Nos sikerült feltöltenem a honlapunkra a Suzuki RG 80 Gamma robbantott ábrákat, az újabbik fajta RG 125 szervízkönyvét és a Suzuki RG 150 teljes szervízkönyvét és dokumentációját! Szerintem érdemes lenne regelnetek sok hasznos infot találtok a letöltéseknél Fórumoknál Zsoltival mindennap segítünk az elektromos és egyéb gondokban is Váltóról is lehet találni rajzokat! www.bp-motor.hu
Dani
Suzuki RG 80 tank érdekelne, rozsda és lyuk mentes. Festése mindegy, horpadás ne nagyon legyen rajta. Nagyon fontos, és sürgős lenne. Ugyanitt RG 80 váltó is érdekelne!
üdv hamár mindenki hirdet én is feltolom 95 ért ezt a kis rg t ebben kormány ár is van hátso gumi cserés uj dugo frissen furva járatós burtál szép hang minden müxik jol megy:D
150e
Jó gumik, az első most lett cserélve, kitűnő állapotban van.
Világítás is jó, index nincs, nem is tudom hogy van-e benne index relé, visszajelzők működnek, annyi hogy nincs rajta kormányzár, de eddig még egyről sem hallottam amihez lenne... :(
A mostani hangjáról lökhetek fel vidit...
Örülök,hogy segíthettem,úgy látom,egész normálisan dolgoztak az alacsony árak ellenére. Úgy néz ki,az én dolgaimat holnap kapom meg, ha megjöttek,én is rakok fel képeket róluk.
peti 117 nekem is tkr j dugo van az rg ben sztem kurvajo fele anyiért mint a wösssner simán tudja azt a minöséget
ha jol rakod össze bár a perselyzés furcsán olcso tenkitve h az rg ben rengeteg ablak van (csak 1 észrevétel) de a dugo az tuti vétel volt ezentul mibe lehet csak ezt rakom üdv jah én 500 km et mentem vele és nagyon jo kis dugo ez
www.bp-motor.hu
Dani