Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 130-as még belefér,nekem van egy. Ócsó...
Köszi. Várom az infokat a gumiról, esetleg képeket.
Nekem slick van... de a motoron lévő utcait úgyis le akarom cserélni slickre, a jövő héten megnézem, milyen ami most rajta van.
Utcai kellene.
Azért úgy látom,nem csak én vagyok az egyetlen 18+os RGV-s. (4444) Ez azért csak jelenthet valamit. Az összes helybéli motoros haver mind arról akar meggyőzni,hogy "jó-jó ez a kis motor,de vegyek már egy nagyobbat,mert ezt már kinőttem". Volt már minkét motorom "jó formában", de jövőre olyat szeretnék kihozni belőlük,de min. egyikből,ami kategóriájában lazán megállja a helyét gyorsuláson is.
Vennék SUZUKI RG 125 GAMMA forgalmis vázat!
slick vagy utcai kellene?
Üdv!
Keresek Rg125-höz idomokat (elsősorban a farokidomra lenne szükségem), valamint 120/70 R 17-es hátsó gumit, ha keskenyebb az nem probléma. Van Rg80-hoz egy halom alkatrészem, amint lesz időm listázom őket. :)
szia, 28as mikunik vannak amik gyárilag vannak a gammán, a pár karbi 15ezer.
Üdv
Üdv!Cosmo 01,mekora torokátmérőjü karburátorjaid vannak?Köszi
hello, oksa, meglesem és küldöm.
Hali!
eltudnád küldeni az e-mail címemre a fordulatszámmérö csavar átmérőjét mert azon mullik hogy kell-e vagy nem.ha jo akkor eggyezetjük a dolgokat.
Üdv!Érdekelne Suzuki RG Gamma 125(1985) ös első telók!Fék nem fontos se a villahidak!
+ha valakit érdekel nekem is van pár eladó cuccom!tank,olajtartály,ülés,váz,hátsó kerék fékkel együtt (lánckerekem az nincs hozzá)
rudandor@freemail.hu-ra írjatok ha van valami!
Köszi előre is
nekm van
hali nekem van egy komplet vazam darabokba is elado
Hali!
A részleteket inkább e-mailba beszéljük meg.
A címem:djpeti117@freemail.hu
szia a 2 teljesen egyforma csak a szine más,mind2 spirálos hajtású, megnézem neked majd, de am most adtam el ien spirált 125höz, és jó volt hozzá tehát jó elvileg.
az a burkolat megvan még, a műszerfalat meg a burkolatot 8ért oda adom.
Hali!
Ez két különböző nem? (A mai meg a tegnapi.)
És mennyibe kerül?
És még azt mond már meg hogy a fordulatszámmérő és a km óra csatlakozása mekkora?
Az egyik képen láttam 1 első lámpát és azon volt 1 keret az kéne még nekem.
Előre is köszi.
Hello, itt vannak a képek, ez a mostani, ma este csináltam
Hello, holnapra csinálok neked a csatlakozóról képet, de vitték már 125öshöz a srác átalakitotta, mondjuk nem tudom a tiéd mien.
Itt vanak a képek. Ja és a választ szívesen.
Elkeztem kg 1 honapja felujítani a motoromat át igy haladtam és most itt tarok!
ha van valakinek véleménye szívesen halgatom.
Hali!
Érdekelne engem a müszerfalad! Csak azt nem tudom hogy a csatlakozások jok-e az enyémhez?
Ha tunál küldeni a csatlakozokrol képeket az jo lenne és az árát.
Eköre is köszönöm.