Vinbali szétdöntöttem a Suzukit mert megadta magát a Dugattyú arról nem adtál hírt hogy TSR dugattyú van benn és hogy halálra van fútva a vas a power pedig darabokban és az nem nálam halálozott el a vízpumpa meg lelazult a főtengelyről és a fogaskerék lenyalta a menetet de az már nálam feküdt ki de az a power bubicolás abból a rugókból nem gyenge a tömítés szett meg hírből ismeri csak az Athenát xD látszik, hogy úgy volt vágva. nem haragszok én ezekért csak most mutatkozott meg :D
Helló!
mester.p engem érdekelne nagyon is a hengerszetted ha megvan még!Mekkorára lett fúrva?Helyileg hol vagy?Küldenél pár képet róla,akár e-mailon is.előre is köszi!E-mail:siegel@freemail.hu
Amint a múltkorában említettem,egy törött powert javíttattam egy nagyon jó kezű haverommal,íme az eredmény. (minőség nem v.mi jó,de talán kiveszitek,miről beszélek)
Hello mindenkinek!
Bontok egy rg 250 gammát, magyar papiros, tehát a váz is forgalomba helyezhető,
a blokkon kívül szinte minden megvan,ha valakinek vmi kell irjon.
Hali mindenkinek!
Vevő lennék 2 db rg 125 gamma visszapillanto tükörre.
Vagy az is jo lenne ha linke tudnátok küldeni ahonnan tudok rá venni.
elöre is köszönöm.
Sziasztok ha valakit érdekel van egy eladó hüvelyes átalakított hengerem hibátlan dugóval tuning hengerfejjel rs250 ről lett leszedve de tudomásom szerint jó rgv250re vagy rg125 re is
Ezen Kívül van két db új prox hajtókarom és két db új egygyűrűs prox dugóm info itt vagy tel 06203753004 vagy 06203753090
Köszi! Igen erröl lenne szó, igy néz ki!De mivel sajna most nem tellik rá, szeretném a mostanit megjavitani.engem a belső felének a pontos kialakitása érdekelne,ami a blokk belseje felé néz, amihez a rugós érintkező hozzá ér. Az enyém össze-vissza van cinezve,és állandóan le testel.ha széthúzom a vezetékeket akkor 7500-nál letilt.amugy meg forog rendesen.
Sziasztok!Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy nincs véletlenül valakinek az üres visszajelző érinkező részéről (ami a blokk oldalán van) valakinek fotója?Az enyém már sufnituningos és nem működik megfelelően.Szeretném megcsinálni,mert pénzem nincs mos másikra.1989-es 50-es suzukim van.szerintem a 80-é is ugyan ez lehet.
eladó hengerszett régebbi tipusó 125-ös rg (88) vadi új T.K.R.J dugattyú szett hozzá furt henger második túlméretes összerakva se volt még dugattyú a dobozában új tömittésekkel hozzá 25ezer Ft.
Örülök,hogy már némi tapasztalattal is tudtál szolgálni a motyóról,enyém hétvégére lesz összerakva,aztán a lehető legrövidebb időn belül be akarom járatni,mert az idén ez már a második járatásom lesz és szeretnék már kicsit haladósabb tempót is menni. Annál is inkább,mert ilyen társaságban kell helyt állni a jószágnak.
Hát ez igen!
Úgy látom ez is gyönyörű munka mint az enyém volt!
Én most menetm vele kb 200 kmt és nincs vele semmi bajom (le is kopogom) se csörgés semmi hang gyönyörű alap járat erös motor könnyen indul hidegen melegen nekem eddig tetszik!
Remélem hogy a tiédis legalább ilyen jo lesz.
További jo munkát!
No Peti,ha olvasod mostanában,megjött az én motyóm is,íme. (ja,ár postával 92)(kétéve két Prox dugó,Négy gyári tömítés,meg egy bontott henger 110+20 munkadíj,hát az most spec. nem lesz)
Hello!
Na 130-ért már szóba jöhetne a dolog, ha nincs műszaki probléma vele. (pl. nem csörög, az hogy nincs index engem nem különösebben érdekel ) Pécsen lakom, de egy 100km-es körzetben elmennék érte bárhová. További problémákat vet fel, hogy 10-én kapok fizetést tehát előtte biztos nem tudnám megvenni. Minden jót!
Peti
mester.p engem érdekelne nagyon is a hengerszetted ha megvan még!Mekkorára lett fúrva?Helyileg hol vagy?Küldenél pár képet róla,akár e-mailon is.előre is köszi!E-mail:siegel@freemail.hu
Előre is köszi a választ!
Bontok egy rg 250 gammát, magyar papiros, tehát a váz is forgalomba helyezhető,
a blokkon kívül szinte minden megvan,ha valakinek vmi kell irjon.
Vevő lennék 2 db rg 125 gamma visszapillanto tükörre.
Vagy az is jo lenne ha linke tudnátok küldeni ahonnan tudok rá venni.
elöre is köszönöm.
Ezen Kívül van két db új prox hajtókarom és két db új egygyűrűs prox dugóm info itt vagy tel 06203753004 vagy 06203753090
link
link
Zolipapi és ő tudott nekem 2-öt is adni csak nem vettem meg
Előre is köszönöm!
120 ig skálázott érdekel akár halott óra is!
Úgy látom ez is gyönyörű munka mint az enyém volt!
Én most menetm vele kb 200 kmt és nincs vele semmi bajom (le is kopogom) se csörgés semmi hang gyönyörű alap járat erös motor könnyen indul hidegen melegen nekem eddig tetszik!
Remélem hogy a tiédis legalább ilyen jo lesz.
További jo munkát!
Na 130-ért már szóba jöhetne a dolog, ha nincs műszaki probléma vele. (pl. nem csörög, az hogy nincs index engem nem különösebben érdekel ) Pécsen lakom, de egy 100km-es körzetben elmennék érte bárhová. További problémákat vet fel, hogy 10-én kapok fizetést tehát előtte biztos nem tudnám megvenni. Minden jót!
Peti