Cagiva Prima 50ccm-es kis gép eladó!
gyári fényezés szép állapot, szép motorhang!
nagyon jó kis moci.
önindító megvan, működik is, és rajta is van a motoron!(ezt azért írom mert nagyon ritka:D)
90km/h-t megy 10500RPM-en
menne többet is , de ezt szereti.
költség mentes!
RG 125 cuccok
ami van:
-váz 2ezer ft
-tanksapka 1ezer ft
-olajtartály szintmérővel 2ezer ft
-kormány kapcsoló 1,5ezer ft
-hátsókerék(fékkel,lánckerékkel,gumival) 5ezer ft
-rezó 3ezer ft
-központi teló 2ezer ft
-kormány villakonzollal 2ezer ft
-hátsó sárvédő 1ezer ft
-lábtartók+konzolok 2ezer ft
Üdv
Keresnék rg 125 ös mocihoz:
Légszüröszivacs-ot
Km- spirállt
kuplung bowndent
első lábtartókat
s ha létezik csomagtartót hozzá
emil: ricsi-kukac-uw-pont-hu
kp-ra és csereberében is érdekel ,van egy komplett mocim hozzá bontásra ,esetleg egyébb kiegészitó kellékek is érdekletnek
Szia,megteszem, csak most még nincs itthon a moci, nincs Miskolcon, a jöv héten meg én nem vagyok itthon, azutáni héten tudok majd fotózni, addig tuti megvan,jó igy?
Szia, megvan a másik rg, van hátsó féknyereg, működik, nincs berohadva vagy ilyesmi, ezt 5ér adom, meg van jó fejidom is, ezt megnéztem nincs elrepedve se, csak festék lepattogzás van rajta.
Ha érdekel akkor félreteszem neked.
üdv:Márk
Csak azért neked írtam választ, mert uygan mondhattam volna bele a vakvilágba is, de a te hsz edhez kapcsolódott.
Ahogy írtad, az 1,85-ös felnire, nagy valószínűséggel jó a 80as gumi.
Heidenau és mitas tipusok is ezt kérik, konkrétan rájuk van írva, hogy 1,85 ös felnire valók.
Más márkák iylen méretű gimijai szintétn ezt a méretet kérik.
Ami a felniban van, az a felni mérete.
Minden gumiról meg lehet tudni, hogy mekkora felnire lehet tenni.
általában nincs tl nagy tól-ig játék.
Pl:
1,50 es felire (simson) max 80as gumit lehet tenni, de meár ez sem áll rajta igazán jól, a 70es rá a tökéletes.
80-as gmihoz, minima 1,85 ös felni való
Egy motorba nem praktikus túl széles felnit és gumit tenni, mert bután fordul tőle a motor.
(túl kicsin meg nyilván instabil)
90es gumihoz meg rendszerint már 2" feletti felni kell.
Ennek ellenére, soka nesznek szélesebb gumit a keskeny felnire(mondjuk 90eset az 1,85 re) na az aztán csak az igazán szar, mert a túl széles gumit a keskeny felni behúzza, instabil, vezethetetlen lesz tőle a motor.
" de az jól néz ki"
Szokták mondani:)
én is utána kérdezgettem és mindenki azt mondja elvileg jó és hogy az vastagabb, mint a 80-as gyárija. Azért megnézhetnéd a gumit, elvileg azon minden méret rajta van....
Keresek RG 125 GAMMA papíros vázat, csak a törzskönyv kellene meg vázszám, a váz állapota lényegtelen, nembaj ha törött, buktak vele, repedt, de ha tökéletes az se baj. Nagyon fontos lenne, minden ajánlat érdekel!
hali!
gondolom maga az egész kerék vastagabb, mint ami az rg 80-as alatt van?! Én nem tudom így képről megmondani. de ha igen és ha jó a 80-as alá, akkor engem érdekelne a hátsó kerék...
hali
én nemrégen jutottam hozzá egy RG 80 -hoz és szeretnék egy teljes felújítást végrehajtani a blokkban ill a hengeren... ehhez lenne szükségem némi segítségre. akinek ugyancsak a 80-as változat van és kukkantott már a blokkba bele, az a segítségemre lehetne csapágyakkal, szimeringekkel kapcsolatban. segítségeteket előre is köszönöm. üdv
gyári fényezés szép állapot, szép motorhang!
nagyon jó kis moci.
önindító megvan, működik is, és rajta is van a motoron!(ezt azért írom mert nagyon ritka:D)
90km/h-t megy 10500RPM-en
menne többet is , de ezt szereti.
költség mentes!
120ezer ft