Könnyen meglehet,hogy érdekelne az a felni. Azt azért jó lenne tudnom,hogy az a 120-as első gumi beleesik,vagy rá való. Nekem ugyanis 160-as menne rá. A VJ22-es RGV-knek van ilyen 17-es h kerék,de gyárilag 160-as gumival.Enyéim VJ21-esek,18-sal,arra meg igazán jó, "fogós"gumi már nem igazán van. Még valami. Féktárcsa ok,de ez a lánckerék ugye vmi átalakítóval feltett RG250 lánckerék? Nekem ugyanis egész másképp néz ki ez a része,és hat csavar fogja fel. Ha viszont az agy rész olyan,akkor érdekel. No,ha ezekre megvan a válasz,akkor tárgyalunk.
Szia, ebben ami most van nekem, 17es háromküllős van, de ez nem a bele való, gyárilag ebben hátul 18as van, és az sokkal sutább.
Egyébként aki érdekel a kerék 10ér eladó kopott gumival, jó gumi (70%)+4ér van.
Vennék porasztót SUZUKI RG 125 GAMMA-hoz.
Vennék új kuplunglamella szettet ugyanehhez a típushoz.(Webáruházból elsősorban)
Valaki megtudná mondani, hogy milyen szimering és csapágy kell a vízpumpához? Ugyanez a modell!
szia,rendben akkor megtartom neked ezeket a cuccokat,itt a tel számom:06705261565, am miskolci vagyok, ha esetleg neked nagyon kiesik akkor postázni is tudom, de természetesen személyesen is át tudod venni.
Szia, van km óra spirálom is, a spirálok darabja 1ezer, a kuplung kar+konzol:2ezer, a 4db index 2ezer (2nek a vezetékét cserélni kell, vagy hozzátoldani, mert nincs a gyári csatlakozó rajta, de egyik sem törött!)
berúgókarom is van még egy,ez 2ezer.
Illetve van jó állapotú hátsó gumim is, csak méretben nem tudom neked mien kell? 17es v 18as?
Szia, kuplungkar,irányjelző,ford számmérő spirálom van, igaz 250 rg gammáról de sztem ezek a cuccok stimmelnek, ha érdekel, akkor csinálok képet róluk.
szia, megnéztem az emaileket,sajna az nincs meg amibe a címedet küldted,küldd már el még1x, köszi
ha kell küldöm a számlaszámom, gondolom mehet utalással mint a multkor.
Üdv:Márk
szia, ittvannak a képek, megnéztem őket most rendesen, sajnos csak a baloldali ami ép, a jobb oldalin van repedés, és hátulról vmi ragasztó anyaggal javitották, a csavarok megvannak.
Ha érdekel, akkor a bal oldali 2ezer, a jobb oldalit mellé adom,meg a csavarokat is.
szia, nincsen sajnos olyan ami műszakis, meg papiros lenne, különben már irtam volna én is mert látom h itt laksz a közelben ha netán lenne, akkor mindenképp jelentkezek
Nekem van Diósgyőrbe ismerősöm, a Móra Ferenc utcán a 6/a alatt.
Suzitron nevű cég, beszéltem vele, hogy oda beadhatod, és ő kifizeti neked. Megadom a számát, szólj neki, hogy mikor mész oda. 06-20/921-46-11. Mert ő jár Nyíregyházára és elhozza nekem.
Egyébként aki érdekel a kerék 10ér eladó kopott gumival, jó gumi (70%)+4ér van.
Vennék porasztót SUZUKI RG 125 GAMMA-hoz.
Vennék új kuplunglamella szettet ugyanehhez a típushoz.(Webáruházból elsősorban)
Valaki megtudná mondani, hogy milyen szimering és csapágy kell a vízpumpához? Ugyanez a modell!
Ádám
Igen, jó lesz ez. Ha minden jól megy jövőhét szombaton érte tudnék menni. Addig is tudnál valami elérhetőséget adni?
berúgókarom is van még egy,ez 2ezer.
Illetve van jó állapotú hátsó gumim is, csak méretben nem tudom neked mien kell? 17es v 18as?
Szükségem lenne néhány alkatrészre 80-as RG-hez.
Kellene többek között:
-berugótengely+berugókar
-gázbowden
-kilóméterótaspi
rál
-kuplungkar
-elsőfékkar
-irányjelző
-visszapillantó
-há
tsógumma
-fordulatszámmérőspiál
Egyenlőre körülbelül ennyi
Akinek van valamely tárgy az imént felsoroltak közül és hajlandó eladni az kérem jelezze!
Tudok 1 120 ig skálázott rg müszerfalat! Ha érdekel valakit irjon!
ha kell küldöm a számlaszámom, gondolom mehet utalással mint a multkor.
Ha érdekel, akkor a bal oldali 2ezer, a jobb oldalit mellé adom,meg a csavarokat is.
Suzitron nevű cég, beszéltem vele, hogy oda beadhatod, és ő kifizeti neked. Megadom a számát, szólj neki, hogy mikor mész oda. 06-20/921-46-11. Mert ő jár Nyíregyházára és elhozza nekem.