Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Havernak is volt szikra simsonnak, de mégse indult, gyertyacsere.. és indult :)
De RG-be hosszúmenetes gyertya kell!
Hali Mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy nem indul ez rg 80-am!
Amikor indítanám visszarúg.Szikara van. Lenne ötletetek, hogy mi is lehet a baja.
Előre is köszönöm a választ. Minden ötlet és megoldás érdekel!
Üdv T
szia,nekem van egy, teljesen jó blokkal(dugók nem rég cserélve),papirok nélkül,még egyben az egész motor,igaz én bontási szándékkal vettem meg mert ugy nekem jobban megéri,de láttam h neked nem lényeg a papir,gondoltam irok,nem tudom mire kell neked,ha érdekel irj és dumálunk róla.
Örülnék ha megtalálnád :D
Nagyon fontos lenne!125rg (88) A képen látható váltó alkatrészt keresek!E-mail:siegel@freemail.hu
Tel:06/20-808-53-76
Vennék 250-es rg-t papírok nélkül, vagy lejárt okmányokkal.
Vazze neked nincs egy ilyen óra burkolat? Szétbontottál 2 órát is.. :Dv
Üdv. Egyik ismerősöm szeretne beújítani egy RG 50/80/125 típusok közül valamelyikre. Cserében gondolkodik neki egy Simson S51N van ami hiányzik róla első lámpa hengerfej henger dugó gyújtás és karbi. Továbbá ráfizetne kápéban. Valakit érdekel a dolog akkor keressen fel engem! A motor amúgy A-tól Z-ig újrafényezve felújítva áll (ritkaság de fényező fényezte, nem sufniban lett csinálva)
Hello, ez még a régi motor, az újról még nincs kép, mert fent van még Pesten,pedig már is szedném szét,remélem nemsokára tudok képet mutatni.
Hali!Képek a h.fékről?
helló aszem nekem pont van egy de holnap dobok ról a képet!
Km/h óra mögé keresek fedelet!
80-125ösé ugyanaz..
Hello mindenkinek,komplett első futómű,kormánycsutkástól,első kerekestől,15ezerért vihető! Nem férek tőle jelenleg, ezért ennyi az ára, nincsen baja, nem hajlott sehol sem, a gumi kopott de még oan 60%körüli,felni nem ütött. 250-es rg-ből való de szerintem kisebbekbe is berakható!
Ha valakit érdekel 125-ög GP-n használ slick garnitúra minimális kopással (még az ötőminta is látszik) sisak001@vipmail.hu mailcímen...
Én azt mondom neked hogy áruld alkatrészenként, és több pénzt kapsz érte ;)
Én legalábbis ezt tenném.. :)
Érdekelne is róla alkatrész :D
eladó!legjobb ajánlatért!
Ja,250-es RG Gamma asszem 86-os!
Hali!Nekem hátul 120/80 17-es Dunlop Arrowmax van,elől100/80 16-os szintén Dunlop Arrowmax.Nem kell nagyon széles,mert nagy lesz a gördülési ellenállás,lassabb lesz a gép!
Sziasztok!

RGV 250-be (VJ 22)kellene komplett váltó akinek van irjon privibe
caspian1@citromail.hu
hivj fel 30 512 9874
szia nekem lesz rg 125 ös gyujtásom komplett
hello. nem töltenél fel egy pár képet róla?
suzuki rg 125(93) faridom+lámpa eladó
i.á:12eft(külön a lámpa 4eft,faridom 8eft)
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Hello
Helyileg hol laksz esetleg képet tudnál küldeni a motorról? Az email cimem:laci7137@gmail.com .
SZERBUSZ! Igen tudok olvasni! Elnézésedet kérem!SZIA!