Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Suzukis nevű felhasználónak!
Lehet hogy érdekelne az a jobbos powerszelep, ha jobb oldali,mert nekem az törött el.
Irányár 230.000
Eladtam a 3. motoromat, eddig ez volt a legmegbízhatóbb, a Simsonom is páratlan volt :) De erre csak ráültem pöcc röff.. melegítés.. mentem..
Nagyon jó motor volt, ajánlom mindenkinek a 80asokat :D:D:D
Még a régebbi két állású powert tudok neked intézni némi várakozási idővel újban,elérhető áron. Hétfőn lesz kész egy garnitúra az RGV-mhez,teszek fel majd róluk képet,ha érdekel,írj,vagy hívj. Elérhetőségeim az adatlapomon.
Szóval nekem komplett henger kéne,meg powerszelep vagy nem tudom mi,mert az enyémnek annyi :
Hogy érted azt,h jobbos?
oké találtam hozzá még egy jobbos power szelepet is meg henger fejet
Ja hülye voltam,most már felfedeztem a számodat
Majd érdeklődök telefonon
Amúgy szerintem a többit telefonon intézzük,csörgess meg,majd én visszahívlak:
+36702749437
Aha.Lehet hogy még úgy is érdekelne.Valahogy így kellene az a henger:
Tidzsey mennyiért adod az RG-t?
Az évjárat teljesen mindegy teljesen ugyanaz mindegyik de sajnos már csak hüvelyezésre szoruló hengerem van(sérült a nicasil bevonat)
Üdv
Engem a henger érdekelne,ha a motorod 1993-as...
Szia sajnos már elvitték a komplett gyújtást mindenestül.....
Sziasztok! Nekem lenne egy Rg 80-am, és ahhoz keresek első féktárcsát. A lényeg hogy jó állapotban legyen. (Természetesen nem kell vadiúj ) Akinek van az írjon freemailon: kadar96@freemail.hu
Köszönöm Mindenkinek! További szép napot.
Bozonyára lehet.
Összenyomódó tömikét sajna szint esélytelen rendesen visszarakni, ha szétszeded.
De ha megbontjuk most, akkor megint kell hengerfejtömítés?
Kb 5 órája üzemel.. Égett már annyit?
De csapszeget lehet külön venni?
Görgőt csapszegestül illene cserélni.
Ma cseréltük ki a felső tűgörgőt, de magas fordulaton még mindig elkezd csörögni.. csak halkabban..
Kicsit kopott a csapszeg.. :O Nem lehet az hogy a kopás miatt nem ér össze a két cucc, és zörög a tűgörgő? :D
Hali! RG125 gyújtáselektronika, gyújtás indukciós jeladó érdekelne!
hali engem hátsó lámpabúra érdekelne képet tudnál róla mutatni és egy árat persze:)
Eladóvá váltam*
Eladó vált váltam =)
Suzuki rg 125 bontás
idom garnitura lámpák blokk alkatrészek
forgalims váz stb stb.
Hát a balesetben szarrá törtem ami volt a bontott műszerfalamról pedig levettem magamnak. Így szorri de nincs