Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy "csak" dugócserénél nem igazán tudom, RGV service manualban a járatás két fázisban történik. Első 800km. 6000rpm. , 800-1600-ig 8000rpm, utána 11500. Ez egy komplett járatási fázis új,vagy teljesen felújított motorra értendő,de kindulásnak asszem jó lesz.
Ez egy jó kérdés, nekem is új van. kb 1000 km-t kell ha jól tudom. ugye?
új dugót meddig járassam 500, 1000 km?
értem. Köszi.
Értem köszi.
Én úgy vetem észre, hogy kategóriák vannak, és a ygárak azoknak felelnek meg.
(a 80as utcai mocik 9 pacal körül,a 125-ösök 15-24 loerő környékén)
Az előtti 25. De az utáni se 37, max ennyinek hirdetik sok helyen.
Én úgy tudom, hogy a 92 előtti 27 az az utáni 125-ös meg 37 lóerő. Vagy mindegyik 37 lóerő?
A 80as 12 , a 125-ös meg 37 loerő
RG80 eladó.
Az én Rg-m is eladó:)
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
nézd meg ha érdekel, első plexi hiányos ha tud valaki akkor venék rá:)
Helló RG-sek! Fenn vannak a képek,ha érdekel vkit.
Hát ezt nem hiszem el, hiba nélkül összetettem elsőre! :)
Ohh basszus jókor teszed fel te is ezt, most tettem össze a blokkot segítség nélkül. majd most kiderül h mit hagytam ki! :) Köszi szépen azért! :D
ha valaki ábrákat vagy hasonló cuccokat szeretne rézni bármien japán motorhoz a világ legjobb oldala az összes szervíz ezt használja legyen elég ennyi róla:
http://www.cmsnl.com/
Kész az RGV-m,folyamatosan csináltam képeket,majd rakok fel egy komplett galériát.Hát nem kis meló volt,benne volt vagy húsz órámban,az is ezer részletben.
hello!
a spanom szeretne 1 régebbi RG-t venni
az érdekelne,hogy mik a motor tulajdonságai,és dugyatyút,hengert,főtengelyt stb mennyiért lehet kapni.szal ez a 3 dolog ami ugy lényeg.és az alkatrész ellátottsága milyen
thx minden választ
meg van hoza minden karbi gyujtas berugo valto
ez lene az rg 125 ös blok 25 ezerert üzem kepes
ha jol latam 87 es de meg nezem delutan pontosan
Hello:)
Engem első plexi érdekelne régebbi Suzuki rg gamma 125-őshöz....elvileg a 250-es plexi is rá való:)
Ha valakinek van írjon:) Köszi
djrajmi11@citromail.hu <---msn címem
Hali!
Milyen évjáratu a blokk?
nem erdekel valakit egy suzuki rg 125 ös blok üzem kepes akar utan vetelel is 25000 forintert