Urak, köszönöm az érdeklődést, remélem sok kollégának a hasznára tudok lenni, de TÉNYLEG létszi mailban, mert a többi fórumlakó agyvérzést kap, joggal.
Szia.
Nekem van egy sima átlátszó plexim az használt jobb oldal viseltes ezt olcsón átadom, mert nekem mindképpen új plexi fog kelleni a motorra. Ha új érdekelne akkor tudok adni címet is de az 8200FT-tól indul és sötétítés vagy színezésért pluszban kell rá fizetni. Gondolkodj aztán ha eldöntötted írj
Bütyök
Hali!
Üdv. közöttünk ha új RG-s vagy!Látom bajban vagy a motor erejével kapcs.Sztem ne az elektronikába keresd a hibát.Semilyen szabályzást nem lehet ezekből kiszedni,rengeteg olyan dolog van amivel nagy teljesítményű gépet lehet belőle kihozni anélkül hogy az elektronikával játszanál,de ha már ennyire érdekel a CDI-s dolog akkor elmondom:A CDI-be nem megy bele semilyen fekete és fehér vezeték.Olyan van hogy fekete vezeték fehér csíkkal.Ezzel viszont nem tudsz olyan dolgot csinálni amivel menni fog,legalábbis nem olyan egyszerű.Ez a vezeték rengeteg helyen játszik szerepet a motoron: - Akksi
-aztán vissza megy még egyszer a CDI-be
-olajszint jelző
-szinte az összes fényjelző berendezés
-önindító
-tekercs
-indító relé
-gyújtás
-vízhőfok
-motorleállító kapcsoló
-duda (kürt)
Sztem nem érdemes ehhez a vezetékhez csak úgy hozzá nyúlni,maradj a többi lehetőségnél,ami nemcsak egyszerűbb de nagyobb teljesítményt lehet kihozni.Az elektronikát meg hagyjuk meg a nagyobb gépeknek:
oké.első körben amii érdekel,komplett köteg,fesszabályzó,vizhőfok jeladó,gyujtáskapcsoló kulcsokkal,km.spirál,óraegység,meg majd ami eszembe jut.hivlak holnap.üdv zoli 06308348121
buzerpipa@freemail.hu