Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó a motorom(zxr250):
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Hali! Bocs már hogy megint zaklatlak de megtudnád mondani nekem hogy mennyibe került a Dugó a motorba mert sajna amit meg akarok venni motort ki derült hogy be van sülve a a dugó de így is elszántam meg akarom venni Tehát ha besült 1 dugó akor mennyi egy dugó + ami kell hozzá meg mik kellenek hozzá és ez így mennyi vagyis te mennyiért jutotál hozzá ezekhez a dolgokhoz amiket említetem :DVálaszod várom és köszönöm előre is!
Hello mindenki! Surgosen keresnek 2. generacios (92-) rg hutot. a segitseget elore is koszonom.
Hát kedves komám,nem tudom,mit segítek ezzel, az RGV-ben (vm32ss típusú karbesz) #200-at láttam.
Most akkor valaki árulja már el mekkora főfúvóka való egy 125-ös gammába mert a táblázatból nem derül ki számomra.

Köszi!
Nekem ilyen dugom van meg rgvzolinak is nekem tetszik és bevált de én máshonnan vettem nem aszem 12000 ezerért! Ha érdekel akkor itt a számuk ök furással és egyéb gépi munkákkal is foglalkoznak itt a tel szám: aszem ez:+367066122429
Üdv:)
Nincs valakinek elado hengere? dugattyúval együtt...?:) (müködö képes , jó állapotban ) suzuki rg 125 gammához ''87''
Sziasztok! Egy 94-es évjáratu RG 125 höz keresek mind a két oldali powert. email: greeeeeko@hotmail.com vagy tel.: 30/333-3596
Üdv! Ki használt már ilyen dugót? Megbízható? TKR 14 000 pénzért adja az rg dugót.
Link elég hosszú :)

http://www.google.hu/imgres?im...
Köszi, de nem nagyon tudok eligazodni ezen a táblázaton.
helló
én 3.5dl tettem bele
Sziasztok!
Jó rég jártam erre is
Miújság erre a fórumon?
Látom sok a kérdés, de ki válasszol?
Az első teleszkópba való szimering: 30x407x5 Ez a régebbi még nem fordított első villába való
Bütyök™
Gyárilag mekkora főfúvóka való a 125-ös GAMMÁBA?
Üdv.

Valaki nem tudja mennyi olaj kell az RG 125 első teleszkópjaiba?
Ez megoldódott. Inkább szimering mérete érdekelne ami az első telóba való:D
Halihó. Rg 80-as első villát hogy lehet szétszedni? Sürgős lenne!
eladó alkatrészek!
jóárasítva:)
helló
tudja valaki a 2. szériás rg 125-nek a főtengely szimering méreteit?
Suzuki RG 125 rendszámos alkatrészei eladóak
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06hetven2negyvennégy72kil
encvenhárom
sziasztok! keresnék rg hez benzincsapot, oylat amit a tankra lehet 2 csavarral felfogatni, ami a lényeg h tartalék állása legyen, mellékelek egy képet amin egy tzr é látható valami hasonló érdekelne engem is akinek van legyenszives írjon
Szeva D3 ! Hüvelyezett hengerek,új dugók gyűrűk,csapszegek,tűgörgők,hajtókarok,főtengelycsapágyak,szimme
ringek+posta. No ezek voltak 92-ben. Ennél olcsóbban komplett felújítást nem csinálsz. A tömítéseket,amiket küldtek,nem használtam fel,mert elég gagyiknak néztem őket. Ha mindezeket megcsinálod,lesz egy zsír blokkod,amit egy pillanat tört része alatt gallyra tud vágni egy leszakadó powerszelep vég. Úgyh mivel felújításhoz úgyis le kell csupaszítani a hengert,nagyon komolyan pucold le,és vizsgáld át a powereket is. Megéri! Járatás? Hát tényleg remélem,hogy ez lesz az idén az utolsó. Sok sikert a gépedhez,ha meglesz,jelentkezzél.
Eladó Suzuki RG váz, hátsókerék gumival, féklappal, hátsó idomok, hátsó lámpatartó, tank, sárvédő, ülés, központi teló, hibátlan hűtő, power elektronika, gyújtás elektronika, komplett kábelszett, elsőlámpa, lábtartó fékmechanizmussal, hátsó sárvédő, hátsó fogaskerék menesztővel.
rg80 olajpumpa, komplett váltó és üres motorház eladó.
érdeklődés mailban
nickzo@indamail.hu