Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mr altereggo! Slickben végképp nem,én pályázni nem jártam az enyémekkel,inkább csak az elém kanyarodó idióta autósokat kerülgetem így,közúton. Viszont van vagy két gumis ismerősöm,ha kell,utánanézhetek. Akkor viszont jelezd,ha érdekel ez az eshetőség.
Üdv kolega! Nem tudsz nekem segíteni 160-as click ben?
Hali azért érdeklődnék hogy 125ös rg-be idomjai van valakinek eladó ?mert fontos lenne az enyém szét ment ja és még hátsó lámpár keresnék
hello
hát több dolog is kéne de az áraktól is függ a dolod szal majd légszi írj árat is. ami kellene:
-hátsó lámpa
-fordulazstám mérő spirál
-műszerfal
-első fékbetétek
-hátsó gumi (esetleg felnistül)

Ezek érdekelnének így elsőre azt ha eszembe jut valami akkor írok, de majd akkor írd le mit mennyiért adnál oda.
előre is köszi
Attól függ mi és csak várakoztatással mert csak úgy akarom szétbontani, ha a motor 3/4 legalább el is megy. Amúgy nincs értelme
bocs azt hittem én vagyok bejelentkezve, szal engem érdekelne

hello
érdekelne pár dolog, de egyben nem tudom megvenni? külön is eladóak a cuccok?
hello
érdekelne pár dolog, de egyben nem tudom megvenni? külön is eladóak a cuccok?
szia,ez az email cimem:revesz.mark@freemail.hu,küldd el erre a nevet,cimet ahová küldhetem, én pedig válaszban megirom a számlaszámot,köszi:)
az idom felfogatók nem jók mert a gumik mind el voltak érve, dróttal voltak rögzitve az idomok:S
Szia most láttam hogy az én rgv-m a tied volt .Szeretnék tudni az előéletéről ha lehet .Kérlek csörgess meg 06703794942.Üdv spinyó
Hali!Adj egy számlaszámot,és melyik bank,feladok öt ropit+postaköltség.A h.fékről van szó!Látom a képen megvannak az idomtartók,találd ki,mi mennyi és megbeszéljük!
Jól mondod. Gyárit is lehet venni, 1 db-ot. Bocs... Egyébiránt még egyszer át tárgyaltam a dolgot azzal,aki gyártja, és jócskán lefaragtam az árat,az első párt pedig már el is vitték potom 35 pénzért. Asszem,ez már azért némileg barátibb ár. De különben ha tudsz jobbat,hát ne tartsd vissza magad,fogyóeszköz.
Giga akció! 65.000FT-ért eladom az RG-t! Polír cuccok, frissen fényezett alkatrészek stb. Új ferodo betétetek, hátsó gumi stb. Akárki veszi meg csak jól járhat vele! Sajnos teljes résen vagyok és nincs más választásom Akit érdekel az keressen e-mail vagy msn-en!
Eladó!
Aprilia AF1 Futura 50!
RV6-os blokkal, gyári festés (kopottas)
felújított blokk(új dugó csapágyak, főtengely, szimeringek stb)

120ezer ft
ööö ezt még egyszer szóval 25000 FT darabja? ami kapásból egye 50000 a pár....... szerintem ennyiért a gyárit is meglehetne venni
szia, végre nálam a moci és szét is szedtem itt vannak képek a hátsó fékről.
Továbbá akit érdekel rg 250 gamma alkatrészek eladóak,sok minden van,kérdezz nyugodtan.
Hali!
Lenne egy 93-as RG-hez sérült hengerem.A nicasil sérült és a gát van megrepedve,ahogy én utána jártam megtudják csinálni.Árat nem írok,de ha valakit érdekel akkor küldöm a képet és majd megegyezünk biztos!Akit érdekel az írjon!
taller@citromail.hu
küldj képet rola h milyen a tiéd
Hali e-mail elérhetőséget tudnál adni, mert valószínű, hogy tényleg gyujtás hibám lesz.
Üdv!Eladó alkatrésznek!Egyben vagy bontva!Kipróbálható!
Cnc,,hagyományos eszterga,,kézimunka. Négy db készüléket kellett hozzá legyártani,de most már megvannak,és lehet faragni őket. Ha nem is kereskedelmi mennyiségben,de úgy sem kell ezekből havi 50 db. A minősége kifogástalan,ez az esztergályos srác csodákra képes,ezért én kezeskedem.
Helló
Utána járok,cnc vel csinálják?
Certal nevű aluötvözet,Németből származik,nagyon komoly szakítószilárdsággal. Elox nincs rajta,én nem tudok ilyen helyet,aki meg legyártotta,csak drágán tudna csináltatni eloxálást. Ár...? Erről még egyeztetünk,25/db-nál tartok. Úgy látom, emberemre akadtam,kevés 2t fanatikus van már,(sajnos) ha tudsz vmi helyet,ahol nem aranyáron csinálnak bevonatot,jelezd már,légyszi.
Helló
Milyen aluból van ,keményeloxált,mennyibe kerül /db?
http://koponyeg.hu/jatek/nnltf... Iet még nem láttatok :O
Amint ígértem,itt vannak a képek. Nem valami híresek de azt hiszem,látni,amiről szólnak.