Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mikor tudnám átvenni? vagy hogy tudnád ideadni?

ez az msn címem vegyél fel és ott meg tudjuk beszélni
kakimano10@hotmail.com
megnézem hogy a csap rajta van-e
3ezer lenne egyébként a tank
Heló
engem érdekelne a tank ha még megvan csappal együtt

üdv: Roland
Hello mindenkinek Komplett rg 250 gamma bontása, még minden van belőle, komplett blokk is!
Ez 3/4-idomod vagy hogy mondják
De van idomszettem még az előzőből is ami teljes idomos, ha valakinek kell valamilyen alkatrész az írjon!
A kép illusztráció de hamarosan rakok fel róla!
hello
valaki meg tudná mondani hogy a műszerfalban a hőfokmérőt hova kell bekötni. van benne három csavar,alul fölül és jobb oldalt. melyiket hova kell kötni?
Sziasztok Suzuki RG 125 alkatrészek bontásból eladóak ha kell valami hívj vagy dobj egy e-mailt.

TEL: 06hetven2negyvennégy72kilencvenhárom
06harminc8huszonnégy69negyvenk

ilenc

E-mail:boros666kukaccitromailponthu
Úgy néz ki az a pufó mint egy etz "gagyirezó"
Terveztess rá, és kész.
Jobb a hangja, lehet költségesebb, de faszán néz ki ;)
Sziasztok!
Tudom hogy nem x7 fórum(nem találtam) de ez is 2t:)
Ma lettem tulajdonosa egy x7-nek.Valakinek nincs elfekvőben hozzá kipufogója esetleg?
Keresek berúgókart 80asra!
nagyon sürgős! el van repedve! és csak tolni tudom :@
helló, engem érdekel a henger+dugó verzió az rg250-hez, esetleg külön-külön is. Köszi:GAbor 30-2198595
Legyen 1300 postaköltséggel együtt :D
hasra ütök 500ft de hol laksz? csak mer a posta dij kb kétszer ennyi lenne és jobb lenne ha személyesen adnám oda szeirntem.
Szia természetesen tudok
06hetven2negyvennégy72kilencvenhárom
06harminc8huszonnégy69n
egyvenkilenc
sziasztok!

Gyárilag mekkora főfúvóka vagy egy rg125 gammában? 88-as kiadású, jelenleg egy 135-ös van benne és kicsit sokat kap és sokat eszik, de nem tudok már rajta állítani.
olyan kérdésem lenne , hogy szerintetek mitől rángat a motor 3600-5000rpm ig?
alatta nincs hiba,felette nincs hibaesetleg lehet a karbiban valami beáll hiba vagy más lehet az ok?
szia igen benzincsap,oldal meg fejidom, plexi nincs,tükrök vannak,és ugynézki jó a jöv hét akkor.
Üdv!Tehát,benzincsap,az összes műanyag(kivéve a hátsó).Plexi,tükrök vannak még?Jövő hét kedd-szerda,leszaladnék,ha neked is jó!
És az mennyi? :D
Szia, a hátsó féknyereg nincs már meg, a 2 oldalt meg fejidomot oda adom 15be ha komolyan érdekel vidd el
Üdv:Márk
elérhetőséget tudsz adni légyszi? köszii
Ha valakit érdekel RGV 250 dugó -RG125-be és APRILIA RS 250-be is ez megy-, 800 mérföld van benne....
mail: suzuki.rgv@vipmail.hu
O.k.A farokidom nem kell,viszont a hátsóffék munkahenger(amiben a f.betétek vannak)az kéne még.Az alsó idom?20-ért az oldalai + fejidom nem olcsó,ennyiért megcsinálják az enyémet.15-be nem jó?
Nah gyerekek holnap szorítsatok hogy meglegyen az RGV :D Holnap dől el :D
Szia nekem van 3000 a pár