Hali! Bocs már hogy megint zaklatlak de megtudnád mondani nekem hogy mennyibe került a Dugó a motorba mert sajna amit meg akarok venni motort ki derült hogy be van sülve a a dugó de így is elszántam meg akarom venni Tehát ha besült 1 dugó akor mennyi egy dugó + ami kell hozzá meg mik kellenek hozzá és ez így mennyi vagyis te mennyiért jutotál hozzá ezekhez a dolgokhoz amiket említetem :DVálaszod várom és köszönöm előre is!
Nekem ilyen dugom van meg rgvzolinak is nekem tetszik és bevált de én máshonnan vettem nem aszem 12000 ezerért! Ha érdekel akkor itt a számuk ök furással és egyéb gépi munkákkal is foglalkoznak itt a tel szám: aszem ez:+367066122429
Sziasztok!
Jó rég jártam erre is
Miújság erre a fórumon?
Látom sok a kérdés, de ki válasszol?
Az első teleszkópba való szimering: 30x407x5 Ez a régebbi még nem fordított első villába való
Bütyök™
sziasztok! keresnék rg hez benzincsapot, oylat amit a tankra lehet 2 csavarral felfogatni, ami a lényeg h tartalék állása legyen, mellékelek egy képet amin egy tzr é látható valami hasonló érdekelne engem is akinek van legyenszives írjon
Szeva D3 ! Hüvelyezett hengerek,új dugók gyűrűk,csapszegek,tűgörgők,hajtókarok,főtengelycsapágyak,szimme
ringek+posta. No ezek voltak 92-ben. Ennél olcsóbban komplett felújítást nem csinálsz. A tömítéseket,amiket küldtek,nem használtam fel,mert elég gagyiknak néztem őket. Ha mindezeket megcsinálod,lesz egy zsír blokkod,amit egy pillanat tört része alatt gallyra tud vágni egy leszakadó powerszelep vég. Úgyh mivel felújításhoz úgyis le kell csupaszítani a hengert,nagyon komolyan pucold le,és vizsgáld át a powereket is. Megéri! Járatás? Hát tényleg remélem,hogy ez lesz az idén az utolsó. Sok sikert a gépedhez,ha meglesz,jelentkezzél.
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...