Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Urak, köszönöm az érdeklődést, remélem sok kollégának a hasznára tudok lenni, de TÉNYLEG létszi mailban, mert a többi fórumlakó agyvérzést kap, joggal.

buzerpipa@freemail.hu
üdv!
km óra?
ha van akkor mennyi?
Ezt használom 6 éve.
De akkor:

buzerpipa@freemail.hu
Már küldtem mail-t, de visszadobta
bakker..
emzoli22357@freemail.hu
Inkább mailban kellene ezt megtárgyalni.

Emzoli22357@freemail.hu
Hello engem érdekelne a plexid mennyibe adod és milyen állapotba van? Ha tuds képet küldeni megköszönném
elöre is köszi!4
Szia.
Nekem van egy sima átlátszó plexim az használt jobb oldal viseltes ezt olcsón átadom, mert nekem mindképpen új plexi fog kelleni a motorra. Ha új érdekelne akkor tudok adni címet is de az 8200FT-tól indul és sötétítés vagy színezésért pluszban kell rá fizetni. Gondolkodj aztán ha eldöntötted írj
Bütyök
Ja, és az üres visszajelzőhöz az a műanyag fedőlap.
A két tengely mind a 6pár fogaskerékkel és a 3 léptetővilla.
Sziasztok:)
Ha valakinek van Suzuki rg gamma 125-őshöz plexi üvegje írjon :)
msn-em : djrajmi11@citromail.hu
mi érdekel belőle?
Váltót mennyiért adod?
Komplett rg kuplung 8eFt
Ha eljösssz és kifúrod
Kormányzár? :D
Rg 80 váz és motoralkatrészek
váz, h teló, ülés
henger, fej, karbi váltó , gyujtás satöbbi.

emzoli22357@frremail.hu
Még egy napig eladó

rg 200
helló nekem megvan a két lábtartó konzol meg a lábtartók is!
Hali!
Üdv. közöttünk ha új RG-s vagy!Látom bajban vagy a motor erejével kapcs.Sztem ne az elektronikába keresd a hibát.Semilyen szabályzást nem lehet ezekből kiszedni,rengeteg olyan dolog van amivel nagy teljesítményű gépet lehet belőle kihozni anélkül hogy az elektronikával játszanál,de ha már ennyire érdekel a CDI-s dolog akkor elmondom:A CDI-be nem megy bele semilyen fekete és fehér vezeték.Olyan van hogy fekete vezeték fehér csíkkal.Ezzel viszont nem tudsz olyan dolgot csinálni amivel menni fog,legalábbis nem olyan egyszerű.Ez a vezeték rengeteg helyen játszik szerepet a motoron: - Akksi
-aztán vissza megy még egyszer a CDI-be
-olajszint jelző
-szinte az összes fényjelző berendezés
-önindító
-tekercs
-indító relé
-gyújtás
-vízhőfok
-motorleállító kapcsoló
-duda (kürt)

Sztem nem érdemes ehhez a vezetékhez csak úgy hozzá nyúlni,maradj a többi lehetőségnél,ami nemcsak egyszerűbb de nagyobb teljesítményt lehet kihozni.Az elektronikát meg hagyjuk meg a nagyobb gépeknek:
hello nekem lenne igaz hogy 80-as gammáé de ha érd. akkor az occsem@freemail.hu-ra írj
Valakinek van 80asba kormányzár?
rg 125-höz hátsó lábtartó konzolt keresek ! akinek van irjon köszcsi puszcsi széles utat
szia, okés, annyi hogy 12után hivj légyszi, mert akkor tutira elérsz,köszi.
oké.első körben amii érdekel,komplett köteg,fesszabályzó,vizhőfok jeladó,gyujtáskapcsoló kulcsokkal,km.spirál,óraegység,meg majd ami eszembe jut.hivlak holnap.üdv zoli 06308348121