Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia, pl a búza téren át tudom adni az központi hely, de ahol neked jobb, én amugy diósgyőr felé lakok, de leviszem neked oda ha nem vagy itt járatos.
Miskolcon hol vehetném át?
szia, én miskolci vagyok, vagy itt vagy postázni tudom.
Üdv:Márk
2ért jó, hol lehetne átvenni?
Suzuki rg 80-hoz keresek idomokat! Fejidom alatti oldalidomok, hasidom, és plexi. Ha valaki tud, írjon itt a fórumban. Köszi!
szia, 2ér,jó neked?
Valószínű hogy ilyen, mennyi az ára?
szia, ilyen berúgókart keresel?
ez 250es rg gammáé. de ilyen akkor amx megmérem a tengely átmérőt,és összehasonlitjuk.
Rendben!
szia. most már 1-2 nap és lesz kép,bocsi,csak megint az van h még nem ért ide a mocc,de csavar tuti lesz, meg csinálok képet a müanyagokról,bocsi.
Mi van az oldal-műanyagokkal?
eladó az rg-m! 1990 es 39000km 31000 nél fel lett újítva a motorja! most pöcc röff. akit érdekel írjon
Szia:)
Benzin csapod nincs meg véletlenül?
Üdv:)
nekem szükségem lenne Suzuki rg gamma 125-őshöz benzin csapra
Ha valakinek van irjon vagy vegyen fel msn-re : vannic@windowslive.com
Köszönöm :)
Berugó kar sajnos nincs.
Valakit nem érdekel Suzuki Rg 125-öshöz új teleszkóp szimering?
szia, msn-en megdumáljuk,okés?
Suzuki RG 125 94 es évjárat a forditott teleszkóposra kéne nekem Kilóméteróra spirál sürgősen!
na meg érdekelne a 17es hátsókerék is.fék ugyanaz?
hello,érdekelne azóracsoport a 250esről,sajnos az enyémen 125-évan
meg kellene kis segítség: a feszabályzóra 5 vezeték megy megnéznéd baljor-jobbra menetir szerint a sorrendet nekem a kábelkötegen?meik szin hányadik sarun van?nagyon nagy segitség lenne,sajnos ezért nem megy az egyébként felujitott motorom.
Berúgókar van? :) Ha van akkor mennyibe fáj? :D
20/3110250
radicsattila0304@freemail.hu
Szia!
Van komplett Suzuki Rg80 első futóművem,felújított telóval(új szimmeringek),jó fékkel, első kerékkel 28ezer-ért.
üdv emberek!
keresek suzuki rg 80-as komplett első futóművet kerékkel fékkel teleszkópokkal együtt!

SÜRGŐS!
szia, baloldali épp, ez nem utángyártott, de majd mellékelek képet róla neked,a jobb oldali van repedés sajnos, de majd fotózok és megnézed,csavarokat meg megoldjuk