Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, akkor holnap nekilátok.

Ismerős az egyszeri ember története..... :)))))
Csak halkan jegyzem meg, a fesszabályzó egy teljesen másik kör,nem kell belekeverni a gyújtásgondba.
Csak azért gondoltam mert nekem is ugyan ezek a problémák voltak és végül kiderült h a dugó aljából letört egy kis darab.Pont akkora hogy ne legyen jó a töltetcsere.De ha azt mondod jó akkor gyerünk tovább.Marad az elektronika.Amit lehet rajta azt kimértél?Olyanokra gondolok h fesz.szabályzó,CDI meg ilyenek.Ha kellenek a gyári adatok hozzá akkor szólj és szépen kilehet mérni multiméterrel.
Próbálj keríteni egy másik cdi-t hogy kiküszöböld ezt a részét. De különben kezdhetsz indulni gyertyától visszafelé is. Úgymint:új gyertya.,pipacsere,kábelcsere,trafócsere,de csak egyenként, mert úgy jársz vele,mint az egyszeri mester,aki mindent szét tunigolt a motoron,de nem tudta,hogy mivel ért el valamit,és mivel nem.
Most volt megfúrva, új dugó, nem hinném, hogy itt lenne a probléma.
A probléma érdekes és így nehéz segíteni mert látni kellene!De azért megpróbálok segíteni.Sztem vagy a gyújtásban lesz a gond vagy akkor fogsz nagyot nézni ha leemeled róla a hengert!De sztem a 2.!Ha tippelnem kellene ezek a problémák alapján akkor a töltetcsere lenne az első.A hangját nem hallom szal nemtom pontosan mi lehet,de a hengert egyszerűbb leemelni és megnézni miújság van odabent.Remélem jó lesz a gép!Sok sikert és írj ha valamit megtudsz!
Hali!

A következő a problémám:

Szikra van, lendkerék jó helyen van, kábelek nem sérültek, benzin van, kompresszió is van. A motor mégsem indul be, gyertyahézagot összenyomtam a lehető legkisebbre, úgy beindult a motor alapjáraton pöfögött de gázadásra lehörgött majd hirtelen fölpörgött, de eléggé lustán. Utána be se indult, hiába tologattuk, nem is ígért. Több gyertyával néztem, ngk és champion gyertyával ha lassan forgattam a motort nem adott szikrát, csak ha gyorsan, brisk-nél lassan is adta, beletettem durrant kettőt a kipufogó, de semmi, kivettem, utána ez sem adta alacsony fordulaton. Mind3 gyertya használt volt, x km-el, lehet kéne egy új? Vagy vlami meghibásodott a gyújtásnál?

Hiba úgy jelentkezett h elkezdett szaggatni a gyújtás, majd megállt. üresbe beindult, de mikor engedtem ki kuplungot leállt, kicseréltem az ngk-t championra azzal mentem kb 2 km-t és ugyanez. Ez lehet gyertyagond, vagy valószínűleg gyújtáshiba?
Szabolcs megyében tudok egy heggesztőt (fater)
De ha nagyon kedveskedni akarsz neki NGK br9ewx. Kicsit(na jó, nem kicsit)drága,de ez már egy komoly gyertya.
Hali! NGK BR9ECM gyertya kell bele!;)
Sziasztok!Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy nincs véletlenül valakinek az üres visszajelző érinkező részéről (ami a blokk oldalán van) valakinek fotója?Az enyém már sufnituningos és nem működik megfelelően.Szeretném megcsinálni,mert pénzem nincs mos másikra.1989-es 50-es suzukim van.szerintem a 80-é is és a 125-é is ugyan ez lehet.

Előre is köszönöm!
Keresek SÜRGŐSEN RG 125-höz kuplung bowdent, spirálokat, és komplett szívatót (amit a porlasztóba kell beletekerni), index búrát vagy indexet. Minden ajánlat érdekel!

125-ös gammába milyen gyertya való amúgy?
Sziasztok örülök hogy érdekel titeket,egy kis információ az eladás okáról és hogy miért lett hibás ja én lány vagyok
Az RG rendszámos de műszaki nincs rajta ha szeretnéd akkor kismotor ként csak adás vételivel is elviheted szerkezetileg jó az állapota amint azt a képek is mutatják de sajnos régóta hirdetem az RG-t és jött is egy kedves fiatal apuci kis fia aki hidegen meghajtotta és ennek köszönhetően megragadt és valószínűleg a henger is sérült.
Azért azt is hozzá tenném hogy lány vagyok és a páromnak volt egy Suzuki RF 600 és együtt jártunk motorozni de most a télen vett egy DRZ 400 és inkább endurozik és ezért szeretném elcserélni egy quadra ismétlem nem az én hibából lett rossz ez a dolog nagyon bánt is de sajnos már nem tudok mit tenni
Irj emailt.
kampokez@citromail.hu
Érdekelne de mennyibe kerülne?
Csá!

Engem érdekelne a gép.
BAxus ne bontsd már el, olyan szépen egybenvan, legalábis képről.
Nem nekem kell.
Sziasztok eladásra illetve bontásra vár a volt volt motorom ha belátható időn belül nem talál új gazdára kérlet titeket hogy jelezzétek ha valamilyen alkatrészre szükségetek lenne vagy ha ismertek valakit akinek kellene.Itt egy link a hirdetésről:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Megcsinálom és színre is fújom ha eljuttatod hozzám.
Igen van! Elektromos vezérlésű.
Itt vannak a képek. Nem árulok zsákbamacskát, pár helyen repedt is, de egy jó műanyagos biztosan megcsinálná.
Szia

Szerintem igen.
Szia!berugókar,gyujtáskapcsoló,ülészár jó a 80ashoz? Ezek kellenének!
Ha valakit érdekel RGV 250 dugó -RG125-be és APRILIA RS 250-be is ez megy-, 800 mérföld van benne....
mail: suzuki.rgv@vipmail.hu