Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen:)
Kaptammost haveromtol egy 160 as sport atack Conti gumit és remélem beletudom majd tenni
Köszi mégegyszer.
Köszi Peti!
Hali!
Ezt te is meg tudod mérni!
Eöretolod a hátsokereket amennyire tudod és megméred h mekkora a távolság van a lengövilláig. pl.:ha most van neked hátul 1 140 széles gumi és te 1 150-eset akarsz berakni akkor oldalanként kb fél centivel kell számolni.
Én is irtam ide hasolo témába de nem kaptam választ. Én igy oldottam meg.
Hali!
Én az rgmbe ezt az olajatvettem 1050ft ért fél litert. szerintem ez jo.
remélem tudtam segíteni.
Suzuki rg 250 gamma bontott alkatrészek eladók, sok dolog kompatibilis 80as és 125ös rg-khez is, van sok mindenem
rg 250 komplett blokk:45ér
17es hátsó kerék 10ér
28as mikuni karbik 8ért, fék cuccok, rugóstagok, farokidomok, lámpák, ha bármi érdekel szólj
eladó suzuki rg bontásbol megmaradt alkatrészeim felni féktárcsával hibátlan állapotban 3 ezer van hátsó kerék is
idomok 1500/db kisseb hibákkal
és még nhéhány blok alkatrészek itt 1 pár kép info 06 70 262 60 46 ha érdekel bármi hivj bátran
Sziasztok.
Suzuki RG 125 be (1994) mekkora gumi fér be hátulra max?
Nem azérdekel amit leírnak.. hanem ami tényleg bele fér még:) Előre köszi a segítséget.
Széles utat
Meg érdekelne még.... karbinak van szivató része az oda való ilyen kis mentes müanyag ''cuc'' ... nem tudom értelmesebben leirni:D
Sziasztok
Suzuki Rg 125 gammához subertű rögzitő érdekelne.
Hali! Milyen olajat vegyek az RG80-asom blokkjába?
Hali!

125-ös blokkhoz kellene nekem vízpumpa csapágy és szimering.
A szimeringet már megtaláltam de nem tudom a típusát se semmi paraméterét, a csapágyat sem találtam meg! Kérném a segítségeteket!

Ádám
hello.
Rg 80 36000-km rel eladó. irányár:90000ft
Érd :0620 7752452
Helló lessan búcsúzom a 125 ös kategóriától szal eladósorba került a gépem! Suzuki Rg 125 1992-es minden papirja megvan 2011.06.10-ig érvényes műszakival. Jó gumikkal új fékbetétekkel elég szép állapotban van korához képest. Szerintem érdemes megnézni. Ha érdekel valakit írjon ! Téli áron: 250 000ft
okés!
Oké!
Jójó, azért nem is feszegettem
nem csinálok magamnak bajt, már eleve harcosak a csavarok
Lesz némi problémám vele,utána kell járnom. Nekem cső tengely van benne 20-as átmérővel,de csapágycserével ez valszleg megold6ó. Ez a lánckerék oldal már viszont gázos,nekem ugyanis hat felé van osztva ez a ház,és hat tuskó is van benne. Van egy srác,akitől szoktam cuccokat intézni,ő bontott első,és második generációst is,rákérdezek,ez a lánckerékagy meg van e még. Tárcsa csavarokat meg ne sarkald le,rajta marad6, aztán majd megegyezünk. (cserébe valami kopott fűrészlánc,vagy hasonló )
na akkor nem irigyellek! tiszta angliai idő...
na itt vannak a képek, a tengely átmérő 15mm, a felni szélessége 12cm ha nem mérem bele a gumi melletti peremet, ha pedig belemérem akkor 15cm, lemértem igy is-ugy is, a tárcsát nem vettem le,mert makacs volt a csavar és megmondom őszintén nem akartam ott kínlódni egyedül vele, most nem volt segitség.
Én erdőn dolgozom,gondolod,milyen évem van. Tegnap az időjárásjelentést nézve még a térdemet csapkodtam a nevetéstől,hogy legalább most az egyszer az évben nem mi északkeleten élők szopunk az esővel. Erre reggel...
bocs ne haragudj!:$ félre értelmeztem, tudod sok a mindent vinnék de minél olcsóbban ember, és most már tisztázni szoktam mindent, de újra olvastam,és sorry!
ha elállna ez a szaros eső egy kcsit akkor kimegyek és fotózok:D
Ne érts félre,nem kell a fél moci 10-ért (mit 10-ért,mindjár 6-ért )Az a lényeg,hány coll széles,féktárcsa felfogatás megfelelő legyen,lánckerék gumituskók helye egyezzen,meg lehetőleg a tengelyátmérő.Az sem ártana,ha a felni szélességét megmérnéd úgy,hogy a gumi melletti peremet,nem méred bele,ez már ad egy támpontot,hogy milyen gumi való rá.
szia, megkaptam a zsét,csomag okés?
Megb..ssza az ég ezt a szezont Ghoost haver. Amint lát6od,jövőre már talán egy értelmesebb hátsóval bírok majd,mert ezeknek a túra papucsoknak kezdtem már a végleteit feszegetni. Ez a hét lesz az,amikor a pirosból kikerül a blokk,és Joe mester gyógyító kezei közé veszi. Jövő év még messze van,de addig is egyutolsó idei kép,amin még egyben mindkettő.
szia, huhh most kicsit zavaros dolog
na mondom sorban:
kerék ugye 10, de tárcsát nem adok vele, lánckeréktartó sztem nem a kerékhez való hanem a gyári rg-é ahogy néztem, de csinálok ugy képet hogy leveszem róla a lánckeréktartót, meg megnézem hogy smint fogja, gumi ugyileg nem tudom mi megy rá, de megnézem a felnit pontosan h mi van ráirva,
ez a gumma ami rajta van ez erősen kopott, ami nekem van az egy 70%körüli Pirelli dragon ami 140/70es. nem tudom ez kell e hozzá neked?
du, este fotózok és felpakolom a dolgokat
Mizujs zoli bácsi? az idén nem jöttél..jövöre várunk......... olyan ütös vassal itt a helyed........