Hali Mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy nem indul ez rg 80-am!
Amikor indítanám visszarúg.Szikara van. Lenne ötletetek, hogy mi is lehet a baja.
Előre is köszönöm a választ. Minden ötlet és megoldás érdekel!
Üdv T
szia,nekem van egy, teljesen jó blokkal(dugók nem rég cserélve),papirok nélkül,még egyben az egész motor,igaz én bontási szándékkal vettem meg mert ugy nekem jobban megéri,de láttam h neked nem lényeg a papir,gondoltam irok,nem tudom mire kell neked,ha érdekel irj és dumálunk róla.
Üdv. Egyik ismerősöm szeretne beújítani egy RG 50/80/125 típusok közül valamelyikre. Cserében gondolkodik neki egy Simson S51N van ami hiányzik róla első lámpa hengerfej henger dugó gyújtás és karbi. Továbbá ráfizetne kápéban. Valakit érdekel a dolog akkor keressen fel engem! A motor amúgy A-tól Z-ig újrafényezve felújítva áll (ritkaság de fényező fényezte, nem sufniban lett csinálva)
Hello mindenkinek,komplett első futómű,kormánycsutkástól,első kerekestől,15ezerért vihető! Nem férek tőle jelenleg, ezért ennyi az ára, nincsen baja, nem hajlott sehol sem, a gumi kopott de még oan 60%körüli,felni nem ütött. 250-es rg-ből való de szerintem kisebbekbe is berakható!
Hali!Nekem hátul 120/80 17-es Dunlop Arrowmax van,elől100/80 16-os szintén Dunlop Arrowmax.Nem kell nagyon széles,mert nagy lesz a gördülési ellenállás,lassabb lesz a gép!
De RG-be hosszúmenetes gyertya kell!