helló van rg 80as blokkom a váltó jó benne de ez miatt nem akarom széthuzni hogy azt kivegyem. 10ezerér oda adom az egész blokkot kicsit hiányos: kuplung felöli dekni, főtengely be van állva meg a dugattyút is cserélni kell de komplett gyujtás karbi váltó kuplung olajpumpa vizpumpa tökéletes ugyhogy ennyi pénzér szerintem megéri.
üdv.
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy az RGV 250 első lámpa ugyaza-e, mint a gsxr 400-asé? Kivülről nagy a hasonlóság, na meg a farokidom-lámpa i. Nekem egy első lámpa, vagy csak foncsor kellen (GSX-R 400 RS), mivel megrepedt , bontókban sem nagyon találok:(
Speedfan a 200 as RG-nek olyan az első lámpálya mint a 92-es RG nek ha igen és darabokban is eladó akkor érdekelne előre is köszönöm külb így nézett ki a vas a 110 km/h takarás elött
Üdv!
Tényleg szép állapotban van, de nekem 150-ért egy kicsit sok. Jelenleg van egy 100-asom, következő hónapban a fizetésből is kb. csak 30-at tudok hozzá dobni. De azért köszi az ötletet. Jó motorozást!
Sziasztok!
Éppen motorvásárlás előtt állok, jövő hónapban szeretnék venni egy gépet. Több típus között gondolkozom. Az egyik a suzuki rg 80/ 125, ez tetszik legjobban, de őszintén szólva nem akarnék magamnak problémát a yardokkal. A kasztni, ha jól tudom szinte pontosan ugyanakkora a két típusnál, de gondolom azért az óra skálázásáért, meg a blokk méretéért tud kötözködni a zsernyák ha akar. Szóval ezért inkább a nyolcvanas felé hajlok. Nektek van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?
A másik, hogy ha jól tudom a 80-as blokkja a ts 80-asról származik, és ezért a henger lehet hogy kicserélhető 50 ccm-esre, ami azért nem árt, ha esetleg az ember véletlenül meghúz egy A8-ast
Mindenkinek jó motorozást, gondtalan kilométereket!
Peti
Igen,megvan. Nem tudom,neked mihez kell,de ez RGV 250 henger. Innen a közelből érdeklődtek már utána,most éppen gyűjtöget a srác,de megmondtam,várni nem fogok rá,aki fizet,viszi.
Ha érdekel, akkor 130e-ért lehet róla szó.
Hol laksz amúgy?