Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindeki én vagyok RDjunior megváltoztattam a nick nevem mostmár: Bütyök™
A félreértések elkerülése végett
csao srácok rg 25 re 428 as vagy 520 as lánc kell?
Srácok, azt hiszem donor lesz a motoromból, ma úgy tűnik véglegesen megállt. :(
ment email
helló nekem van mind a kettő amit keresel. irj: mate.93@vipmail.hu
üdv.
keresnék rg hez lábtartót(2db első)
esetleg rossz kb óra(120ig skálázott) csak a számlap kell róla
mikori az rg-d?
Helló Mindenki motorom (RG 125 93 )
Nos elkezdődött a szezon és lenne pár kérdésem
Ma légszűrőcsere lesz és ezért valószínűleg a karburátor hernyócsavarját(alapjárati csavar ) újra kell állítanom
Nos van 1 olyan problémám hogy bemelegített járatott gépnél húzok helyben 1 Teligázt és befullad mi lehet a baj mittegyek? De erővesztés is történt a motorban valószínűleg a hernyócsavar mozog (de ezt megoldom a beállítás fontos
körülbelül mi a jó beállítás TELJESEN BECSAVARTTÓL mennyit csavarjak ki belőle válaszaitokat előre is köszönöm Széles utat Mindjárt vége a rosszidőnek Kristóf legyen veletek
Mennyibe fájna?
Képet rakjál már fel lécci!
Sziasztok!

Van egy felesleges Michelin Sirac 120/80-18-as gumim 90 százalkos állapotban. Ha valakit érdekelne szívesen elcserélném rg-125 plexire vagy fejidomra. teszek fel róla képet majd.
ez 125 ös motor de vannak alkatrészeim
Eladó rg 200

csere is érdekel!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Megvan szinte az összes idom, de azért köszi. Esetleg, ha van blokkalkatrészed az érdekelne.
motormann látom a képeiden h elég hiányos az ülés alatti idomzatod nekem van 1 szinü szett olcsoér ert csak a hejet foglalja hátsó lámpával 2oldal idom és a hátsó lámpát körbe veevö idom üvegszálas témából ha érdekel irj ha érdekel lefényképezem
!
Hali mindenki valakinek nem kell régi rg 125 höz fötengely?(HÁTUL DOBOS BERÚGÓS) most szereltem ki és hibátlan állapotban van a hajtókar is gyári még sokat elmenne bármijen rg ben (még tuningban is) ha valakit érdekel 10 ezer forint az ára egy felujitás ennek a duplája és az után gyártott! ha érdekel valakit képet is tudok küldeni vagy bövebben telefonon 06 70 262 60 46
Én mondta már, h küldtem vagy 4 mailt, de a freemail mindig visszadobja. Itt az enyém: kissadamvikt@freemail.hu
helló
Hátsógumi vásárlása előtt állokde lenne egy kérdésem.
Az eggyik tesztben olvastam hogy hátul 150-es gumit használt az illető és több mindenkitől halottam már hogy 150-es gumit rakottt hátra, naszóval a kérdésem az lenne hogy ha el is fér a 150-esgumi akkor a felni nemfoglya majd nagyon "összehúzni" a gumit?
Én mondtam hogy van kompett váltóm, adj egy mail címet.
Az enyém az adatlapon van.
Srácok, rg80 tulajdonosok!

valakinek lenne-e eladó rg80 6-os váltója? csak a fogaskerékpárok a lényegek, a többi mindegy, hogy van-e vagy nincs. nagyon sürgős lenne!

köszi! adám
RG125-ös kollégák! Van itt egy témába vágó videó.
Szia, nekem nem volt 125ösöm igy nem tudom, mellékelek képet, ha kinagyitod látod, majd csin róla külön is de most csak ez van, ja és 4ezer/pár
üdv! az első lábtartók mennyibe kerülnének?
jó lehet a 125 ös höz?
Mi ez a csönd itten? Mindenki élvezi a jó időt?
Ezzel az acél poweros dologra már én is gondoltam de lebeszéltek róla.Jó hogy csinálsz,mert kíváncsi vok én is hogy milyen lesz.Nekem azt ajánlották hogy válasszak egy jó alumíniumot,ezeket lehet tömbben venni.ebből CNC-vel vagy valamivel csináltassam meg a power,és eloxáltassam.Mert végül is a gyári is egy eloxált felületű.De nemtom!Az ilyen dolgokban annyira nem vok otthon.Várjuk az acél powert.