Nem is a költség hatékony motorozás miatt döntöttem az RGV mellett,viszont a 130 kilójával játék vele szerpentinezni,sok nagyobb géppel csodálkoztak már mögöttem a Bükkben.A Váci útra viszont nem való,meg hát úgy általában véve városba. Szenved tőle. A másikat Csepelről vettem,a mai napig jön az olaj a kipuffogójából. Pedig azért nálam már volt egy pár hosszabb túrája is,de hiába.
Nézd a jó oldalát lehet sokba fog kerülni, de egy ritkaság van a garázsodban Nagyon kevés RG van Magyarországon szerintem ettől is jó ez a típus. Néha a Váci úton szoktam látni egy 250-es Gammát szaladgálni a kinézete nem nagy durranás, de a hangja után sokan megfordulnak már Az én motoromra is rámegy a gatyám már 1éve de ha elkészül kárpótol mindent
Ahogy RDJunior kolléga rátapintott a lényegre,ez tényleg "csak" két henger,szóval RG500-nak kicsit kevés. Nekem kölyök korom óta az RG500 volt a nagy kedvencem,de egy RGV azért elérhetőbb.Sőt esetemben kettő is. Másrészt viszont jelen idő szerint erre a (csak )két hengerre is rá fog menni a gatyám is .
Melyik 125-re gondoltad mert a régi 125ccm plexije alul kerekített, míg néztem a hirdetésedben a te fejidomodon lévő plexi alul nem teljesen kerek. Nem kötekedésből írtam, csak nehogy valaki megvegye és utána panaszkodjon neked, hogy nem passzol
Állapota miatt és az új plexi árát(8200FT) figyelembe véve plusz a ritkasága végett 2000FT árulom ennyit megér másik plexim sincs, de én újat akarok venni meg ez csak porosodna...
Köszi nem akarom a szezon kezdet miatt összebarmolni inkább használom a Simsont amíg elkészül az RG. Most már kezd látszatja lenni a sok munkának, csiszolásnak pucolásnak
http://www.sportmotor.hu/motor...
A videó második felében látható mit és hogyan kell tenni a kék világításért Kék ledeket pedig bárhol lehet kapni a Suzuki foglalatába is, így nem kell a gyári foglalatot bántani és itt van pár kép a plexiről
Hali skacok
Rg 125 höz milyen légszűrőbetét a legjobb? házi megoldáson gondolkodtam ha valakinek van tapasztalata a háziban vagy a boltiban szóljatok előre is köszi
Széles utat
http://www.sportmotor.hu/motor...
Itt láthatod a fejidomon ami van plexi, arról lenne szó
Amúgy ma végeztem a jobb oldali teleszkóp polírozásával, IGAZ még van rajta bőven finomítani való! Plusz pár kép a kész alkatrészekről
Kérlek msn-re vegyél fel ha lehet
djrajmi11@citromail.hu
és ez menyibe fájna nekem?
Neked a régebbi vagy az újabb RG 125ösöd van?
A videó második felében látható mit és hogyan kell tenni a kék világításért Kék ledeket pedig bárhol lehet kapni a Suzuki foglalatába is, így nem kell a gyári foglalatot bántani és itt van pár kép a plexiről
és még1 kérdés:) hogy csináltad hogy a kilométer óra kéken világítson ? :)
Rg 125 höz milyen légszűrőbetét a legjobb? házi megoldáson gondolkodtam ha valakinek van tapasztalata a háziban vagy a boltiban szóljatok előre is köszi
Széles utat
Itt láthatod a fejidomon ami van plexi, arról lenne szó
Amúgy ma végeztem a jobb oldali teleszkóp polírozásával, IGAZ még van rajta bőven finomítani való! Plusz pár kép a kész alkatrészekről