Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem irigyelek de laegalább az vigasztaljon hogy garanciába letudod!
Nekem már benneva kb 1600km már kezdem erösebben hajtani neken jol megcsinálták le is kopogom.
Remélem a tiéd is hamar meg lesz csinálva és egyszer összefutunk valahol a nyár fojamán!
Széles utat és olcso benzint mindenkinek!
Hát úgy konkrétan amit érdemes lenne felújtani egy motor blokban pl:hegner dugó ,tömítések gyűrűk ami úgy fontosab maga egy blokban tehát egy komplet blokk felújtás.Sok sikert az újboli bejáratáshoz remélem hogy nem kell mégegyszer...
Írd meg konkrétan,mit kell cserélni,(felújítani) én pedig küldöm a választ,tel.számmal együtt. Még egy dolog. Az én cuccaim most vannak utómunkákon,ugyanis a kapott dugattyúkon 6mm-el szélesebben voltak a gyűrű stiftek,amit a motorom nem jól tolerált. Garanciában át stiftelik,amelyik,meg tönkrement,cserélik. Tudom,ez így szarul hangzik, de legalább korrekt módon álltak a dologhoz,és nem az én hülyeségemmel magyarázták a gyűrűtörést. Az egészben csak annyi fáj,hogy 1000km járatást buktam így be. Idén már bejárattam egyszer a Wolfot,egyszer majdnem ezt,és most megint kezdhetem előlről majd a 40 fokokban.
Sziasztok!
Rakjon már fel valaki 3 képet az idom felfogatásárol föként a hasidon érdekelne!A motorom 87-es évjáratu.
Üdv rgwzoli!Eltudnád nekem mondani hogy mennyibe került a felújtáűsod az RGV-be mert lehet hogy nekem is újítani kell majd mer gondolom egyforma blokk van a wolf-ba meg a idomos rgv-be meg hogy honnan szerezted az alkatrészeket?Válaszod előre is köszönöm!
A számom 06hetven/2negyvennégy 72kilncvenhárom.
Szerintem ez is elég jó kép ami fent van mert még nagyítani is tudod
de még azt sem írtad le hogy mi érdekelne
helló! eladó RG80 ha érdekel irj e-mail mate.93@vipmail.hu küldök még képeket meg írok a motorról. cserébe 50-80 as enduro érdekel.
üdv.
Szia!Légyszives küldj valami elérhetőséget,mert érdekelne,ha még aktuális...ha lehet a blokkról még pár képet tegyél fel!
(hengerről és a jobb oldaláról).
Pleszko Gergely
tsr88@freemail.hu
Köszi
Szia a power már elkelt sajnálom.
Szia
Engem a power szelepek érdekelnének msn-en megbeszélhetnénk(címem adatlapon) előre is köszi
heY! Szerintetek 150/70 es gumival lehet vinni műszakiztatni az rg-t?(125ccm 1994) vagy csak a gyári méret?Egyébként a mintázat még simán jó rajta,meg elfér alatta(fél éve ezzel járok)csak hogy nem -e fognak belekötni? (Michelin t66,túragumi).Kösz a választ!
Sziasztok akinek szüksége van valamilyen alkatrészre az szóljon mert fogy a kicsike.....
Hali!
Rakjon már fel valaki legalább 2 képet mert kéne lécci mert fontos lenne!
Szia sajnos a főtengely hajtó karos hengert hüvelyezni kell az önindító hibátlan ;-p 06hetven 2negynégy72kilecvenhárom
Érdekelne 1-2 dolog..... légyszi valami elérhetőséget.
köszi
Eladó Suzuki RG 80.
135ezer ft.
Galéria az adatlapomon!
Helló! Engem érdekelne egy-két alkatrész. Pl: főtengely, dugó, illetve az önindító. Ez így mennyi lenne? Válaszod előre is kösz.
Hello!
Akit érdekel, még mindig eladóak 250es gammához alkatrészek, de szerintem sok minden jó 125höz is!
Amik vannak,oldalidomok,első kerék,futómű,váz,lámpák,elektronikus cuccok,1-2 fék cucc,ha valami érdekel irj és megbeszéljük.
Hali mindenkinek!
Azt szeretném kérni hogy fényképet valaki rakjon már fel az rg 125 "87" oldalidom és a hasidom felfogatásáról mert én most akarok ráraki egyet és nem tom hogy milyen a gyári.
Előre is köszönöm sziasztok!
nekem pedig ilyen kellene ami a képen van, 3 csatlakozós plusz test. ha valakinek van szóljon. a másik pedig mivel fölösleges eladó akinek kell.
üdv mindenkinek. mult hétvégén a suzuki rg 80-asomban hazajövet szétment a fesszabályzó (nincsenek műszerek se világítás) viszont index van, rendeltem egy másikat ami 125 ösé és nem kértem képet aminek az lett az eredménye hogy totál nemjó az egész.
Keresek Rg első futóművet kereket fékkel midnennel együtt!
Komplett idom garn.:25000
Lámpák:10000
papiros váz és blokk:25000
És rengeteg egyéb alkatrész:5000-töl
Sziasztok!
Suzuki rg gamma motorhoz kéne nekem pár alkatrész!
Ha valaki tudd segíteni írjon emailemre !Előre is köszönöm