Hello. Szeretném megköszönni a hasznos informáciokat RGWZOLINAK! Mert ő volt az aki hasznos információkat és telefonszámot adott nekem. A képen láthato munkát a daróczy motor csinálta ilyen árakon: 12000 ft T.K.R.J teflonos dugattyú
15000 ft hüvelyezés
3000 ft hengerfely javítás
1990 ft postaköltség
Szia!
Fingom sincs ! Még nem mértem meg ,nézz már utána légyszives ,hogy a power wlwktronikád jó e a 92 es évjárathoz! .
Lehet hogy én is vevő lennék rá ha jó nemkem Nekem az kellene ami huzza a bovdeneket,a motor..
Ma meghajtottam kicsit és hidegen egy kicsit töketlenül megy de utána észheztér
üdv mejikre gondolsz ami a fejidomnál van elektronika vagy az akksi mellet lévö doboz:D van mindekettö 5 ezer forint / db tutira müködnek
svájci import vasbol vannak! ha érdekel hivj fel itt a számom 06 70 262 60 46 postázni is tudom
PLÉBNOS AZ ÉN HÜTÖM IS SÉRÜLT NEM ERESZT ENNEK ZÁR A SAPKÁJA KÉPET SAJNA NEM OVLT IDÖM CSINÁLNI A TIED MEKKORA MÉRETÜ?
Sziasztok srácok!
Még új vagyok nálatok de nekem is van egy rg 125 gammám(50-es
papírral)Látom a régebbi hozzászólásokbol hogy jó helyen járok!
A kérdésem az lenne nincs valakinek eladó power vezérlő elektronikája?
2 ezerért ajándék 1 km óra 1 bontós 15 is elkér érte és ö se adna számlapot külön vedd meg töle 2 ért! anyiba jaéndékés bármikör tönkre mehet benne bármi ! plébános igen arrol beszéltem jo a zéger is idegilenesen de csak akkor ha nem bili kinai anyagbol van :D sok sikert van hütöm de a régi rg é elöfodulhat hogy egyezik este tolok fel ide rola képet neked
üdv.
15000 ft hüvelyezés
3000 ft hengerfely javítás
1990 ft postaköltség
A km orádrol 1 képet tudnál felrakni és 1 árrat is!
Előre is köszi.
Suzuki rg 80-hoz lenne szűkségem km óra spirálhoz és hátsó gumira!
Írjatok
Ajánlatokat várok!
Köszönöm
Érdeklődni itt : speedfan@citromail.hu
06209653518
Fingom sincs ! Még nem mértem meg ,nézz már utána légyszives ,hogy a power wlwktronikád jó e a 92 es évjárathoz! .
Lehet hogy én is vevő lennék rá ha jó nemkem Nekem az kellene ami huzza a bovdeneket,a motor..
Ma meghajtottam kicsit és hidegen egy kicsit töketlenül megy de utána észheztér
svájci import vasbol vannak! ha érdekel hivj fel itt a számom 06 70 262 60 46 postázni is tudom
PLÉBNOS AZ ÉN HÜTÖM IS SÉRÜLT NEM ERESZT ENNEK ZÁR A SAPKÁJA KÉPET SAJNA NEM OVLT IDÖM CSINÁLNI A TIED MEKKORA MÉRETÜ?
Még új vagyok nálatok de nekem is van egy rg 125 gammám(50-es
papírral)Látom a régebbi hozzászólásokbol hogy jó helyen járok!
A kérdésem az lenne nincs valakinek eladó power vezérlő elektronikája?
Felújított, új dugó, gyűrű.
Komoly érdeklődőknek az ár alkuképes! 06209653518
és meikben?
valaki nemtudja hogy hol találhatnék matricaszettet rg-herez?
Eladó suzuki rg 200 gamma alkatrészenként is.92-es évjáratú, 125 típussal megegyező.
Idomok, kerekek,komplett kipufogó rendszer, komplett felújított blokk kuplung rész nélkül, 200ccm henger felújítva, új dugó, gyűrű, lengővilla, váz, teleszkópok stb. (Egyben 150.000Ft)
Alkatrész árakról tel vagy email!
speedfan@citromail.hu
06209627320
Kösz cimbora
Erről a sérült hűtőről lenne szó!
átlag 1 komplett km ó 2 e ft