Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ha van valakinek rg 125 re eladó tükre vagy tükrei akkor Szoljon kérlek SÜRGÖS elöre is köszi ide is irhattok vagy msn: blackfire@freemail.hu vagy ímél: redrain@citromail.hu
Heló
van valakinek 125-ös rg hez főfúvókája vagy benzincsapja?

Akinek van az írjon már pls
Szia,ha viszed a 2 oldalidomot akkor az egyben 15 (darabja 10), a fejidomot meg 5ér oda adom,az kissé viseletesebb állapotú arra ráfér a fényezés,benzincsap 2ezer, meg van farokidom az 3ezer.
Üdv:Márk
Üdv!A gyári fejidom jobb lenne.Mi pénz lenne a műanyagok+benzincsap?A jövő hét nagyon sűrű lesz,de utána valamikor leszaladok kocsival Miskolcra.Majd pontositunk mikor! Köszi!
helló nekem van burkolatom fekete nem törött.
Az olajszivattyú hol található a 80ason? :D
Keresek RG 80hoz km/h burkolatot!
Ami a vezetékeket takarja!
szia, én miskolci vagyok, képeket csatolom most, az idomok is jó állapotúak nincsenek törve vagy javitgatva max fényezés ráfér de nem vészes az sem, benzincsap is van az is jó,ülésem csak fekete van, kék is van de az ki van szakadva..
Van egy utángyártott fejidomom ami gsxr 400-ról van mintázva, de van gyári is.
Hali!

Eladó a motorom!Akit érdekel vagy tud rá vevőt az írjon nyugodtan vagy pedig hívjon!

e-mail: toro17@freemail.hu
MSN:toro17gix@hotmail.com
Tel.:30/5211-520
Valami miatt az előbb nem sikerült!Pont ilyen az enyém is!Kék ülés,kék kerekek,háromküllősek.Én Pest megyében lakom.Te hol lax?A műanyagok,a benzincsap,az utasülés(ha kék a tied is).Hirtelen ennyi jut eszembe.Köszi!
Szia, nekem van bontva komplett 250es rg gammám,szinte minden van, ha kell valami szólj,
Érdeklödnék suzuki rg 80 gammához javitási útmutató alkatrész le irása van e cdén ? despi@tvn.hu !
Jólenne tudni, milyenek a hengereid,mind méret,mind állapot dolgában. Ha ezeket láttad(tuk),akkor tudunk tovább indulni.
Üdv Urak!Van egy 250-gammám.Sokáig használtam gond nélkül,ugy is mondhatnánk elhasználtam.Lefutva a gumik,a lánc-kitt,szimeringes a teló,megvannak ütve a kerekek és a műanyagok is ramatyul néznek ki. Lassan feléleszteném.Itt a fórumon találok segitséget?
eladó a motorom(kawasaki zxr250):
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
eladó egybe vagy bontva!
Suzuki RG 125
megvan a 2 oldali hátsó idom is(csak a képen nincs rajta)
Húh hát azt nagyon megköszöném ha netán tudnál akkor írj meg persze az anyagiakat is :D
Ez meg lemaradt az előzőről.
Ha netán gondolod,nézhetek neked olyan használt dugót párban,ami még az idényt kihúzná neked. Ha Érdekel,jelezd. Amúgy én mostanában jobban a Wolffal foglalkoztam,(ráfért) de most olyan lett a motorja,mint az idomos volt fénykorában,ha épp nem jobb. Plusz lecseréltem az első telót a sportéra,meg dupla tárcsát raktam erre is,hát,ég és föld. Ja és tegnap megjött a sportnak is a frissen fúrt hengere,csakhát annyi idő a világon nincs,ami ezekre kéne.
Sajna nálam tényleg a pénz nagyúr De nekem most az legyen majd a lényeg hogy múködjön és akkor ell tudjak menni dolgozni hogy felujítsam Sajna ez egy ördögi kör DE nekem akkor is kell RGV elszántan hajtok rá!Köszönöm a válaszodat !
HellóDávid. Itt az a fennforgás,hogy kell-e a hengerrel csinálni valamit,vagy "csak" dugó. (bár jelen esetben necces,hogy henger is gatya) Lényeg: dugó10.500,ha jól emléxem,hüvelyezés,ha kell,10.000alatt. Tömítést,ha lehet,gyári SGP-st vegyél Suzukiból. Hengfejtöm. 5200volt két éve,hengertalp 2000 alatt. Viszont egy örök igazság. Ha a "tetejét fullra felújítod,ne feledkezz meg az aljáról sem,mert ki lesz ütve rövid úton. (főtengely+csapágyak) No,ez még +20. Kell még RGV? Nehogy komolyan vedd. Ha akarod,felújítod részlegesen,igaz,ez nem egy 100-as megoldás,dehát a pénz nagy úr
Helló!érdeklődnék egy 90-es gyártású 125-ös rg-be váltótengely után!Van e és mennyi?Üdv!
Hy Suzuki Rg80 gyujtás eladó(Lendkerék+állórész).Elérhetőség az adatlapomon.
Sziasztok:)
most lett felfúratva hengerem +új dugattyú... szerintetek hogy a legérdemesebb be járatni?:)