Hali!
Megmagasítottam az ülésmagaságomat! Itt van pár kép hogy hogyan és hogy milyen lett! Akinek tetszik és érdekli annak tudok segíteni vagy akár csináltatni is! A véleményekre kíváncsi vagyok!
hat öszinten megmondva,szerintem olyan 6 literfölött,de lehet h kevesebb,meg pontosan nem tudtam le merni.
a karbin csak azon az egy csavaron lehet alitani az alapjaratot?nekem olyan 2000,1500on pörög alandoan,de van olyan mikor le megy 1000re is.
helló
hát megmutatni nem igazán
és egyébként az normális dolog hogy bevillan próbáld meg hogy lassan forditod a kulcsot és kb mikor a közepére ér akkor folyomatosan világit.
de mondom a mixeren szerintem fölösleges állitani
hány kilométer alartt fogy el egy liter olajad?
köszi a valaszt,es a jelzölampa akor mindig vilagitt vga ycsak neha felgyullad?gyujtasnal nem szok vilagitani kicsit 1 felmasodpercig szoktam latni valami piros lampat vilani mikor vagy raadom a gyujtast vagy hirtelen leveszem.ez normails?mert volt egy robogom ott folyamatosan vilagittott mikor fogyoban volt a z olaj
helló
van visszajelző kb 2deci olajnál gyallud ki a müszerfalon egy piros lámpa, és állitani is lehet a karbinál van jobb oldalon de nem érdemes állitani az olajpumpán gyárilag az pont be van lőve
Hello, még mindig vannak eladó rg 250 gamma cuccaim bőséggel
Ha valakit érdekel vmi, az írjon, sok cucc jó 80ashoz meg 125höz is.
karbik,hátsó kerék,gumik,fékrendszerek olcsón,farokidom,fejidom,tartókonzol,lámpák,lábtartók,központi rugók, komplett blokk.
Nagyon sok minden van, ha valami érdekel írj és megbeszéljük.
A www.robogotuning.hu oldalt beirod a keresőbe hogy rg 125 és ott vannak tömítés készlet. Rem tudtam segítení.
Előre is köszi!
válaszokat elöre is köszönöm
Megmagasítottam az ülésmagaságomat! Itt van pár kép hogy hogyan és hogy milyen lett! Akinek tetszik és érdekli annak tudok segíteni vagy akár csináltatni is! A véleményekre kíváncsi vagyok!
CSak váz 5 rugó.
a karbin csak azon az egy csavaron lehet alitani az alapjaratot?nekem olyan 2000,1500on pörög alandoan,de van olyan mikor le megy 1000re is.
akkor az kb jól is van beállitva mert ahogy hallom 600-800km-erig szokott elég lenni másoknál is egy liter olaj.
felvetelek enis msnre
hat kb 1liter olaj 700kmr kb,
de nem is azert akartam volna alitani,hanem h ne füstöljön anyira,bar nem baj ha olajoz:)legalabb nehezeben kopik
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
felvetelek csak nem találak!
hát megmutatni nem igazán
és egyébként az normális dolog hogy bevillan próbáld meg hogy lassan forditod a kulcsot és kb mikor a közepére ér akkor folyomatosan világit.
de mondom a mixeren szerintem fölösleges állitani
hány kilométer alartt fogy el egy liter olajad?
köszi a valaszt,es a jelzölampa akor mindig vilagitt vga ycsak neha felgyullad?gyujtasnal nem szok vilagitani kicsit 1 felmasodpercig szoktam latni valami piros lampat vilani mikor vagy raadom a gyujtast vagy hirtelen leveszem.ez normails?mert volt egy robogom ott folyamatosan vilagittott mikor fogyoban volt a z olaj
van visszajelző kb 2deci olajnál gyallud ki a müszerfalon egy piros lámpa, és állitani is lehet a karbinál van jobb oldalon de nem érdemes állitani az olajpumpán gyárilag az pont be van lőve
erdeklödnek h suzuki rg 125 95ös evjaratu mocinak,lehet e alitani az olajmixeren?es h van e valami viszajelzö ha fogyoban van az adalek a mixerböl?
Ha valakit érdekel vmi, az írjon, sok cucc jó 80ashoz meg 125höz is.
karbik,hátsó kerék,gumik,fékrendszerek olcsón,farokidom,fejidom,tartókonzol,lámpák,lábtartók,központi rugók, komplett blokk.
Nagyon sok minden van, ha valami érdekel írj és megbeszéljük.
a nagyvas.hu-n van hozzá fékbetét.
elado a mocim suzuki rg 125 f gamma ha valakit erdekel msn:ready_y@hotmail.com
valaki esetleg megtudna mondani h suzuki rg 125 f gamm 95ös evjaratu mocihoz hatso fekbetetet hol tudok venni olcson?es jot?!