadetetőben, szénában.
A négydugós embert köszi, de elérhetetlen.
motorhoz, ott hirdetnek bontott rg 500 cuccot mondjuk idomot is.
nem lehet olyan kva drága a posta.
Segítségre lenne szükségem! Suzuki rg 80
A motor beindításkor visszarúg illetve nagyot pukkan! Azért kérdezem mert nem tudom honnan induljak el! Be sem indul tulajdonképpen, korábban ment normálisan.
Köszönöm előre is a válaszokat tanácsokat!
Mindenesetre a zégeres megoldás aggasztana. 250-esen már cseréltem tengelyt, a kopás miatt.