Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok eladó:
Komplett első futómű,kormánycsutkával villahiddal együtt, első kerékkel, igy kompletten 20ezerért!
Egyben szeretném eladni, de ha valakinek külön kell a futómű vagy kerék az is megoldható!
Ezen kivül van sok minden még rg 250 gammához, és sok alkatrész passzol 125be vagy akár 80asba is!
Akit érdekel irjon, postázni is eltudom vagy személyesen miskolcon átvehető!
Eladó!

RG 125 cuccok
ami van:
-váz 2ezer ft
-tanksapka 1ezer ft
-olajtartály szintmérővel 2ezer ft
-kormány kapcsoló 1,5ezer ft
-hátsókerék(fékkel,lánckerékkel,gumival) 5ezer ft
-rezó 3ezer ft
-központi teló 2ezer ft
-kormány villakonzollal 2ezer ft
-hátsó sárvédő 1ezer ft
-lábtartók+konzolok 2ezer ft

tank nincsen már meg

egybe egy 10es
Na majd meglássuk Holnap el utazok Pécsre és csak este jövök haza aztán másnap vizsgázom szóval most egy kis szünet lesz az építésben... de ami késik nem múlik Gurulni.. csak már lennénk ott
Na kész van a tankmosás bár nem volt egyszerű mert ugye úgy mostam, hogy összekötött anyákat tettem a tankba és úgy ráztam egy kis gázolajjal, csakhogy amikor ki akartam szedni elszakadt a kötél és így beleszóródtak az anyák. Aztán jött egy pár órás szenvedés mivel tudjuk milyen jó kis pereme van a tanknak amitől nem jön ki belőle semmi szal mágnessel horgászhattam ki őket
de legalább kijött belőle a rozsda...
augusztusra már az enyémnek is rendbe kell lenni úgyhogy egy közös motorozás kötelező!
Helló!Érdeklődnék,hogy van-e valakinek suzuki rg 125 (88) Dugattyú+hengere vagy,hogy hol lehet kapni dugót hozzá!Fontos lenne.Köszi
Egyben nem csak alkatrészenként és van RG forgalmis vázam.
Akkor te is elmerülsz a motor szagában ma Én ma a kitámasztót és a fejidom tartó konzolt fogom fényezni Diktálom a tempót és így talán augusztus végére menni fog a moci
Szia!
Egyben mennyiért adnál el? Pontosan milyen baja van, hogy bontani szeretnéd? Jah és még egy rendszámos?
köszi szépen!
ma még tankot mosok aztán ha kész ki is próbálom
Még így is lehet...
Hali.
Köszi az elismerést Jó dolga van a fiadnak, mert te legalább támogatod Nekem megmondták a szülök, hogy nem hajlandóak még egy gumiabroncsot sem venni a motoromra. Szóval vagy elhatározom magam és megcsinálom, vagy pedig félbemarad örökre. Végül is az első mellet döntöttem és ezért indult meg a felújítás folytatása. Igazából nem is ezzel van a gond, hanem az anyagiakkal 0.75L festék + hígító hozzá, maszkoló szalag, lakk és egy hőálló festék 5930FT. Vagy pedig az első ferodo sport betétek ára 8900FT diákként ezeket kinyögni nem könnyű de idáig mindig megoldottam
Bütyök
Hali!Azt mondom le a kalappal előtted(láttam az alkotásaidat)Nekem 250-es rg-m van.A fiammal(hasonló korú mint te)egy Cagiva freecia-t épitettünk fel csavarról csavarra,mint ahogy te a suzukit
Nincs mit szívesen segítek, bár vicces. Nevet nem mondok, de ezen a fórumon rajtam kívül nagyjából mindenki baszik segíteni a másiknak, ezt így megmondta az egyik tag nekem msn-en... Nem is voltam fórumon fél évig kb. aztán felnéztem írtam mi újság erre azt semmi válasz.. na mindegy mindenki emberből van közös bánásmódot kérem!
Kő még valakinek a nyócvanasra berugókar?
de szerintem ismered is a motort mert én a mátéval cseréltem el ő meg ahogy láttam "MotorMAN92"-vel üzletelte el.
mellesleg köszi a segítséget
nekem is a 80as van és az évjáratot meg sajnos nem tudom sajnos mert az előző és az az előtti tulaj se tudta megmondani
Kösz Neked hány köbcentis változatod van illetve új vagy régi? Akkor megnézem neked hogy kell kötni
nemrossz - nemrossz
kiváncsi vagyok milyen lesz ha össze lesz rakva...mondanám, hogy a tied lesz a legszebb, dehát tudod hogy van ez... mindenkinek a sajátja..
amúgy megtaláltam az ábrákat már előtte is csak nem nagyon tudtam rajta kiigazodni szal ha majd ráérsz akko leírhatnád hogy mit hova...
Véleményeket várok A hátsó felfüggesztés kapott egy lakkot a többi adja magát sztem
Hello

Lépj be az adatlapomra ott a fotógalériákra és azon belül találsz egy olyat, hogy Suzuki RG 80 robbantott ábrák. Oda bemész és fogsz találni kapcsolási rajzokat! van benne 80ccm és 125ccm változat is.

Jó szerelést.
Bütyök
hello
valaki meg tudná mondani hogy a műszerfalban a hőfokmérőt hova kell bekötni. van benne három csavar,alul fölül és jobb oldalt. melyiket hova kell kötni?
Mondhatnám,hogy sajnálom a dolgot,az a motor szebb állapotban volt,mint az enyém,de az enyémben viszont jó még a motor,és ezeknél azért ez nem elhanyagolható szempont. Adatlapomon rajta van mindkét elérhetőségem,írj,vagy hívj. Ja,sok sikert a vizsgádhoz,helló!
Jah meg kedden szorítsatok mert forgalmi vizsgám lesz :D
Üdv Zoli!Sajna nem tudtam meg venni az RGV-ta sráctól mert inkább megcsináltatja magának Ezért elszántam keresgéltem neten újabb RGV-ket!És egyszer csak eszembe jutot hogy neked is eladó a Wolfod :D Ezért megkérdezném hogy meg van-e még meg hogy tudnál adni nekem egy e-mail címet és ott kérdeznék pár dolgot tőled meg az anyagiakat is megbeszélnénk akkor! Válaszodat várom
Eljutottam a fényezésig a mocival lassan de összeáll a képlet más fél év küzdelem után A teló bevan olajozva hogya polír be ne mattuljon...