Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Ha érdekel, akkor 130e-ért lehet róla szó.
Hol laksz amúgy?
helló van rg 80as blokkom a váltó jó benne de ez miatt nem akarom széthuzni hogy azt kivegyem. 10ezerér oda adom az egész blokkot kicsit hiányos: kuplung felöli dekni, főtengely be van állva meg a dugattyút is cserélni kell de komplett gyujtás karbi váltó kuplung olajpumpa vizpumpa tökéletes ugyhogy ennyi pénzér szerintem megéri.
üdv.
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy az RGV 250 első lámpa ugyaza-e, mint a gsxr 400-asé? Kivülről nagy a hasonlóság, na meg a farokidom-lámpa i. Nekem egy első lámpa, vagy csak foncsor kellen (GSX-R 400 RS), mivel megrepedt , bontókban sem nagyon találok:(
Speedfan a 200 as RG-nek olyan az első lámpálya mint a 92-es RG nek ha igen és darabokban is eladó akkor érdekelne előre is köszönöm külb így nézett ki a vas a 110 km/h takarás elött
A 80-ast is nagyon nézik a yardok, enyémet majdnem behívták a kpm-hez.
Üdv!
Tényleg szép állapotban van, de nekem 150-ért egy kicsit sok. Jelenleg van egy 100-asom, következő hónapban a fizetésből is kb. csak 30-at tudok hozzá dobni. De azért köszi az ötletet. Jó motorozást!
Üdv.
Nekem pont eladó az RG-m
Nem holmi hulladék...
Sziasztok!
Éppen motorvásárlás előtt állok, jövő hónapban szeretnék venni egy gépet. Több típus között gondolkozom. Az egyik a suzuki rg 80/ 125, ez tetszik legjobban, de őszintén szólva nem akarnék magamnak problémát a yardokkal. A kasztni, ha jól tudom szinte pontosan ugyanakkora a két típusnál, de gondolom azért az óra skálázásáért, meg a blokk méretéért tud kötözködni a zsernyák ha akar. Szóval ezért inkább a nyolcvanas felé hajlok. Nektek van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?
A másik, hogy ha jól tudom a 80-as blokkja a ts 80-asról származik, és ezért a henger lehet hogy kicserélhető 50 ccm-esre, ami azért nem árt, ha esetleg az ember véletlenül meghúz egy A8-ast
Mindenkinek jó motorozást, gondtalan kilométereket!
Peti
Ha valakit érdekel RGV 250 dugó -RG125-be és APRILIA RS 250-be is ez megy-, 800 mérföld van benne....
mail: suzuki.rgv@vipmail.hu
Négy v.öt dugóm van,egyik sem teljesen 100-as,de van,amin csak a teflon kopott meg.
Jónak néz ki. Dugó nincs hozzá?
RG 80-as blokkhoz, milyen szimering kell a kuplung tengely végére?
Dobnál egy e-mail erre a címre: kissadamvikt@freemail.hu
Elég messze laksz, pedig megnézném. Elméletileg olyan, de lehet van egy kis eltérés nemtudom...
Nem hiszem,hogy csereszabatosak lennének. Amúgy 30pénz.
hali.
Képet tudnál feltenni?
Minél többet annál jobb!
Köszömöm előre is.
nem olyan mint a 125-ösé? mi lenne az ára?
Urak! Innentől,ha vkinek powerszelep nyelvről letörik a vége,úgy néz ki tudok segíteni,nekem most javítanak egyet,ha kész,teszek fel képet.
Igen,megvan. Nem tudom,neked mihez kell,de ez RGV 250 henger. Innen a közelből érdeklődtek már utána,most éppen gyűjtöget a srác,de megmondtam,várni nem fogok rá,aki fizet,viszi.
helló megvan még az eladó hengered?
helló nekem van tankom is meg váltósfogaskerekem is.
üdv.
helló nekem van teljesen törésmentes 5ezer Ft.
valakinek ötlete hogy honnan lehetne venni 80/100 16 os első gumit?
Suzuki RG 50 hátsókerék fékkel és fogaskerékkel eladó!