Srácok segítsetek első fényszóró kéne 1992-es második generációs 125-ös RG-be 250-é is jó amit 1990 után gyártottak vagy ha tudtok esetleg bontót azt is megköszönném.
Kösz Mester!
Sikerült megnyugtatnod,Már szóltam a suzuki szalonba a rögzités miatt talán a jövő héten meghozzák,ezen van két lyuk a lánckeréken,tehát az "elforditós" alátét lesz az igazi!Addig viszont marad a zégergyűrűs megoldás duplázva!
Mégegyszer köszi az infot.Apropó nincs véletlenül egy RG wolf hűtőd? A lányoméval" pereceltek" egyet és nem jól zár a hűtősapka ha jól tudom a japán gépeknek kell a zárt hűtőtér a kielégitő hűtés miatt! ja meg kellene egy kuplung kar is 1992-es évjáratról van szó!
Elolvastam amit az adatlapodon irtál Európa szivéről,vagyis a kárpátmedencéről!Érdekes ideológia, de nem lehet belekötni!
plébános annak lötyögnie is kell ! vagy zéger fogja vagy 1 ojan rögzitö (ha van lyuk a lánckerékbe) amit 2 csavar fog a lánckerékre és elforditva fogja a bordákba bele akad olasz motorknál csak zéger fogja és lötyög mint a szar valamiért kitalálta a japán h nanak llötyögnie kell sose nyalodik el ojat sose láttam és amit mondtam azt az elforditosm 2 csavaros rögzités csak akkor él ha a fogakerékben van lyuk a réági rg nél anya fogja fel a fogas kereket ot mondjuk fixen van fent de AZ ÖSSZES FIATALAB JAPÁN MOTORNÁL LÖTYÖG VAGY 1 MEZEI ZÉGER FOGJA MVAGY 1 ELFORDITOS 2 CSAVAROS MECHANIZMUS DE AZZA IS CSAK LÖTYÖTG ÉS AZ ELLEN BIZOTSIT H NE ESEEN LE OJAN KEMÉNY ANYAGBOL VAN H SOSE FOGJA ELNYÜHÜLNI (60-70DB MOTOR TAPASZTALATÁROL BESZÉLEK)
keresnék olyan embert aki el is szeretne adni és nem ragad le a képküldésnél és reagál az emailokra! kellene 120 ig skálázott km óra(akár halott is) a számlap a lényeg és még első lábtartók
gyorgydeakpeter@gmail.com köszi
Szia!
A meghajtólánckerék rögzitésére lennék kiváncsi,mert a lányom gépét most sikerült összerakni,és az hiányzott a "zacskócskákból"!
Hogy értsd,szétszedett állapotban vettem és most rakom össze,de itt nemstimmel valami ,mert akárhogy rögzizem a vásárolt zégerekkel nem f.sz.a.Egy kicsit mindig mozog,márpedig akkor előbb vagy utóbb megeszi a lánckereket is meg a hajtótengelyt is! Az pedig már nem filléres téma! Tudsz felrakni esetleg képet róla ,vagy a fórumon valaki?
plébános nekem van komplet km óra kihajtásom ha arrol van szó de csak kompletten tudom eladni:D mert 1 zéger 5forint:D a posta meg 8 900 :D amugy 3 ezer forint a km óra kihajtás komplettan
nekem van blokk közepem 87 es rg 125 öshöz a motor most let elöször bontva makulátlan blokk közepek csapágyakkal 5 ezer forint postázom is 06 70 262 60 46 (javitani nem érdemes mert a hegesztéstöl elmegy az egész és feszülni fog sose lesz normális teljesitménye ha érdekel hivj vagy irj itt üdv
nekem van blokk közepem 87 es rg 125 öshöz a motor most let elöször bontva makulátlan blokk közepek csapágyakkal 5 ezer forint postázom is 06 70 262 60 46 (javitani nem érdemes mert a hegesztéstöl elmegy az egész és feszülni fog sose lesz normális teljesitménye ha érdekel hivj vagy irj itt üdv
S.O.S! !
Nagyon fontos lenne neke az hogy rg 125 (87) blokközepem megrepedt lehet-e javítaní? Ha lehet hogy?
Ha nem akkor nem tud valaki 1 et?
H tud valaki lécc irjatok!
Előre is köszi.
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem!Az rg.- nél a meghajtófogaskereket mi a lófsz.rögziti a tengelyhez?
Én csak egy zéger gyűrű nútot találtam a kihajtáson semi egyebet ha esetleg lenne valakinek rögzitő zégre arra vevő lennék,mert a csavar boltban találhatórögzitő elemek sokkal vékonyabbak az eredeti nút vastagságánál!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Széles utat mindenkinek
de azért köszi
Sikerült megnyugtatnod,Már szóltam a suzuki szalonba a rögzités miatt talán a jövő héten meghozzák,ezen van két lyuk a lánckeréken,tehát az "elforditós" alátét lesz az igazi!Addig viszont marad a zégergyűrűs megoldás duplázva!
Mégegyszer köszi az infot.Apropó nincs véletlenül egy RG wolf hűtőd? A lányoméval" pereceltek" egyet és nem jól zár a hűtősapka ha jól tudom a japán gépeknek kell a zárt hűtőtér a kielégitő hűtés miatt! ja meg kellene egy kuplung kar is 1992-es évjáratról van szó!
Elolvastam amit az adatlapodon irtál Európa szivéről,vagyis a kárpátmedencéről!Érdekes ideológia, de nem lehet belekötni!
Azárt köszönöm szépen.
gyorgydeakpeter@gmail.com köszi
De attól a képek kellenének!
köszi hello
A meghajtólánckerék rögzitésére lennék kiváncsi,mert a lányom gépét most sikerült összerakni,és az hiányzott a "zacskócskákból"!
Hogy értsd,szétszedett állapotban vettem és most rakom össze,de itt nemstimmel valami ,mert akárhogy rögzizem a vásárolt zégerekkel nem f.sz.a.Egy kicsit mindig mozog,márpedig akkor előbb vagy utóbb megeszi a lánckereket is meg a hajtótengelyt is! Az pedig már nem filléres téma! Tudsz felrakni esetleg képet róla ,vagy a fórumon valaki?
Eladó RG 200
Na képet tudnál küldeni róla minnél tobbet annál jobb!
elég komolyan érdekelne és sürgős!
előre is köszi.
Nagyon fontos lenne neke az hogy rg 125 (87) blokközepem megrepedt lehet-e javítaní? Ha lehet hogy?
Ha nem akkor nem tud valaki 1 et?
H tud valaki lécc irjatok!
Előre is köszi.
Lenne egy fontos kérdésem!Az rg.- nél a meghajtófogaskereket mi a lófsz.rögziti a tengelyhez?
Én csak egy zéger gyűrű nútot találtam a kihajtáson semi egyebet ha esetleg lenne valakinek rögzitő zégre arra vevő lennék,mert a csavar boltban találhatórögzitő elemek sokkal vékonyabbak az eredeti nút vastagságánál!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Széles utat mindenkinek
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
428-as való rá!