srácok még mindig keresek komplett powert powerdugattyúk cakk pakk és első fényszórót 92 es rg hez lécci ha tudtok segítsetek sűrgős lenne össze kéne rakni de power nélkül nemakarom és ez gebasz mert nemtok motorozni pls
RDJunior! RG 125 Gammához hol találok robbantott ábrákat? Nekem csak a blokkról kellene. Melyik másik Suzuki motort szereltek fel ugyanilyen blokkal, mint a 125 gammát?
Hát én nem tudom nekem az alkatrész szerzés 3 telefonomba került 2 napon belül és már volt 2 ajánlatom henger hüvelyezésre! A power szeleppel nekem nincs semmi bajom müködik rendesen de a forumon találkoztam már ilyen hozászolással hogy a szelep probléma volt ezt én nem tudom! Ha van kérésed szívesen válaszolok rá (ha tudok)!
Hali!
Helló cimbi! Nekem 25-ös rg-m nem volt,"csak" két rgv-m,de a power egyrészt minden kétüteműnek rákfenéje,nézz át rs125 old.ra,2 napon belül vadászik ott is vki ilyenre,másrészt azért akarsz 150 v. 160-as gumit hátra,hogy 1 literrel többet egyen neked egy kis plusz látványért,mert azért valljuk be őszintén, le.-ben kurvára nincs rá szükség. Vmint "műszerfal bután fordul" ,,,hagyjuk már! Nehogy már ez szempont legyen.
Először is köszönöm a válaszod.
Többen írták másik topicban, hogy nehéz alkatrészhez jutni ha valami gebasz van. Nem tudom, hogy nekik volt-e RG-jük. Ha nem igaz, akkor várom hogy cáfold:)
Egy másik tag írta:
"RG 125: max 130-as vékonyka hátsó gumi, bután fordul a műszerfal a kormánnyal, és irtó szopás a powerszelep téma, gyakran gebasz van vele és 2 darabból áll."
Hello.
Én nem tudom hogy te hogy állsz anyagilag de szerintem a három motor közül a (cagiva aprilia suzuki) cagiva a legerösebb és nekem az a legszebb is ez saját vélemény! De viszont nekem suzukim van ezzel akármi volt 3 napon belül akármilyen alkatrész vagy szerelö hely volt hozzá és elég olcson!Azt nem tudom hogy milyet akarsz venni sem évjáratba sem azt hogy papíros vagy nem! De ha papírosat akarsz venni azért hogy ne motor nélkül teljen el a 2 év tapasztalat én a suzukinál maradnék mert az elég olcso és szerintem arra a két évre tökéletes!
EZEK MIND CSAK SAJÁT VÉLEMÉNY!
Jo válogatást és vásárlást!
Hali.
Sziasztok!
Új motor vásárlás előtt állok és szeretnék 1-2 gyors véleményt, tapasztalatot hogy miért lenne jobb ez a motor mint más 125ös (pl:Cagiva Mito, Aprilia AF1)
RG 125 gammához milyen szimeringek kellenek a blokkhoz?
2 főtengely, kuplungtengely, lánckeréktengely, berúgótengely szimering méretek kellenének, de sürgősen.
Előre is köszi.
Van egy komplett kuplungom rg125be 5500Ft.Tökéletes állapotban.
Akit érdekel jelezze!
Hali!
Többen írták másik topicban, hogy nehéz alkatrészhez jutni ha valami gebasz van. Nem tudom, hogy nekik volt-e RG-jük. Ha nem igaz, akkor várom hogy cáfold:)
Egy másik tag írta:
"RG 125: max 130-as vékonyka hátsó gumi, bután fordul a műszerfal a kormánnyal, és irtó szopás a powerszelep téma, gyakran gebasz van vele és 2 darabból áll."
Ez mennyire igaz?
Én nem tudom hogy te hogy állsz anyagilag de szerintem a három motor közül a (cagiva aprilia suzuki) cagiva a legerösebb és nekem az a legszebb is ez saját vélemény! De viszont nekem suzukim van ezzel akármi volt 3 napon belül akármilyen alkatrész vagy szerelö hely volt hozzá és elég olcson!Azt nem tudom hogy milyet akarsz venni sem évjáratba sem azt hogy papíros vagy nem! De ha papírosat akarsz venni azért hogy ne motor nélkül teljen el a 2 év tapasztalat én a suzukinál maradnék mert az elég olcso és szerintem arra a két évre tökéletes!
EZEK MIND CSAK SAJÁT VÉLEMÉNY!
Jo válogatást és vásárlást!
Hali.
Új motor vásárlás előtt állok és szeretnék 1-2 gyors véleményt, tapasztalatot hogy miért lenne jobb ez a motor mint más 125ös (pl:Cagiva Mito, Aprilia AF1)
Előre is köszönöm!
egy jobbos vagy balos nekem is van 1 ezresért odaadom
TK-009 való rá
de az enyémen 6 os ninja tükör van sztem jobban néz ki sokkal