Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Ma elkészült a hátsó lámpám is Az aprilia idom rácsából,egy autó pótféklámpájából és 50db ledből.egész nap forrasztgattam
Helló
occsem@freemail.hu-ra küldj mail-t és ott megbeszéljük sztm megtudunk egyezni olcsón oda adom
szia! igen érdekelne a fordulatmérő spirál mennyibe gondolod?
helo akkor ma kiszedem és lefotozom és feltolom ide ojan este 8 fele
Látnom kellene a szelepeket, mert a blokk nem olyan mint a te képeden. A miénk ez a tipus:
hello kisbali!nekem rgv250dobok kénének,enyém rg250gamma.tudsz fotót csinálni?
üdv zamek nekem van komplet idom szettem gyári és gyári kipum az ujjab fajta nem az a végig vastag hanem aminek külön van a rezoja és külön a dobja nagyon szép állapotu ha érdekel megeyzünk jah és 1 telejsen komplet rg m van lenteb van kép de a kipu nem ojan mint ami a képen láthatü ha érdekel irj itt vagy hivj 06 70 262 60 46
a kipuja ijne mint ezen a képen lévö de teljes idomos a gép
Nekiálltam átfaragni az rg-m.sajnos ugy vettem hogy idomok hiányoztak már róla,és a két oldalát meg a bal oldali ülés alattit sehol nem találtam .Igy inkább kicsit modernabb ruhába öltöztetem.egy univerzális fejidom és egy aprilia af1 sport pro farokidom.Ezek még csak az alakításokról képek,ha elkészül a honda s2000-es narancssárga színét kapja. A motorja teljesen fel lett újitva 150km-van bent.Még két uj dobot keresek rá ujabb kiadású rgv250ről esetleg ha tudtok jelezzétek.
kuplung a kép akinek kel annal szol
halo eltüntek akinek kuplung kosár kellet és a power szelepek akinek a power kellet nincs meg a száma legyen szives irni ha érdekli még vagy felhivni 06 70 262 60 46
Helló nekem van fordulatszámérő spirálom ha érdekel + egy két dolog amiket írtál az már nincs de én is tudok pár cuccot mondani ha érdekel írj az occsem@freemail.hu-ra és ha van akkor megbeszéljük.
Helló megtaláltam a fordulatszámmérő spirált ha érdekel még?
Am küldtem mail-t a msn címedre
találtam képet a blokkrol annak akinek a power szelpek kellenek igy néz ki a blokja
bocsi modositok eaz elözö kép hejtelen azon a tipuson nincs hasidom de ezen van szóval ijen tipusu ami ezen a képen van ha valakinek hasidom kellene
hali aki a power szelepek miat érdeklödött nem sikerült képet felraknom de utána néztem és ha a tied is elektromos poweres akkor egyezik mert az enyim is az! vannak kuplung lamellk és kuplung kosár is4 a képen látható tipusol van szó igy is néz ki fejidom törört és gyujtás alaplap nincs ezen kivül mindene eladó akik alkatrész miat érdeklödtek kérem hivjanak fel 06 70 262 60 46 holnapra minden kért alkatrészröl tudok képet csinálni de akinek a power kellet valoszinü az ujj rg ével is egyezik üdvözletem széles utat olcso benzint!
80-as RG-hez keresek komplett 6-os váltót. Akinek van írjon egy mailt pls!
Láttam a jószágodat az apróban. Lehet, hogy várnod kellett volna egy pár napot és már egyben hirdethetted volna.Bár ez sem garantálja,hogy pénzed lesz belőle. Engem is csak cserékkel keresnek a kék motorral kapcsolatban. Nem sok vásárlóerő maradt ebben az országban.
Azt elfelejtettem leírni, hogy énsem vettem meg
Akkor bocs ha félreértettél vlamit
Abba a típusba am belefaragni nemlehetett semmit
Megoldódni látszik a kuplung problémád. Az előző h.szólásban meg nem érezted az iróniát. Amúgy én ilyen szimeringet 800ft-ért vettem egy tömítés boltban,1mm-rel volt magasabb,azt meg lefaragtam. Azóta is végzi a dolgát hibátlanul.
Hanyas évjáratú az rg-d?
Hello

Komplett kuplung kosarad van? mennyi az ára?
Kuplunglamellák érdekelnének az összes.
A két power szelep érdekelne.
Mennyi lenne a kettő? tothzoltan@pr.hu
hal imindenkinek ha valakit érdekel van 1 komplet rg 125 gammám bontva mindene eladó jo áron bármi kel hivj és megegyezünk rá ritka vas tuti nem nagyon találsz hozzá alkatrészt hivj bátran 06 70 262 60 46 üdv
Mármint a kipufogószelep