Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit tudott ez a jószág amíg működött?(időközben kitúrt innen a fiam)
rgwzoli ha tőlem kérded akk a válaszom igen!

Csak nehéz találni kuplungot hozzá!
Össze akarod rakni a 200-as rg-t?
Helló
Nekem lenne eladó km spirál nem 100%-os de ha kell akkor az occsem@freemail.hu-n írj
Protektoringet cserélnék rg 125 kuplung kosárra!

Ha valakinek van jelezze!

Üdv
helló. fejér megyében székesfehérvár közelébe nem tud valaki motor szerelőt aki össze tudna rakni egy suzuki rg125 ös blokkját? szét van huzve uj fötengelycsapágy, szimeringet újdugattyú frisen furt hengerrel minden megvan gyári új tömittéskészlet.kösz.
üdv.
esztergályos nagyon sok szeméttel csinál ilyet, szerintem inkább egy téglalap alakú lemezt kéne meghajtani és összehegedülni!
Helló Tamás! Nekem ugyan RGV-m van, de szerintem ugyanaz lesz a tiedben is.Ha érdekel,csörgess meg,vagy küldj egy e-mailt, elérhetőségek az adatlapon. Ha e-mailt küldesz,küldhetnél valami képet a kütyüről,hogy egyről beszélünk-e.
Gyártani? Nos esztergás ismerősöm ajánlotta. Lenne egy pár kérdésem ha nem baj mert nincs kedvem kidobni 55öt
msn:elitman2@hotmail.com
előre is köszi
Én gyártatni szoktam.. Nem emlékszem pontosan, h mennyibe kerül, de holnap megkérdezem.
hali skacok
Nos első gurulásomkor kissé túlütöttem a gépet és széttört a Jobboldali power szelep nos kérdésem az lenne Ki ?honnan?és milyen árban?
Rendeli a power szelep-stb alkatrészeket mert nekem ajánlottak 55ezerért kicsit sokallom mivel össz vissz 3 pengéről van szó (93-as rg 125) válaszaitokat előre is köszi és ha lehetne minél hamarabb mert bizony ahogy nő a hőmérséklet úgy lesz egyre rosszabb kedvem hogy Nemtudok menni gépészkedni
Széleset és olcsót
Az szerintem egy etz rezó végdob. Csak hozzá csináltak egy vékony kis csövet.
Majd szeretném kitömni... :)
Megnézem már az első lánckereket hogy mekkora.
jobbulást!
na igen, a videón lévő RG egész egybe van, az a 7,5k nem fordulat ennek a gépnek. Amúgy enyém 6.-ban annyit ment amennyit pörgött. 6000-nél 60, a 100 csak 10k-nál volt meg.

Amúgy grat a motorodhoz, szép állapotban van. bár a kipufogó picit fura. milyen cső az?
Jobbulást
Kedves RG fórumozók.

Úgy tűnik a háziorvosom vissza küld a kórházba fekvő osztályra. Napok óta 170-240 a vérnyomásom és nem akarja, hogy a végén agyvérzést kapjak vagy hasonlók Nem tudom mikor leszek legközelebb fent a fórumon mivel ki kell vizsgálniuk, hogy nem-e a nyári motorbalesetem miatt van most ilyen vérnyomás ingadozásom A motorom amúgy, hogy legyen egy kis pozitívum is a kommentben nagyon jól áll. A két felni már lassan mehet a homokfúvóhoz és a szinterezőhöz, a váz is 95% elő van készítve és az idomok is alakulnak. Már csak 8alaktrész választ el a lista végétől. Remélem nyárra megoldódnak gondjaim a motor is összeáll és tudunk egy közös gurulást csinálni
79ccm RG tulajok ne feledjétek a robbantott ábrákat megtalálhatjátok a fotógalériáim között! Amíg lábadozok érjétek be ennyivel

Amennyiben jó idő van, jó gurulást ingyen benzint és mindenki vigyázzon magára
üdv.: Dani
Hello. Vagy kisebb elöl a lánckereked mint a gyári, vagy nagyobb hátul a lánckereked mint a gyári, vagy csúszik a kuplungod. Vagy nemtom...
valakinek nincs egy eladó km-spirálja?
Olyan szépen megy
Okés köszi szépen hogy megnézted.
Nekem olyan problémám lenne hogy sokat forog a gép.
Ez meg 100nál forog 7,5öt, az enyém meg 60nál 5,5öt.
ha mindkettőt megveszed 17ért elpostázom!
10a nyeles és 8 a középső
15-49
kiloóra spirál az van tuti de megnézem de nem 100
Mennyibe adnád?