Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy biztos ez a két kábel a lényeg; szóval ha leszeded az aksiról akkor menet közben nem lesz semmid állóhelyben meg a lámpáid épp, hogy világítanak. Nem tudom, hogy van kötözködve a motorod kábelei, de az aksihoz feltétlen juttasd el, ha lehet biztosítékon át mint gyárilag. Ellenőrizd a biztosítékot is nehogy az legyen kidurranva.
Ez valami!Halotatokmár olyat hogy hajlíthato gyűrű!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Igen, gyári, igaz a gyújtáskapcsolóból, 2 kábel ami megy a fuse-ba az ki van vágva és újra van húzva 2 új kábelen. Lehet h az a gond?
Rg 200 alkatrészek, 125-ösbe is.

Egyben olcsóbb!

http://www.expressz.hu/auto/ja...
És neked gyári bekötésű az elektronikád is?
Ha tényleg érdekel a henger akkor gyere el és nézd meg, hozd a tiédet is, csak úgy lehetsz benne biztos.
Nagyon szép lett. Viszont volna egy kérdésem feléd. Rákötöttem az akkumulátort a motorra, és az akkumulátorra egy multimétert, hogy lássam mekkora a feszültség. Ha a kulcsot rákapcsolom a P-re, (parkoló lámpa) akkor nem történik semmi, nem világít elöl a lámpa, se hátul, viszont ha rugdosom a motort akkor a feszültség 12,90V-ról leesik 10-9V-ra. Ha megy a motor akkor a lámpa továbbra is halványan világít, akkumulátort nem töltődik, duda nem szól, indexek sem működnek. Mi lehet a baj? Minden kábel jó helyre van kötve, nincs megszakadva sehol sem.
hello,ha 250est bontasz azonnal szólj,na meg kéne egy telószám is.üdv zoli
Kész a hátsó lengővilla ezt is megértem végre Most már csak lakkoznom kell és véglegesen lóghat a kész alkatrészeknél Aki jobban megfigyeli az láthatja, hogy a láncvédőtakarót és a felfogatását eltüntettem, szerintem rontja a motor kinézetét és egy jól megkent lánc sem veri szét a motor fényezését
Remélem nem lesz rá szükség, holnap jönnek érte

Ha valami folytán mégsem viszik el akkor egyeztethetünk
Hali!
Ha jó a 125-ösre is akkor sztem érdekelne.Csak nem tom hogy tényleg miben különbözik.Ilyenre gondolok hogy pl hengerfej.....Mert nekem csak simán a henger kellene,és a dugattyú talán.
Igen te küldted..nem jó rá
speed fan a kuplungot én küldtem neked? az nemstimmel?
Ez 92 v 93-as nemtom pontosan, és ez is gamma.
Elvileg passzól rá.. a blokkja is hasonló mint a 125-ösé. Csak a hengere gyári tuninghenger. Mert ez már az
Hali!
Henger jó lenne az én 93-as gammámra?Mert ilyen 200-as gépet még nem láttam és nemtom miújság van ilyen téren,meg hogy vannak e különbségek a kialakítások között.
Átalakításra adnám fejem :)
Hasonlóra szeretném :)
Pazzaz kormány, univerzális fejidom, kis tükrök. pl..
Keresek olcsón polisport fejidomot max 5000ért.
Ha nincs olcsón akkor majd kitalálok valamit :)
Nekem meg van hozzá hengerem(125)
Rg 200 alkatrészek.
Akár 125-ösbe is jó.

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sajna nem megoldható.

Ha valakit érdekel rg 200 alkatrész. Nálam talál
Hali

Sajna a kuplung nemstimmel, rámegy a csapra, fogaskerékre is minden, csak a mélysége kevés, meg a mechanikája tökre nem ez. Eléggé eltérő ettől a verziotól. Nemtudom milesz, talán gányolok rá vlamit aluminium hegesztővel, vár az egy nagy szar lesz
A piros motor egy szétgányolt hányadék volt mikor megvettem és a 130e ft-os vételár többszörösét költöttem már rá három év alatt. De legalább ezt is ismerem már kívülről. Nem utolsósorban meg ez volt az első olyan motorom,ami 2 kiló fölött ment. (215 pontosabban)
hupsz itt a telo számom 06 70 262 60 46
üdvmindenkinek régi hátul dobos rg hez még mindig vannak alkatrészek henger fesz szabájzó és idomokon kivül minden van bármi kel hivj bátran üdv
Ez a piros amúgy kifejezetten tetszik, szép darab!
Na igen, egy komplett idomozás nem kispénz, nemtudtam, hogy ez gyárilag nem teljes idomos bár így sem nézki rosszul.
A felújításról meg annyit, hogy ezeket a gépeket amúgy is folyamatosan újítani kell Ha per pillanat jó akkor is párezer kilóméter, és valami vacakol benne. Persze ez használattól is függő