háth én se vettem meg:D csak azért írtam hogyha nagyon nem lessz henger akkor ennek nincs olyan nagy baja! am meg jobban jár ha vesz egy donor motort mint én! olcsóbban megússza
hali itt vannak a képek amiket igértem a högomba sérült akinek az kellett a töbiröl itt a kép akia poweröl érdeklödött annak remélem látszik a henger fajtája ebben elfordulos van és a hengerfejbe vezeti bele a gázt plusz lccik a motor akit érdekel alkatrész kérem jelezze 06 70 262 60 46
A powerről még annyit,ahogy mondtad működik,ok... Deviszont nem ártana megnézetni valami hozzáértővel,hogy az a minusz egy lépcső nehogy kinyírja a powermotorodat. Gyertya új,hőérték megfelelő? A bovdennel meg azt csinálsz, amit akarsz, de ha kiszálkásodik és rajta hagyja neked félig a szívatót,pillanazok alatt elfüstölöd egy új bovden árát.
Bármi kis hiba van a nicasilban (átkopás jellegű) az kuka,vagy persely,vagy új bevonat. Egy ilyen hengert felhasználni baromság. Pénzt adni érte, meg pláne.
telojesen mindegy, hogy lemegy e addig, ha megindult, lehámlik.
Éppen a múltko r volt szó a hüvelyezésről egy másik topikban, elég sok meló, elég precízen kell csinálni, 25 rugóért már lehet rá embert találni.
(olxcsóbban is, de az rendszerint olyan is)
A perselyezés 30 ezer +dugó-gyűrű !Legalább is nekem annyit mondtak.Meg lehet hegeszteni éppen csak nem érdemes el fog törnörni megint. (hegesztőnek készülök) Én a powert akartam meghegeszteni de elvittem keménység vizsgálatra a varratnak a keménysége sehol nem volt az alapanyagéhoz! A képen lehet látni hogy meddig megy le a gyűrű szerintem nem éri el a hibát.
Hali Srácok
Na újra szárnyal(t) a gép((93 Suzuki RG 125) nos ngk iridium gyertyával elkezdett durrogni de kegyetlenül(miért van ez?) segítsetek köszi.
Na meg a karburátorral is akadtak bajok elszakadt a szivató bowden ezt miből tudnék alkotni (simson bowdenből már gyártottam kuplung bowdent ) ugyanezt megoldhatom a szivatónál is?..Válaszaitokért előre is ezer köszönet
Széleset és olcsót Úgy érzem jó szezon lesz
Srácok. Vettem egy Univerzális fejidomot, feltettem a motorra, vettem bele egy 12V 35W-os izzót, a gyári csatlakozót( 3 kábel) elvágtam és tettem rá 3 sarut. Összekötöttem a fejidommal, és világít rendesen, viszont nagyon gyengén, éppen h látnak vele, én viszont semmit nem látok vele. Miért van ez?
Megköszönném a képet!De azt nem tudod véletlenül hogy újraperselyeztetés mennyibe lenne?Vagy hogy az elválasztó gátat meg lehet e egyáltalán hegeszteni?
szeva Toro17 ! Nekem is most ugyan ez a bajom a jobb oldali powerem nekem se szeretett bent maradni:D Vinibalinak volt ugyan powerje csak pont a másik oldali mint végül kiderült sajna. De én ma vettem egy komplett rg-t!:D am a power gyári vaci új 30 ezer ! Rákérdeztem a márkakereskedésbe! Hengert tudok 20 ért Nicasilos! de annak is van egy kis hibája de pont lent van nem éri el az alsó gyűrű szal sztem az még jó de tok róla képet küldeni!
igen köszi a segitséget. megmértem tolómérövel a főtengelyt meg a szimering házat a blokkban 3csapágy,szimering boltba be mentem és mindeggyik azt mondta hogy nincs ilyen méretü a katalógusba megrendelni se tudják.ők is azt mondták hogy gyárit kell venni a suzukinál.
kösz
üdv.
helló! egy kis segítség.
menj be a legközelebbi suzuki-motor márkakereskedésbe( úgy látom hogy hozzád a legközelebbi a székesfehérvári full-gas van) és ott add meg nekik az alvázszámot és az évjáratot, aztán a srác kikeresi neked az adatokat. fog mondani egy nagyobb és egy kisebb számot. a kuplung felől van a nagyobb átmérőjű és a gyújtás felől a kisebb, de ezt gondolom tudod. elég borsos árban van. az a 92-96-os rg-be 7,200 huf csak a nagyobb. nem érdemes autósboltban meg ilyen helyeken venni mert ott biztos találnak neked (pl. wartbur gardán szimmering ugyan akkora:D) de zabálni fogja az olajat mert nem duplafalú és nem teflonos. érdemes a suzukitól rendelni.
remélem segítettem... sok sikert
helo nekem van125 öshögombám ha van rá igény irj ide és tolok fel képet hengerem isvan gyári dugóval csak küldj képet a hengeredröl és küldök én is lehet h egyezik poweral együtt van hengerem! speedfan veled beszéltema kuplung ügyben msn en? mert ha igen akkkorkedden küldöm ahogy megbeszéltük mert péntek éjel nemsikerült becsopmagolnom ésposta csak kedden lesz azünnep miat... üdv mindenkinek akinek szüksége van ezekre azalkatrészekre akkorjelezze it képpel és válaszolok kéepkkel én is üdv mindenkinek
helló tényleg nem tudja senki az régebbi (88as) rg 125ösnek a főtengely szimering méreteit? vagy hol tudok utána nézni? elég fontos és sürgős lenne köszi.
üdv,
Megunta a power a bent létet és úgy döntött benéz a hengerbe.Namost a dugó,gyűrű nem érdekel de a hengernek nem örültem mikor megláttam.Egy kis részen felsértette a hengert,és a kipufogó nyílásnál az elválasztó gát is szétment.Azon agyaltam még hogy esetleg megcsináltatom mert a gáttal sem lenne gond,hisz maga a hüvelyből ki lehetne alakítani és az megtartaná a gyűrűt.A gond az hogy a powerem kuka!És ha a henger kész is lenne akkor powert nem találnék hozzá soha.A gyári meg 90.000,-.Ezért gondoltam kérdezősködöm hogy hátha van valakinek powerrrel együtt,vagy esetleg tudna e valaki ez ügyben segíteni mert sehol sem találok pedig egy pár bontót már felhívtam.
Éppen a múltko r volt szó a hüvelyezésről egy másik topikban, elég sok meló, elég precízen kell csinálni, 25 rugóért már lehet rá embert találni.
(olxcsóbban is, de az rendszerint olyan is)
Na újra szárnyal(t) a gép((93 Suzuki RG 125) nos ngk iridium gyertyával elkezdett durrogni de kegyetlenül(miért van ez?) segítsetek köszi.
Na meg a karburátorral is akadtak bajok elszakadt a szivató bowden ezt miből tudnék alkotni (simson bowdenből már gyártottam kuplung bowdent ) ugyanezt megoldhatom a szivatónál is?..Válaszaitokért előre is ezer köszönet
Széleset és olcsót Úgy érzem jó szezon lesz
kösz
üdv.
menj be a legközelebbi suzuki-motor márkakereskedésbe( úgy látom hogy hozzád a legközelebbi a székesfehérvári full-gas van) és ott add meg nekik az alvázszámot és az évjáratot, aztán a srác kikeresi neked az adatokat. fog mondani egy nagyobb és egy kisebb számot. a kuplung felől van a nagyobb átmérőjű és a gyújtás felől a kisebb, de ezt gondolom tudod. elég borsos árban van. az a 92-96-os rg-be 7,200 huf csak a nagyobb. nem érdemes autósboltban meg ilyen helyeken venni mert ott biztos találnak neked (pl. wartbur gardán szimmering ugyan akkora:D) de zabálni fogja az olajat mert nem duplafalú és nem teflonos. érdemes a suzukitól rendelni.
remélem segítettem... sok sikert
Milyen hengered van?Engem érdekelne a henger powerrel együtt.Nekem 93-as gammám van,adatlapomon van kép róla!;)
A műszerfal a videó felétől kezdődik. Akinek gyengén világít a műszerfal világítása nézze végig a videót. Érdemes
Gondoltam csinálok egy ilyen videót is
Hamarosan indul a szörnyeteg ,és eladó
üdv,
a megdöglött a bevonat, lehet hüvelyeztetni
Még mindig nem találtam sehol sem 93-as gammához hengert.Aki tud valamit ezzel kapcsolatban megköszönném ha szólna.