Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekel RGV 250 dugó -RG125-be és APRILIA RS 250-be is ez megy-, 800 mérföld van benne....
mail: suzuki.rgv@vipmail.hu
De, de az Gamma! Olyan nem létezik hogy"Suzuki Rg 125 R". Szerintem amit Te R-nek nézel az a Görög ábécé nagy Gammája.
És az nem fogaskerék, az lánckerék és a gyári fogszáma 16. És szerintem ne variálgasd.
Köszi a válaszod!De az ábrákból a kérdésemre nem derült ki a válasz!A kuplungom nincs szétszerelve,nemis akarom addig amig meg nem tudom hogy a kuplungkosáron miértnincs fixen rögzítve a nagy fogaskerék amit a főtengely hajt! Tehát egykicsit elfordul,vagy azért mert kiszopósodott valami,(akkor nemuszom meg szétszerelés nélkül,)vagy mert gyárilag ilyen,más motoron nem találkoztam ilyen jelenséggel!
Valószínűleg jobban fog gyorsulni és picivel kisebb lesz a végsebessége de ez eléggé nyilvánvaló
Szia. A profilomba, ha bemész és ott a fotógalériákba egyedülállóként találsz RG 80-hoz rengeteg robbantott ábrát ami segít a szerelésben Jó bogarászást, Dani.
Hello!
Segítséget kérnék! 94'-es Suzuki RG 125 R-hez (nem gamma) első fogaskerék gyárilag 15 vagy 16 fokos?
Most 16 fokos van benne. Ha 15öst rakok miben változik?
Kössz
Siasztok!Rg 80 nál a kuplungkosár fogaskerékrésze nincs fixen rögzitve a kosárhoz?Ez gyárilag ilyen? Amúgy semmi gondom a blokkal,teljesen gyári a denit én vettem le először,csak a sok állás miatt összeragadt a kupplungja ezért szedtem le a fedelet és feltünt ez a jelenség!
Na meg új láncot vettünk..
Pedig annak a blokkja már nagyon sz..r volt
Üdv.
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy most vettünk egy 44es hátsó lánckereket az RG80ra.
Eddig 60at ment végre... Most 70et...
Meg sokat forog hatodikban, meg nagyon hamar el kell váltani.
Rövid lenne a váltóáttétel?
A DT-m sokkal jobban ment
Üdv

Rg 125-höz keresek komplett kuplungkosarat!

Bármilyen állapotú megfelel!

speedfan@citromail.hu
Hali srácok
Csak 1 kérdés
Eladó power szelepeket(2db) keresek ha bárkinek van (92-es rg 125 gamma)-hoz írjatok rám
előre is köszi
Széleset
szerintem nekem ez drága lesz, de azért vegyél fel msnre légyszi: rommel007@freemail.hu
köszi
Ha érdekel az enyém nem sokára eladó lesz(sajnos, autó miatt). Most télen teljesen rendbe lett szedve. Az adatlapomon van róla egy kép. Ha érdekel akkor írj
Heló!
Tavasszal tervezem hogy veszek RG-t (125 ccm), és az lenne a kérdésem hogy gyári karbi hányas, ill. szivató manuális vagy elektromos?
köszi!
Én hengerfejtömítéshez újat ajánlok azt viszont csak szettben kapsz Azt nem tudom pontosan milyen árban mehet
Keresek hengerfej tömítést 80ashoz! qvára fontos lenne..
úgyhogy minél hamarabb válaszoljatok :D
nem nekem kell..
Szasztok!

A vázszámon a betűk és a számok pontosan mit jelölnek? Valaki megtudná mondani nekem?
Rg 200/50 gamma

Kuplung hibával!(15-20 ezerért javítható)
Blokkja felújítva
Friss festéssel
A 125-ös kategóriát lazán legyorsúlja.(UGYANAZ MINT A KÉPEN)
Iár:.140.000Ft
06209653518
speedfan@citromai
l.hu
Hello!
A csapágy 6305mind a kettö a szimeringet nemtom!
helló! nem tudja valaki hogy 1988 as 125-ös RG nek a főtengelycsapágy meg szimering méreteit? köszönöm
üdv.
helló
olyan kérdésem lenne hogy hányszemes lác kell az rg-hez?
azt tudom hogy 428-as de vanbelőle egy pár választék
Oksaa Hali
Mondjuk, kétüteműnél, nemszabad a fogyasztást nézni:D Ott az élmény a lényeg:)
Most mennem kell, majd beszélünk még, Heló:)
Igazából azért nem nézem a fogyasztást mert ha hosszabb távra megyek ott a kocsi... és azért Pécsig lemenni kényelmesebb autóval mint az RG-vel A motor híres a kényelmetlen üléspozíciójáról sajnos