Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
eladó egy 1993-as 125rg F-nek jt első gyári fogszámú 16-os lánckereke kb 20km-ert fuott (15-össel vettem aztán vettem rá egy 16-ost de nekem nem igazán jön be inkább gyorsulása legyen jó ezért adom el) és egy első fékcső a két fittingel hibátlan állapotban. fém fékcsőre váltás miatt.
üdv!
keresek suzuki rg 125 első kereket féktárcsával csak teljesen hibátlan állapotú érdekel!
ill honda mbx 80 rugóstag!
Kihaltatok? Már december van.
Hali,
Van egy eladó műszerfalam és egy komplett kábelkötegem. Ha valakit érdekel írjon.
Sziasztok!

Eladó Suzuki RG 125-ös motorkerékpárom. Nemrég volt felújítva a blokkja (aki nem hiszi nézze meg galériáimat!) kb 3 hónapja letettem a motort, azóta be se indítottam. Mindene megvan, az aksi jó, még mindig bika, készítettem hozzá végdobot, amivel nagyon szépen szólt, csak castrol power 1 es olajjal használtam. Jelenleg nem indul, csak ki kell takarítani. Forgalomban nem volt sose, kismotor papírokkal, rendőr nem gecizik sose! Sürgősen eladó!
Hali!
Bontott Suzuki rg 250 gamma alkatrészek még mindig vannak!
nagyon sok dolog jó a 80as és 125ös rg-hez is.
Ha valakit vmi érdekel írjon, a bontós árnál jóval olcsóbban!
Első évjáratot 85-91 ig gyártották.
A pinkmotorsnak csak a 88-91 ig gyártott rg-hez van tömítésük és az nekem nem jó.
Ha jól rémlik én a pinkmotorstól szereztem. Több dolguk van(legalábbis volt) mint ami a honlapon fent van.
Vkit nem érdekel tömítés szett rg-hez (88-91 évjárat) tiszta új, bontatlan állapotban 3000 ft-ért?
Vki nem tudja hogy honnan tudnék szerezni (csak) hengerhez tömítést egy 1992-es 125-ös rg-hez?
Előre is köszi.
Az jelenleg nagyon sok
15eft
Hali,
Mennyiért adod?
suzuki rg 125 faridom+h.lámpa+h. ülés eladó
06302692998
szacsomotor@freemail.hu
Akkor te kpben kapod. Hát nekem meg utalják amit megkerestem, most ösztöndíjról beszélünk, zsebpénzt 12 évesen kaptam utoljára
Akkor már csak perzselő kéne meg kompresszor. Tudsz segíteni?
Én páromnak jövő héten lesz,de nekem nem utalnak,hanem megkeresem ami kell. Hál isten
Ja, december 4., és általában 5-6. én utalnak
Keress egy decemberi névnapú csajszit,és lesz még, vagy két heted.
Nem figyeltél oda a fogyasztásra...
Nagy baj, nagy baj, pont a névnap után utalják a pénzt, pech(vagy nem kellett volna ebben a hónapban ennyit inni )
Én megvenném ha lenne mire feltennem a polcon kívül
Nem hiszem el hogy tényleg senkinek nincs szüksége ilyesmire.
Na mivel barátnőmnek szeretnék venni valamit névnapjára, és mivel úgyis csak a helyet foglalja, legyen a henger hengerfej kipuffszelep összesen 10 ezer forint, ennyit azért simán megér már dísznek is
Én az RGV Wolfomat szeretném becserélni valami crossgépre,de ennél kicsit újabbra,meg kicsit működőképesebbre gondoltam vona.
nekem meg vázam, az már egy fél motor:)

Valaki vigye már a rákba:)