Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RDjunior! A gyári felső fékmunkahengerhez, nem tudod pontosan milyen két kis gumigyűrű kell? Típus esetleg méret?
Sziasztok kéne nekem egy 1992 RG hez foncsor. Leaprítottam a sast
Nem is a költség hatékony motorozás miatt döntöttem az RGV mellett,viszont a 130 kilójával játék vele szerpentinezni,sok nagyobb géppel csodálkoztak már mögöttem a Bükkben.A Váci útra viszont nem való,meg hát úgy általában véve városba. Szenved tőle. A másikat Csepelről vettem,a mai napig jön az olaj a kipuffogójából. Pedig azért nálam már volt egy pár hosszabb túrája is,de hiába.
Nézd a jó oldalát lehet sokba fog kerülni, de egy ritkaság van a garázsodban Nagyon kevés RG van Magyarországon szerintem ettől is jó ez a típus. Néha a Váci úton szoktam látni egy 250-es Gammát szaladgálni a kinézete nem nagy durranás, de a hangja után sokan megfordulnak már Az én motoromra is rámegy a gatyám már 1éve de ha elkészül kárpótol mindent
Ahogy RDJunior kolléga rátapintott a lényegre,ez tényleg "csak" két henger,szóval RG500-nak kicsit kevés. Nekem kölyök korom óta az RG500 volt a nagy kedvencem,de egy RGV azért elérhetőbb.Sőt esetemben kettő is. Másrészt viszont jelen idő szerint erre a (csak )két hengerre is rá fog menni a gatyám is .
Vajon ha kész lesz a motorom, ilyen bátran fogják meglovagolni akkor is? Az biztos, hogy jobban fog kinézni alattuk a moci
Bocs, tényleg, elnéztem a képeket. :D
Melyik 125-re gondoltad mert a régi 125ccm plexije alul kerekített, míg néztem a hirdetésedben a te fejidomodon lévő plexi alul nem teljesen kerek. Nem kötekedésből írtam, csak nehogy valaki megvegye és utána panaszkodjon neked, hogy nem passzol
Ez nem lehet RG500-as mert csak 2hengeres míg az RG500 4hengeres:)
Szia:)
Kérlek msn-re vegyél fel ha lehet
djrajmi11@citromail.hu
Ugye mond, hogy ez egy Rg500-as :D
van nekem is plexim,250gammáé,asszem jó a 125-öshöz 3500pénz ha kell
RGVZoli.. itt a henger,ha érdekel még,az előzőnél is van egy kép-
Nagy a pangás urak! Hogy feldobjam a hangulatot,egy pár kép. Maiak.
Állapota miatt és az új plexi árát(8200FT) figyelembe véve plusz a ritkasága végett 2000FT árulom ennyit megér másik plexim sincs, de én újat akarok venni meg ez csak porosodna...
Hello
és ez menyibe fájna nekem?
Szia.
Neked a régebbi vagy az újabb RG 125ösöd van?
Köszi nem akarom a szezon kezdet miatt összebarmolni inkább használom a Simsont amíg elkészül az RG. Most már kezd látszatja lenni a sok munkának, csiszolásnak pucolásnak
http://www.sportmotor.hu/motor...
A videó második felében látható mit és hogyan kell tenni a kék világításért Kék ledeket pedig bárhol lehet kapni a Suzuki foglalatába is, így nem kell a gyári foglalatot bántani és itt van pár kép a plexiről
mármint közelebbi kép a plexiről :)
és még1 kérdés:) hogy csináltad hogy a kilométer óra kéken világítson ? :)
Hali skacok
Rg 125 höz milyen légszűrőbetét a legjobb? házi megoldáson gondolkodtam ha valakinek van tapasztalata a háziban vagy a boltiban szóljatok előre is köszi
Széles utat
nincs róla képed véletlenül a tiedéről?:) mert lehet az jó lenne :)
Nagyon szép akkurátus munkát végzel!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Itt láthatod a fejidomon ami van plexi, arról lenne szó
Amúgy ma végeztem a jobb oldali teleszkóp polírozásával, IGAZ még van rajta bőven finomítani való! Plusz pár kép a kész alkatrészekről