Hello.
Nekem úgy sikerült szereznem ilyen gumit, hogy interneten keresgéltem RG bontott alkatrészeket és találtam komplett lábtartókat így párban. Megvettem a tartókonzol (fém) el volt hajolva, de az még mindig megvan És a saját tartókonzoljával összeraktam. Ha jól emlékszem még van egy lábtartógumim is. A gumi univerzális tehát a jobb és bal oldalra is fel lehet rakni őket. Ha érdekel akkor utána túrok a raktárban lehet még megvan.
Bütyök
Sziasztok emberek
a csapat tagja szeretnék lenni és kérdéssel fordulok hozzátok
Van egy 1993-as RG 125öm és hát így mito után kicsit gyengécskének tűnik 5.ben Nempörög ráadásul 130 és vége Nem értem de reménykedem hogy jobblesz. Nos de viszont hallottam hogy van valami CDI egységes babrálás (fekete meg fehér vezeték kikötés) srácok kérdésem TAPASZtalatok? Vélemények? Minden érdekelne erről a CDI-s dologról állítólag ezzel Nem szabályoz le a gép köszi előre is Pá (Széles utat)
Erről a cégről még nem hallottam, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy rosszak lennének a szeren. Az árfekvés alapján azért nagyjából ki lehet indulni. Nekem a már említett cégnél 10400 egy Tkrl teflonos dugó,20000 egy hüvelyezés Wiseco hüvellyel,14000 egy Athena töm.szett,76db-os , 9000 egy Tkrl hajtőkar,amit oldalanként 4-ért raknak be. Szóval én nem tudom, mennyit készülsz Gyöngyösön hagyni,de ezekből az árakból kiindulhatsz.
Sziasztok!
Van egy suzuki Gamma 125 56mm es dugattyúm!
A Lányom tv Wolf-gépéhez vettem,sajnos ahhoz nem jó!
8000ft-ért vihetitek teljesen komplett gyűrűk+csapszeg+biztositó!
Tel szám 06 70 575 7740
eladóvá vált rg 125 ösöm. egyben vagy alkatrészenként is...forgalmi,törzskönyv megvan,rendszám is...de rég nincs rajta müszaki...segédmotorként eladó.több kérdés msn en.
apr_ilia_33@hotmail.com
Jo bocsi csak nem tudtam hogy te vagy az.
De lenne 1 kérdésem nem csak hozzád hanem mindenkihez:
mit tudtok a gyöngyösi omegamotorol http://www.omegamotor.hu/
mit hallottatok róla vagy esetleg valami tapasztalat?
Mer én most fogom oda küldeni a hengeremet hüvejeztetni meg
dugatty és elég sok pénzt készülök otthagyni!
Léci irjatok! Elöre is köszi.
Üdv! Tolásra indul a motor, öninditozásra nem és idokozonként durran egyet, a karburátor beállitásával lehet a gond vagy mivel? Nagyon fontos lenne a segitésgetek.Előre is köszönöm: Andris
Nincs mit, én ma az első teleszkóppal szenvedtem. Szétszedtem, hogy az alumínium ház polírozásánál ne zavarjon a teleszkópszár és a porvédő gumi Eléggé szarul* öntötte ki a japán a teleszkópszárat vagy csak nekem ilyen rücskös nem tudom, de most 2óra csiszolás után kezd a jobb oldali szár kerék felőli oldala szép sima lenni. Reményeim szerint 2nap és a jobb oldali szár szépen felpolírozva összeszerelve várakozik majd
ird meg h mejik része kellene
Ha a lassúság az alaposságból fakad, az nem baj.
Nekem úgy sikerült szereznem ilyen gumit, hogy interneten keresgéltem RG bontott alkatrészeket és találtam komplett lábtartókat így párban. Megvettem a tartókonzol (fém) el volt hajolva, de az még mindig megvan És a saját tartókonzoljával összeraktam. Ha jól emlékszem még van egy lábtartógumim is. A gumi univerzális tehát a jobb és bal oldalra is fel lehet rakni őket. Ha érdekel akkor utána túrok a raktárban lehet még megvan.
Bütyök
mail: suzuki.rgv@vipmail.hu
a csapat tagja szeretnék lenni és kérdéssel fordulok hozzátok
Van egy 1993-as RG 125öm és hát így mito után kicsit gyengécskének tűnik 5.ben Nempörög ráadásul 130 és vége Nem értem de reménykedem hogy jobblesz. Nos de viszont hallottam hogy van valami CDI egységes babrálás (fekete meg fehér vezeték kikötés) srácok kérdésem TAPASZtalatok? Vélemények? Minden érdekelne erről a CDI-s dologról állítólag ezzel Nem szabályoz le a gép köszi előre is Pá (Széles utat)
gázkar véged lenne?
Van egy suzuki Gamma 125 56mm es dugattyúm!
A Lányom tv Wolf-gépéhez vettem,sajnos ahhoz nem jó!
8000ft-ért vihetitek teljesen komplett gyűrűk+csapszeg+biztositó!
Tel szám 06 70 575 7740
apr_ilia_33@hotmail.com
De lenne 1 kérdésem nem csak hozzád hanem mindenkihez:
mit tudtok a gyöngyösi omegamotorol
http://www.omegamotor.hu/
mit hallottatok róla vagy esetleg valami tapasztalat?
Mer én most fogom oda küldeni a hengeremet hüvejeztetni meg
dugatty és elég sok pénzt készülök otthagyni!
Léci irjatok! Elöre is köszi.
Eladó