Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Erről a gépről kéne a jobb,ill.bal oldali műanyag,ami a tanktól a hétsó idomig tart!Feltéve ha ép!Esetleg csavarok?Köszi!
Szia a képen látható,az nem a poweres verzió(83as évjárat), és ennek a blokkját el is vitték már, de most van egy 89es évjáratú,ami powerszelepes,sajnos az ilyen értékeknek én még nem néztem utána, de hátha be tudod azonosítani ezek alapján.
Egyébként érdekelne a blokk esetleg?
Még Mindig Eladó, Olcsó áron.
Érd itt forum vagy, redrainKukaCcitromailPonThu
Helló
Ha jól tudom 54 -es az RG250 főtengely lökete ilyened van eladó?
üdv emberek!
keresek suzuki rg 80-as komplett első futóművet kerékkel fékkel teleszkópokkal együtt!
TEL:
06hetven2negyvennégy72kilencvenhárom
06harminc8huszonnégy69ne
gyvenkilenc

E-mail:boros666kukaccitromailponthu
Sziasztok SUZUKI RG 125 Alkatrészek Eladóak.
Komplett idom garnitúra
forgalims váz
kormány csutkák
kapcsolók
segéd váz
himba rendszer
és ezer kis apróság ami nem jöt eszembe ;-p

TEL:
06hetven2negyvennégy72kilencvenhárom
06harminc8huszonn
Ha valakit érdekel RGV 250 dugó -RG125-be és APRILIA RS 250-be is ez megy-, 800 mérföld van benne....
mail: suzuki.rgv@vipmail.hu
Hello Rg-sek:D ! Van egy Full blokkfelújításos 1994-es Suzuki Rg-125 öm ! egy két dolgot leirok rola de ha hivtok akkor többet is megtudok rola mondani kérésre képet is küldök rola: Wössner dugattyú(egy gyűrűs),Prox hajtókar,Koyo csapágyak,furt henger,A fejidom újra lett festve.Új láncszett.Ára 220.000 ft Rendszám nincs rajta de kérésre megcsináltatom rá de az + pénz. Hívj bátran:0620/278-98-65 (A motor igényesen van járatva tökéletes blokkhangja van!)Blokkokkal tudom igazolni a motor alkatrészeit! e-mail cimem:boogye93@citromail.hu, samsunggabi@hotmail.com
Üdv Eladó Egyben vagy bontva jó motorral!
egy ötösért a tiéd lehet és adom még a hátsólánckereket meg a féket
hello! Érdekelne a hátsó kerék gumistol.
szevasztok! tudna nekem írni valaki a 80-as rg röl?
Én most vettem az enyémet . 36ezer km van benne.Hogy érdemes eltennem télire?
28-as dell orto érdekelne, gyere msn re.
Sziasztok érdeklődnék ,hogy tud e valaki rg 80 gamma-ba hengert? Mert szükségem lenne rá meg hogy honnan lehetne rendelni inkább használt legyen mert a pénztárcám nem engedi az ujjat ellőre is köszönöm válaszotak.
hali a km órát és az idomokat mennyiért adod?
hali 125-s?a km óra róla mennyi?
nem tud valaki 125höz kmórát?elöre is köszi
Üdv! Meg tudnátok mondani hogy rg80 első teleszkópba,száranként mennyi olaj kell?
Én évekig jártam 250-es rg-vel!Mit meséljek,gumi,lánc-szett,szintetikus olaj,98-as benzin.Egy élmény!Hangversenyben mindenképp!
és ha megveszem, ÉS ha szerelni kell, segítesz? tetszik, nagyon, de a sok hozzánemértő csak szapulja az ilyentet, pedig réégi álmom (sőt sztem minden épkézláb motoros álmodozik rendes nagyobb 2t-ről, csak beijed mikor már lenne lehetősége) egy ilyen, bár csajomnak az idomos jobban bejött ezzel nem érdemes még tescoba is vele menni, mi? az fzr-rel 10ezret mentem évente
mesélhetne
van aki 250-essel járt sokat?
suzuki rg 125 alkatrészek nagyon akciós!

továbbá:
-delortó 28as karbi 8ezer ft/db
-xenon szett 5ezer ft